Ja inimesed tahavad endiselt lapsi saada, hoolitsed kõik need aastad ja vastu saad mitte midagi.
Hahaa, pea ikka nüüd natukene hoogu! Ära alles gümnaasiumiealist inimest veel enneaegu maha kanna – vähesed jäävad eluks ajaks gümnaaiumiealise tasemele, enamus ikka areneb edasi ja muutub tunduvalt küpsemaks.
Teismeline võib oma elukogematuses – “Vat mina küll oskaksin palju paremini elada – mis see siis ära ei ole, käkitegu!” siiralt igasugu asju öelda, aga täiskasvanul peaks olema ikkagi filter vahel, mis lubab selliseid asju huumoriga võtta. Kõige halvem, mis teha saab, ongi võtta teismelise selliseid väljaütlemisi surmtõsiselt ja hakata last surmtõsiselt süüdistama tänamatuses jms. – sest annaks teismelisele ainult uue kondi hambusse, mille kallal järada.
Kõige parem (mida keegi juba soovitas) on rahulikult öelda, et olen elanud oma elu nii, nagu ma olen suutnud ja osanud – sina alustad varsti oma täiskasvanuelu, palun, kui sulle minu elu ei meeldi – sinul on võimalus teha teistsugused valikud, elada teistmoodi.
Minule ütles, et ma olen ebaõnnestunud inimene, kes ei suuda talle midagi pakkuda, sellist elu nagu teistel tema eakaaslastel on. teised panevad nõud nõudepesumasinasse, tema peab pesema; teisi sõidutatakse autoga või sõidavad koguni ise (on oma autogi ostetud), tema peab bussiga sõitma jnejne.
No täielik väga ebaküpse inimese jutt ju . Kes arvab, nagu maailm oleks talle mingid hüved võlgu ja piisab ainult sellest, et kisada: “Tahan seda, tahan teist – või muidu ma ei mängi!!!” –
Ja seda võid ka öelda, et paigas väärtushinnagud on väga olulised ja tegelikult lähedane inimene on väärtuslikum kui nõudepesumasin. Hetkel ta seda ilmselt ei mõista – kunagi mingis olukorras aga võib meenuda.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 01.01 15:53; 02.01 12:28;