Mul diagnoositi laktoositalumatus ja olen sõltuvalt olukorrast pannud nüüd kohvi peale laktoosivaba piima või siis mingit laktoosivaba koort (rasvaprotsendist sõltumata). Viimasel ajal olen märganud, et kohvi peal ujuvad pärast koore lisamist mingid imelikud väikesed valged tükid või täpid, nagu oleks koor halvaks läinud. Aga kuupäevad on värsked ja maitse on normaalne. Kes laktoosivabu tooteid pidevalt tarvitab, äkki oskate öelda, kas need tükid laktoosivaba koore sees on normaalsed või peaks siiski mõne teise piimatööstuse tooteid vaatama. See praegune on vist Farmi oma.
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 12.10 16:04; 12.10 19:07;
Sa ikka raputad korralikult seda koorepakki enne kallamist?
Farmil on köögikoor täitsa olemas.
Jah, raputan ikka päris hoolega enne kohvi peale panemist. Ja tõesti, vaatasin, et see ongi Farmi 15% köögikoor, natuke rammusam küll kui tavaline 10% kohvikoor, aga tühja sellest. Ja on laktoosivaba. Ainult et kui ma nüüd luubiga hakkasin koostist paki pealt uurima, siis sain vist ise vastuse. Lisaks laktoosivabale koorele sisaldab see toode veel modifitseeritud tärklist ja guarkummi. Pagan, ma poleks elades selle peale tulnud, et selliseid asju koore sisse topitakse. Selge siis, et see ei ole kohvi peale mõeldudki. Oh mind naiivset. Ju see guarkum siis neid helbeid annab.
+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 12.10 16:04; 12.10 19:07;