Saan miinuseid, aga mina näen küll vajadust politsei õigusi suurendada. Mul on nii kõrini öistest läbudest minu kõrvalmajas ja vaatamisest, kuidas politsei viisakalt koputab ja palub olla vaiksemalt, läheb politsei minema, keeratakse tümakas jälle põhja ja nii see igaöine naabrite terroriseerimine käib, aastaid. Miks neil lamemaalastel ja pättidel ja narkaritel on suuremaid õigused kui normaalsetel kodanikel, kes kell 7 peavad ärkama, et tööle hakata, mina aru ei saa.
Kui mingi seaduse üle rahvahääletus korraldataks, annaksin otsekohe oma hääle sellele, et indiviidi oma õigust EI RAKENDATAKS TEISTE ARVEL. See kehtib ka nakkusohtlikuna ringi töllerdamise ja armastusest lällamise ja musitamise kohta.
Tehku oma miitinguid, küsigu luba, pidagu 2 m üksteisega vahet ja laulgu vabas õhus kasvõi aasta ringi, aga ärgu nakatagu teisi.
Vanas Kreekas ka võis iga hull igal tänavanurgal oma mõtteid avaldada, keegi ei vaadanud viltu, peast sooje pigem austati. Aga teisi segada ja ohustada ei võinud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 13.04 09:52; 14.04 11:04; 16.04 20:25;