#3054809:
No ma ei tea, kas ma ütlema lähen eksile. Aga minu meelest on ta inimesena läbikukkunud. Ta on osanud oma üleolevuse, ülbuse ja lõputu usuga, et on teistest parem, endast eemale peletada sugulased ja sõbrad. Tema õed-vennad on head inimesed ning taluvad teda, kuid lähemaid suhteid ei soovi. Sõpru mu eksil on – ojaa – isegi mitmeid. Kuid, need vahelduvad pidevalt – keskmiselt suudab ta inimesega sõber olla umbes aastajagu. Eksi moto omal ajal oli – pole mõtet suhelda nendega, kellest sa midagi kasu ei saa.
Nüüdseks on asi isegi niimoodi, et ka lapsed ei soovi mu eksi ehk siis oma isaga eriti suhelda. Sest kes ikka jaksab kuulata, kuidas kõik on ümberringi lollid. Ja ärge te imestage – mu eks, ehk siis laste isa, üritab aeg-ajalt lastega nii öelda äri ajada. No räägib lastele, et saab midagi soodsalt osta (no näiteks mingi ammuuunistatud tehnikavidina). No ja laps lasebki selle omale tuua ja maksab oma kogutud rahast ära. Ja mis selgub tagantjärele? Isa on lapsele müünud asja kallimalt kui ta ise selle sai! Täiesti absurdne – aga näe, mees omaarust oli ärigeenius.
Ma ei ole siiani endale andestanud, et sellise jobu otsa omal ajal sattusin. Praegu mõtlen küll, et mu eks on inimesena läbikukkunud.
Eks oled sinagi mingil määral läbi kukkunud, et oma lapsele sellise isa valisid.
Just. Mõtlen ka, et olen läbikukkunud. Valisin sellise jobu, siis sain temaga ühe lapse. Kuna olin seda usku, et igal inimesel on oma kiiksud ja keegi pole täiuslik, siis ei kaalunud ka kooselu lõpetamist. Ikka mõtlesin, et pere on kõige tähtsam ja koos saame kõigega hakkama. Siis sain teise lapse veel. Eks muutus ajapikku sarkastilisemaks, aga mina loll mõtlesin ikka, et lepin. Et no las ta siis olla tähtis oma meelest, kui talle see vajalik on. Muutusin madalamaks murust, et kodus rahulik oleks. Noh, sellevõrra muutus eks ülbemaks. Kuni muutus ikka väga ülbeks ja halvustavaks. Selgus, et oli leidnud omale uue ja “palju normaalsema” naise. Sellise, kes teda austab. Ja läinud ta oligi.
Korjasin oma väärikuseriismed kokku, korraldasin elu ümber ja taandusin igasugusest suhtlemisest.
Eksi “uuem ja parem” pidas vastu 1,5 aastat. Ta oli ikka oluliselt targem minust. Ei saanud lapsi.
Siis hakkas eks kontakti otsima. Heietades, kuidas kõik naised on samasugused ja tahavad teda ainult ära kasutada. Mul jääb küll arusaamatuks, milles see ärakasutamine seisneb. Nii mina kui see eksi vahepealne uus oleme mõlemad majanduslikult ise toime tulevad inimesed. Mingit rahalist toetust ei vaja. Või milles see ärakasutamine seisneb, ei saa ma aru.
Eksi arvates on naised ta elu ära rikkunud. Ja tahavad kogu aeg tema üle valitseda.
Vahel mulle tundub, et inimene liigub mingi vaimuhaiguse poole. See pole normaalne kogu aeg teisi inimesi kahtlustada selles, et nad tahavad sind ära kasutada. Kaasa arvatud su oma lapsed.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 03.03 15:38; 03.03 16:38;