Kuidas toime olete tulnud lahkuminekuga raseduse ajal? Olen rasedusega poole peal, elukaaslane arvas, et kui ma ei aksepteeri tema käitumist (mis meenutas vallalise 20 aastase noore härja, mitte 30ndates vastutustundelise tulevase pereisa käitumist) siis tuleb laiali minna. Olen üritanud hoida ennast rahulikuna ja mitte eriti nutta, eriti peale esimest nuturallit, kui ma terve päeva voodis krampis ja valutava kõhuga pikali olin. Tulevik tundub hetkel hirmus ja üksildane. Mis edasi?
Esileht › Lapse ootamine › Lahkuminek raseduse ajal
Teema: Lahkuminek raseduse ajal

Mina jätsin lapse isa ise maha. Jutt ja teod ei läinud kokku.
Lubas küll suure suuga toeks olla. Nii rahaliselt kui ka muidu. Tähtajani on mul 3 nädalat ja senimaani 0 kontakti. Paar korda andsin teada, et kui tahab ultrahelidele kaasa tulla, millal on. Ei mimgit huvi tema poolt. Ei tea ta senimaani millal mul tähtaeg on ja kumb tuleb.
Ongi mul endal lihtsam üksi hakkama saada.

Mina ootan kolmandat ja läksime laiali. Tulevase beebi kohta ei küsi eriti midagi, olemasolevaid lapsi ostab ära ja hellitab. Mitte et mul selle vastu otseselt midagi oleks, tore kui lapsed rahul, aga veidi hirmus ikka mõelda, et mis saama hakkab. Elan üürikas ja vh pole eriti suur just. Aga olen ise endale selgeks teinud, et miks asi lõppes ja kas ma pigem tahaksin siis edasi “piinelda” või uut algust teha. Eks vahel ikka raske, aga kohe püüan ratsionaalselt mõelda, miks laiali mindud sai. Raske on beebieas, kui magamatust palju, kuid ole rugev ja ära unusta, et kõik on mööduv. Pigem olgu lastel kaks õnneliku vanemat, kes lahus kui kaks õnnetut ja ärritunud vanemat, kes koos, kuigi ei taha olla.

Minulgi hetkel selline seis, et ootan kolmandat, aga suhe nii hull, et koos ei kannata olla.. püüan kuidagi vaimselt ettevalmistuda selleks beebiajaks..
Toetav teiste emade kogukond aitaks kindlasti, kui saab koos kärutada ja üksteise lapsi hoida jne – ka neid on ju palju, kellel mehed käivad kaugel tööl ja on palju ära.. Ise elan nii väikses kohas, siin raske leida selliseid sõpru

Kus kandis asud?

Sooviks ka toeks olla, kuskandis elad?

07.25 vastanud Kägu elab Läänemaal ja liigub ka Tallinnas

Mis arvate kui mõtleks mingi variandi kus suhelda ja niisama arutada titeteemadel jne.. ? nt. whatsapp-is ?
v on kellelgi parem idee? :))

Me abikaasaga just lahutasime. Üks laps koos, saame väga hästi läbi. Nüüd saime teada, et ootame ühte veel ja eks vahest hirmus, et kuidas üksi (elame erinevates linnades) hakkama saan, aga kuna sõprus hea ja esimene las jube tore, siis rõõmuga ootame järgmist. Kokku ei kavatse elada.

Esileht › Lapse ootamine › Lahkuminek raseduse ajal