Koondatud, omal soovil lahkuma sunnitud, mõned korrad omal soovil lahkunud – mis vahet seal on?
Väga palju on vahet, ma eeldan, et sa tead seda tegelikult ise ka. Kui inimest on sunnitud omal soovil lahkuma ja vallandatud kokku 15 korda 20 aasta jooksul, siis ma vaataks peeglisse ja otsiks põhjust endast. See ei saa olla kokkusattumuste jada, halvad ülemused, halvad kolleegid jms. Paar-kolm korda, hea küll, võib tõesti olla ebaõnne, võib sattuda kehvadesse töötingimustesse, aga kui inimest 15 korda vallandatakse, on raske uskuda, et kogu aeg ülekohut tehakse.
See on sinu arvamus, ilmselt üleüldine klišeelik arvamus. Aga mind ei huvita see vähimalgi määral. Mina elan oma elu nii, nagu MULLE sobib, mitte nii, nagu on vaja, et 20+ aastat ühe koha peal tööl tiksuda (pugeda, lipitseda, õigel ajal õiges kohas uusi susserdusi kuulda, kui vaja, siis ülemustega magada, kui vaja, siis kellelegi meeleheaks kook või rabarberipunt või kas või tass kohvi lauda vedada).Mina tahan lihtsalt oma tööd teha ilma igasuguste mõttetute sotsiaalsete murumängudeta.
Saan aru, et muutsin kogemata PK kägude halli laupäevase õhtu järsku kirkaks oma avaldusega, aga mul on täiesti ükskõik.
Lisan siis veel õli tulle: ma olen viimase 3 aasta jooksul osalenud 50! erinevas projektis, mille keskmine kestus on olnud 2-3 kuud! Firmasid, millega olen koostööd teinud, on kokku olnud 5. Ideaalne olukord: tuleme kokku, veedame koos 3 kuud maksimaalselt ja siis jälle uued inimesed ja uued väljakutsed. Keegi ei võta mind omaks, mina ei võta kedagi samuti omaks. Keegi ei muretse, et peabki minuga päriselt kokku JÄÄMA, kuigi nii mõnelgi on kahju minu projektist lahkuda. Aga mul ei ole küll iialgi kahju.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 10.08 15:35; 10.08 16:48; 10.08 16:52; 10.08 17:26; 10.08 19:27; 10.08 19:38; 10.08 20:22; 10.08 20:25; 10.08 22:40; 10.08 22:54; 11.08 09:48; 11.08 10:21;