8. aastane tütar ei salli mu uut elukaaslast.
Meil no selline rohkem visiitsuhe hetkel, aga nimetan teda elukaaslaseks. Elukaaslane on täiesti rahulik ja korralik inimene. Lapsega ta ei sõimle, vaidle, ega neil ei ole ka mingit konkreetset konflikti ning kana kitkuda. Ma olin mõni aasta nüüd üksi lapsega ja usun, et laps on lihtsalt armukade vm sellist, omanditunne ehk. Talle ei meeldi kui me elukaaslasega käest hoiame, kallistame, jutustame, lähedus jne.
Ühesõnaga, tundub, et asi pole mehes, vaid mingites tunnetes lapse sees ja ta ei lepi sellega kuidagi.
Lapsega tegelen ikka, oleme lähedased ja ta on meie seltsis kui oleme kodus, kuid ta näitab demonstratiivselt ja püsivalt välja, et pole siiski olukorraga rahul ning teeb uut elukaaskast kohates kohe negatiivset nägu ja näitab pessimistlikku suhtumist välja, mis iseenesest kurvastab mind ja ka elukaaslast. Ka on nad koos kinos käinud ja proovinud suhelda, saavad hästi läbi kui on kahekesi, aga suhtumine on püsivalt üks, a´la – ta ei meeldi mulle. See kestab nüüd mitmeid kuid ja ma ei näe suhtumises paranemise märke.
Mis te soovitaksite, kellel on kogemusi ?
Mõistan, et vägisi ei saa kedagi meeldima panna, kuid ma ei soovi, et laps saaks suhte lõppemise põhjuseks, kui üks lõpuks sellest näiteks tüdineb.