Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lapsed kaasa ja Vabakale?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 104 )

Teema: Lapsed kaasa ja Vabakale?

Postitas:
Kägu

See on vist mingi uus meelelahutus nüüd perega poodides käimise asemel. Laps käekõrvale ja telefoniga politseinike nina alla filmima ja provotseerima. Pärast hea öelda, kuidas politseinikud on 3-aastase lapse ära hirmutanud.

Millega ja millal see jama seal küll lõpeb?

https://isalugu.blogspot.com/2021/04/eesti-politsei-ise-teadlikult.html?m=1

(muutsin pealkirjas ühe märgi ära, mõni arvas, et kutsun üles seadusvastasele tegevusele)

+74
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 14 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Jumal küll, miks sa seda paska siia lingid?

+29
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lõpeb politseriigiga 😂

+5
-35
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reklaami teeb ikka.

+6
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis selle jutu mõte üldse oli? Faktid ju täiesti puudu. Et lampi on meie politseinikud nüüd agressiivseks muutunud või? Käisin alles hiljuti Tallinnas, ei ühtki “intsidenti” terve päeva jooksul mitte kuskil. Ei oskagi kommenteerida rohkem. Midagi nii jaburat annab ikka kirjutada.

+47
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis selle jutu mõte üldse oli? Faktid ju täiesti puudu. Et lampi on meie politseinikud nüüd agressiivseks muutunud või? Käisin alles hiljuti Tallinnas, ei ühtki “intsidenti” terve päeva jooksul mitte kuskil. Ei oskagi kommenteerida rohkem. Midagi nii jaburat annab ikka kirjutada.

Mõte oli selles, et tema 3-aastane peab nüüd elu aeg mundris mehi kartma, aga nemad vanematena küll selles süüdi ei ole (iroonia). Vaata seal olevaid videoid ka, naise tehtud. Kogu draama sellest, et üks onu aeti bussi, aga onu ei tahtnud minna. Kohutav kurjus ja vägivald.

Teisest küljest: ma ei võtaks isegi oma 13-aastast sinna kaasa, sest kunagi ei tea, millisel inimesel seal ära keerab ja ta näiteks otsustab teistele kallale minna. Pole seal kõik sugugi rahumeelsed vabadust ihkavad inimesed. Nemad viivad päev päeva järel oma 3-se sinna kogu tralli pealt vaatama ja passima. See ei ole lapse koht.

+70
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

See piltnik on ju täielik lollpea. Kas on koroona nii raskelt mõjunud või logises midagi juba varem?

+30
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See piltnik on ju täielik lollpea. Kas on koroona nii raskelt mõjunud või logises midagi juba varem?

Blogis tagasi kerides on näha, et Terviseametiga on tal juba enne mingi kana kitkuda. Vaktsineerimise teemal.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

millega see lõpeb?
osadele hingamisaparaadi all ja enamikule piirangute jätkumisega.

+43
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

millega see lõpeb? osadele hingamisaparaadi all ja enamikule piirangute jätkumisega.

Ja siis kisavad, et meie oleme pahased, oleme kõik töökohast ilma jäänud. Ja siis saame naeruväärset töötukindlustushüvitist, sest pole makse maksnud. Meie töötame mustalt, sest maksud on liiga kõrged. Sellist asja on siit rohkem kui korra lugeda saanud.

+35
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Väikestele lastele traumasid tekitada sellega, et politsei on ohtlik ja võtab “süütuid” inimesi endaga kaasa, ei tohiks olla ok. Kasvatatakse omadega hirmul noori, kes probleemi korral ei taha tulevikus politsei poolde pöörduda. Hirmus.

+25
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kasvatatakse omadega hirmul noori, kes probleemi korral ei taha tulevikus politsei poolde pöörduda. Hirmus.

Pigem kasvatatakse tulevasi pätte. Oleks, et lihtsalt kardaks.

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lõpeb politseriigiga 😂

Ma kardan pigem, et see lõpeb ükskord lollideriigiga. Ajaloos on korduvalt rumal vägivald ja pime viha ja kadedus võitnud ja hävitanud tsivilisatsioone. Lollide osakaal ühiskonnas on suur ja see on suur kergestimõjutatav ja hirmutatav jõud.

Nii nagu ajaloos on küllalt olnud liidreid, kes kutsuvad lolle end järgima ja näiteks enesetappu sooritama (pärandades oma vara liidrile, kes end muidugi ei tapa), nii on ka praegu neid kiibistamisest lällajaid ja vaktsiinivastaseid, kes salaja end lasknud ära vaktsineerida, et ise paanikat, viha ja anarhiat külvates pihku itsitada või võõrriigi huve teenides raha teenida. Lollid kargavad kaasa ja kaagutavad, ise õnnelikud, et saavad “oma peaga mõelda”.

+49
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on lihtsalt piinlik!

Mul on piinlik kasvavate laste pärast, kes peavad oma vanemate tõttu sellist rumalust normaalseks käitumiseks pidama.

Mul on piinlik korravalvurite ees, et nad peavad tegelema sellise kõntsaga.

