Esileht Lapse ootamine Labori vastused -aidake mõista:)

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Labori vastused -aidake mõista:)

Postitas:
Kägu

Sain täna vereproovi ja no ei mõista lugeda, kas kõik korras:

Analüüs LOINC järgi

Parameeter LOINC järgi

Tulemus

Referentsväärtus/ otsustuspiirid ja ühik

Proovimaterjal

Kommentaar

Kuva proovimaterjalid

Hemogramm WBC 8.9 3.5 – 8.8 E9/L Venoosne veri – 08.02.2019 09:21:00

RBC 5.01 3.90 – 5.20 E12/L
Hb 145 117 – 153 g/L
Hct 43 35 – 46 %
MCV 85 82 – 98 fL
MCH 28.9 27.0 – 33.0 pg
MCHC 341 317 – 357 g/L
RDW-CV 14.2 11.6 – 14.0 %
RDW-SD 43.6 39.0 – 46.0 fL
Plt 307 145 – 390 E9/L
NRBC 0.0
NRBC% 0.0

Ja uriin:

Analüüs LOINC järgi

Parameeter LOINC järgi

Tulemus

Referentsväärtus/ otsustuspiirid ja ühik

Proovimaterjal

Kommentaar

Kuva proovimaterjalid

Uriini ribaanalüüs Erikaal 1.02 1.015 – 1.030 Uriin – 08.02.2019 08:00:00

pH 6.5 5.0-8.0
Leukotsüüdid NEG NEG
Nitrit NEG NEG
Valk 0.25 g/L NEG
Glükoos NEG NEG
Ketokehad 5.0 mmol/L NEG
Urobilinogeen NEG NEG
Bilirubiin NEG NEG
Erütrotsüüdid NEG NEG

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Raske on kommenteerida kui ei tea raseduse suurust. Andsid vere hommikul, kui ei olnud piisavalt vedelikku tarvitanud? Uriiniproovi tehes ei pesnud ennast korralikult? Üldplaanis on kõik korras, ilmselt pead uriini uuesti tegema, sest see valk pole päris normaalne. Samas, see on nii väike nihe, et kui sa rase poleks, ei pööraks keegi sellele tähelepanu.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Analüüsi esimeses tulbas on sinu tulemus, teises tulbas normi piirid. Mulle tundub ka, et kenasti normis. See valk õige pisut üle normi, ma isegi ei usu, et korrata lasevad. Kui tegu tühja kõhuga võetud analûüsidega, siis ketokehad on ok.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas arst ei ole piisavalt pädev sulle neid vastuseid seletama ?

Please wait...
Postitas:
Kägu

Viimati sõin eelmisel õhtul enne 18.

Ja see oli digiloos kirjas, arsti pole veel näinud, alles märtsis.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Viimati sõin eelmisel õhtul enne 18.

Ja see oli digiloos kirjas, arsti pole veel näinud, alles märtsis.

Pole vaja märtsini oodata! Kui digiloos on vastus juba olemas, saad helistada arstile. Ta alati seletab sulle kõik ja vajadusel telefoni teel juba ütleb kuidas edasi toimida.

Please wait...
Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )


Esileht Lapse ootamine Labori vastused -aidake mõista:)