Esileht Väikelaps laps nõuab lasteaeda ehkki ise on tõbine

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: laps nõuab lasteaeda ehkki ise on tõbine

Postitas:
Kägu

No täiesti püstihädas olen lapsega. Sügisel läks sõime, nii pabistasin, et kuidas laps harjub. Nüüd tulemuseks see, et laps on tõbine ja nõuab lasteaeda. Ega tal miskit erilist häda pole, kerge köha ja nohu, mõtlesin et hoiaks nädalakese kodus aga no üsna ilmvõimatu tundub see kodushoidmine olevat. Hommikul pandi ennast kiiresti kiiresti riidesse(muidu ta ei taha üldse ise ennast riietada), toppis juba saapaid jalga ja muudkui seletas, et tema nüüd läheb lasteaeda. Kui julgen rääkida talle köhast-nohust, siis väidetakse, et tema ei ole haige ja tema läheb lasteaeda. No mis valemiga ma teda kodus hoian? On kellegil veel selline laps, kes iga hinnaga lasteaeda tahab..kuidas haiguste ajal kodusolemisega hakkama saate?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: laps nõuab lasteaeda ehkki ise on tõbine

Ma mitte paha pärast, aga kas teile ei tee muret, et laps ei taha emmega kodus olla? Mina küll oleks pisut solvunud, kui laps minuga koosolemisele nutu ja kisaga reageerib…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: laps nõuab lasteaeda ehkki ise on tõbine

Kui laps tahaks poes endale pudelit veini ja nutaks ning karjuks, kas ostaksid siis? Suitsu? Viina? Laps ei tea alati, mis talle hea on. Loomulikult ei viida haiget last lasteaeda, sest ta tahab seda. Kes on laps ja kes lapsevanem teie peres?

Minu lapsele meeldib ka lasteaias, aga kodus meeldib ka. Nuttu on olnud haiguste ajal, kui meil on seepärast trenni minemata jäänud või mõnel sünnipäeval osalemata/teatris käimata. Aga ega ma teda sünnipäevale/teatrisse sellepärast ikka ei vii, et ta nutab ja seda nõuab. Selgitan lapsele, et kahjuks ei saa haige laps seda-ja-seda teha.

0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Esileht Väikelaps laps nõuab lasteaeda ehkki ise on tõbine

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.