Mul on piinlik haiglatöötajate ees, kes peavad ravima ka neid inimesi, kes neile vastu töötavad.

Mul on piinlik vaadata selliseid räuskavaid õigusenõudjaid.

Mul on piinlik, et see räuskav kontingent jääb rohkem pildile, kui normaalne ja mõistlik osa ühiskonnast.

Mul on PIINLIK!

+63
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on lihtsalt piinlik!

Mul on piinlik kasvavate laste pärast, kes peavad oma vanemate tõttu sellist rumalust normaalseks käitumiseks pidama.

Mul on piinlik haiglatöötajate ees, kes peavad ravima ka neid inimesi, kes neile vastu töötavad.

Mul on piinlik, et see räuskav kontingent jääb rohkem pildile, kui normaalne ja mõistlik osa ühiskonnast.

Mul on PIINLIK!

Vähkre siis edasi oma piinlikkuses. Seda sinu poolt nimetatud “kõntsa” ehk siis empaatilisemalt nimetatuna rahvarämpsu on igas riigis. Ka nemad on kodanikud. Seal rahva hulgas oli loomulikult ka inimesi, kes tõepoolest on mures – kel pole tööd vms. Ajakirjandus aga valib välja eriti värvikad-napakad tüübid ja laiendab üksikute provokaatorite väljaöeldu kogu kokku tulnud seltskonnale.

Üritus oli ju rahumeelne. Meelt avaldada võib põhimõtteliselt igaüks. Sulle ja mulle ei pruugi meeldida, aga meil on sõnavabadus. Või ei ole?

Minul ei ole piinlik. Küll aga nendin teatava kurbusega, et sinusugused peavad end sinust erinevatest inimestest millegi poolest paremaks.

Meenub, kuidas mu väikevend aastal 1988 Tartus üliõpilasena Ansipi koerte eest põgenes.

+4
-60
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meelt võib avaldada, kuid seal on tegu juba massilise meeleavaldusega, milleks peab olema luba. Kummaline on see, et see traaditõmbaja ei julge selleks luba võtta (ilmselgelt keegi ei keelaks seda). Ning korraldada selline kogunemine ajal, kui koroona levib, piirangud kehtivad – on äärmine hoolimatus.

Ma tahaks ka, et piirangud lõppeksid, aga kindlasti ei saavutata eesmärk teisi kallistades ja sedasi kogunedes.

+39
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind teeb lihtsalt tigedaks! Tead, selline tunne, et tahaks ise need idioodid sealt kaikaga koju peksta kõik – isolatsiooni. Loomulikult, ma ei tee seda….aga……mina ja mu pere ja lähedased istume kuude kaupa kodus, järgime reegleid ja pingutame selle nimel, et saaks ometi ülskord normaalsesse ellu tagasi. Ja siis mingi seltskond trallib seal musitades ja kallistades ringi, sisuliselt laseb kõrge kaarega teiste inimeste pingutustele peale. Mis jumalad nemad siis nüüd on, et reeglid neile ei kehti.

Ja lapsed! Nad tassivad sinna oma lapsi kaasa. Vanemad või asjad. Sellele kirjatüki hala kirjutajale nii palju, et kui tema ronib ise oma 3-aastasega sinna kohapeale korduvalt ja teadlikult, siis ei tekita lapses hirmu mitte politsei vaid vaadaku peeglisse. Mina ei vii oma 4-aastast näiteks tapamajja või ei näita talle sõjafilme. Ja lapsel pole mingit hirmu.

+49
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on lihtsalt piinlik!

Mul on PIINLIK!

Vähkre siis edasi oma piinlikkuses. Seda sinu poolt nimetatud “kõntsa” ehk siis empaatilisemalt nimetatuna rahvarämpsu on igas riigis. Ka nemad on kodanikud. Seal rahva hulgas oli loomulikult ka inimesi, kes tõepoolest on mures – kel pole tööd vms. Ajakirjandus aga valib välja eriti värvikad-napakad tüübid ja laiendab üksikute provokaatorite väljaöeldu kogu kokku tulnud seltskonnale.

Üritus oli ju rahumeelne. Meelt avaldada võib põhimõtteliselt igaüks. Sulle ja mulle ei pruugi meeldida, aga meil on sõnavabadus. Või ei ole?

Minul ei ole piinlik. Küll aga nendin teatava kurbusega, et sinusugused peavad end sinust erinevatest inimestest millegi poolest paremaks.

Meenub, kuidas mu väikevend aastal 1988 Tartus üliõpilasena Ansipi koerte eest põgenes.

Palun seleta milles väljendub nende eriline empaatia mida meil, kes me seal jauramas ei käi, ei ole.

+37
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas need protestijad ei pea ennast teistest paremateks? Et neil peaks olema õigus haigena ringi käia ning teisi nakatada?

Samal ajal kui teised inimesed piiravad oma sotsiaalseid kontakte ning istuvad kodus. Ma olen ka sellest tüdinenud, aga ometi taha endale seda vastutust, et keegi minu pärast peaks haigeks jääma või haiglasse sattuma.

