Olen mures 5 a tütre pärast. Sai ülemiste hingamisteede nakkuse ning samal ajal tekkis ka sage urineerimine, mis kestis 4 päeva. Uriiniproov oli korras. Peaaegu nädala tundus kõik korras olevat, kuid siis jälle köha nohu ja sage pissimine platsis. Väike palavik oli ka. Pissib mitu korda tunnis, va öösel. Lasime uue uriiniproovi teha, oli korras. Varem pole tal ühegi haigusega sellist pissirallit kaasnenud. Pereõe sõnul mingi viirus ei tohiks seda põhjustada. Pigem eraldiseisev hingamisteede haigustest. Sagedast joomist samuti ei esine, et diabeeti kahtlustada. Ei ole ka lapse elus suuremat muutust toimunud, et vaimses ärevuses asi võiks olla. On kellelgi lapsel sarnane probleem esinenud, et väga sage pissimine, aga proovid korras. Kuidas lahenes?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.11.2023 21:23
Kui sage on sinu jaoks sage pissimine?
Just vastupidi ka vähene vedelikutarbimine võib tekitada sagedast pissimise vajafust põies, sest on ärritunud. Ja keha annab siis märku niimoodi.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
06.11.2023 18:38
Kuna mu lapsel ka praegu põiepõletik, siis küsin, et kas uriiniproovist võeti ainult ribatest või saadeti ka laboratooriumisse? Meil nt ribatest (mille kohta õde 10 min pärast vastuse andis) ei näidanud midagi, aga “külv” paari päeva pärast paljastas e. coli bakterid. Aa, kui mõtlema hakata, siis meil oli ka lapsel paar päeva tagasi 38 palavik ja justkui köha, järgmine päev ei olnud midagi, siis aga uimasus ja köha… Et äkki on seotud kuidagi need nähud.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
06.11.2023 22:07
Meil oli selline närviline põis vist öeldakse. Ka kuidagi peale viirust tekkis. Nagu sundmõtte, see potil käimine eriti hulluks läks enne magama jäämist. Kestis päris kaua meil u 8 kuud. Ise taandus. Aga kurnav oli.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
09.11.2023 07:12
Olen teemaalgataja. Ribatesti on tehtud juba 3 korda. Nüüd võeti ka külv ja veretestid. Uuriti ka glükoositaset. Need on kõik korras.