Mina arvan, et minul on õigus oma lapsele ütelda, kui ma ei soovi tema valitud kaaslasega sama katuse all elada. Ma ei saa lapsele ette kirjutada, kellega ta suhteid loob, aga kui tema valik mulle ikka üldse koos elamiseks ei sobi, siis peavad noored omaette kolima või kui vanus ja sissetulek seda veel ei võimalda, peab see kooselu ootama.
Misasja, loomulikult tuleb kolida ka siis, kui kaaslane tore on. Kust sa selle peale üldse tuled, et pere-elu vanematekodus mängitakse?
Mina arvan, et minul on õigus oma lapsele ütelda, kui ma ei soovi tema valitud kaaslasega sama katuse all elada. Ma ei saa lapsele ette kirjutada, kellega ta suhteid loob, aga kui tema valik mulle ikka üldse koos elamiseks ei sobi, siis peavad noored omaette kolima või kui vanus ja sissetulek seda veel ei võimalda, peab see kooselu ootama.
Misasja, loomulikult tuleb kolida ka siis, kui kaaslane tore on. Kust sa selle peale üldse tuled, et pere-elu vanematekodus mängitakse?
Väga mõistlik olekski noortel oma elu vanematest eraldi elada. Enamasti see ju nii käibki.
Minu mõtteavalduse iva oli see, et vastupidiselt eespool väidetule on nii vanematel kui ka lastel õigus valida, kellega nad koos elada soovivad. Ei saa ühe pereliikme kallimat teiste pereliikmete kodurahust tähtsamaks pidada.
Minu mõtteavalduse iva oli see, et vastupidiselt eespool väidetule on nii vanematel kui ka lastel õigus valida, kellega nad koos elada soovivad. Ei saa ühe pereliikme kallimat teiste pereliikmete kodurahust tähtsamaks pidada.
Ega ikka ei ole küll. Otsustab see, kelle oma on kinnisvara, kogu lugu.
Ega ikka ei ole küll. Otsustab see, kelle oma on kinnisvara, kogu lugu.
Kui see laps nii jalus on seal kinnisvaras võõra mehe seltsis, siis ehk saadaksid ta lastekodusse. Saaksite suudelda ja kallistada lõputult ilma lapse mossis nägu nägemata.
Kui see laps nii jalus on seal kinnisvaras võõra mehe seltsis, siis ehk saadaksid ta lastekodusse. Saaksite suudelda ja kallistada lõputult ilma lapse mossis nägu nägemata.
Minul oli normaalne laps, mingeid nägusid ei tehtud, vanemat ja tema valikut usaldati. Ma ei kujuta ette, et oleks pidanud mingit vingu taluma, nii need asjad ei käi. Kui ennast kehtestada ei oska, siis istuvad peas nii laps kui mees. Ja see näitab, et seda inimest ei austata.
Miks see laps üldse sinu juures olema peab, ah? Isa ei taha? Mis sellisega lapse üldse tegid? Normaalsed lapsed ei klammerdu ühe vanema külge.
Sina ei austa oma last ja meest. Laps laseb jalga esimesel võimalusel ja tagasi ei vaata. Mees püsib senikaua, kuni leiab parema.
Mul on lapsega kõige lähedasemad suhted üldse. Mees on kullatükk, Jube inimene oled. Seesama, kes siin sellist naist värdjaks kutsus, kes end kehtestada oskab?