2 aastane laps käis enamvähem potil, aga nüüd teeb järjekindlalt suuremat häda ainult püksi, haryharva potti, juba kolm kuud. Mida teha?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
11.09.2019 11:40
kas on kõhukinnisusega probleeme? Kas siis just viimasel ajal või nt viimati potti kakades oli valus? Kui on väike pott, paku võimalust suurde potti kakada
Või mis ma ka tean, esimene laps aastaselt enam mähkmesse ei kakanud ja teine laps on 2a10k ja kakab kõik püksi, kuigi potiprobleemi pole.. kui junn juba püksis, siis läheb potile🙄
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 11.09 11:40; 11.09 14:43;
Postitas:
Kägu
11.09.2019 13:18
Ma vist olen iga kakateema juurde seda kirjutanud, kirjutan veel – mõni laps tahab olla kakamise ajal üksi. Ehk kui näed, et hakkab punnitama (või oleks aeg kakada), siis paned potile, küsid, kas sa tahad üksi olla ja siis jätadki mõneks ajaks rahule. Ei pruugi toimida, aga võib.
Ma vist olen iga kakateema juurde seda kirjutanud, kirjutan veel – mõni laps tahab olla kakamise ajal üksi. Ehk kui näed, et hakkab punnitama (või oleks aeg kakada), siis paned potile, küsid, kas sa tahad üksi olla ja siis jätadki mõneks ajaks rahule. Ei pruugi toimida, aga võib.
ja mõni tahab lihtsalt käpuli olla 😀 nii kui näen,e t punnitab,jookseme potile, aga esimene julk on ikka püksis…
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 11.09 11:40; 11.09 14:43;