Selle ürituse üks “nägu” rääkis sellest, kuidas nad kutsuvad vanu kaitseliitlasi endaga liituma ning hakkavad oma riiki looma. Ma ei tea, kas see pole nagu ohtlik või?

+40
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

need hirmud väikesele inimesele saavad alguse ikka kodust ehk vanematelt, ei ole vaja lastega minna kohta, kus on ette teada, et on politseinikud, tigedad inimesed jms. Antud juhtumi puhul läksid vanemad oma väikeste lastega ise politsei ette nende enda probleemi torkima, selle asemel, et lastega aega veeta lastemeelsetes kohtades.

+36
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Need on lihtsalt inimesed, kelle psüühika ei pea vastu. Siis otsivadki mingeid alternatiive, kuidas hakkama saada. Siin on seda ilusti  selgitatud.

https://epl.delfi.ee/artikkel/93111537/hirm-kontroll-ja-seltskond-ehk-igati-tavalise-inimese-teekond-koroonaeitajaks

+16
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

kõigil, kelle arvates see blogi kas lõhestab ühiskonda või moonutab tõde, teil on võimalus minna ja raporteerida blogisse lingitud FBi lehte, kui mitte sobivat ja siis ehk vaadatakse see üle ning kui FB leiab, et see ei vasta nende tingimustele, siis võetakse midagi ette. sealt FB-s lehel võib leida suhteliselt reljeefseid kommentaare

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kõigil, kelle arvates see blogi kas lõhestab ühiskonda või moonutab tõde, teil on võimalus minna ja raporteerida blogisse lingitud FBi lehte, kui mitte sobivat ja siis ehk vaadatakse see üle ning kui FB leiab, et see ei vasta nende tingimustele, siis võetakse midagi ette. sealt FB-s lehel võib leida suhteliselt reljeefseid kommentaare

Hea mõte!

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma “kõntsa” all pidasin silmas eelkõige praegust olukorda, millega nad silmitsi peavad seisma. Aga vabandan, kui end puudutatuna tundsid.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ma ei võtaks isegi oma 13-aastast sinna kaasa, sest kunagi ei tea, millisel inimesel seal ära keerab ja ta näiteks otsustab teistele kallale minna. Pole seal kõik sugugi rahumeelsed vabadust ihkavad inimesed.

No kui seal professor Hartlebi pole, keda pidid odinlased rahustama, siis on kindlasti turvalisem. Võib-olla see märuliekipaaž oligi seal meeleavaldajaid kaitsmas Hartlebi ja Mary Krossi eest.

+1
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja see peaks täisaruga mehe kirjutatu olema? Normaalne isa ei võta 3-aastast last kilbiks, et temaga politseinike nina all räusata. Ja pärast hea lapsega manipuleerida. Masendav, mis inimesed meil siin elavad. Mees ise ei saa aru ka, kui naeruväärseks selle kirjatükiga end teeb.

Viigu oma laps mänguväljakule või parki või metsa jalutama, mitte ärgu ronigu temaga rahvamassi sisse.

+42
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reklaami teeb ikka.

Ei, väga õige, et räägitakse! Saab umbkaudselt teada kui palju niisuguseid inimesi on, kes nad on, mis on nende sõnum ja käitumine ning mida nad kardavad. Sest just nimelt nemad kardavad, mitte maskikandjad ja vastutustundlikud kodanikud.

Vaatasin eile Lusti saadet. Jube, mis inimesed! Arvaks, et kenad mõistlikud kaaskodanikud, aga võta näpust, mis kupli all toimub.

Statistiliselt valdavalt madalama haridusega elanikkond, kellega igapäevaelus avalikus ruumis tahes-tahtmata kokku puutume. Need ei pea küll isiklikud sõbrad-tuttavad olema, aga linnapildis, asutustes jm kohtume niikuinii. Hea teada, et tuleb möödudes igaks juhuks selja taha vaadata, sest mine sa ebastabiilseid tea..
Nii vähemalt ei muutu mugavaks ja hooletuks.

+24
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja peabki pidama ning on seda ka väärt!
Mõtle ise miks!

+5
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Juba lõppes ju.

Täna sõitsin sealt mööda, kell oli umbes 11.00: Vabaduse väljakul oli ca 16 hambuni relvis politseinikke paarikaupa ringi töllerdamas ja üks suur buss. (kuhu täpselt 10 inimest kongi mahub)
Muid inimesi oli: üks kolmene seltskond, kes vaatlesid Palace hotelli ja üks jalgrattur, kes ringutas.

+1
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Juba lõppes ju.

Täna sõitsin sealt mööda, kell oli umbes 11.00: Vabaduse väljakul oli ca 16 hambuni relvis politseinikke paarikaupa ringi töllerdamas ja üks suur buss. (kuhu täpselt 10 inimest kongi mahub)

Muid inimesi oli: üks kolmene seltskond, kes vaatlesid Palace hotelli ja üks jalgrattur, kes ringutas.

Nad laulavad täna mingi väikse kambaga Toompeal. Laps ka kohal jälle, aga seal on normaalsem olukord vähemalt.

+3
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 104 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lapsed kaasa ja Vabakale?