Ei-ei, ei torgigi reaalelus. Igapäevaelus ma kunagi sellele ei mõtle, kui just mõne naisega teemaks ei tule, st nemad ei alusta. Paarteist korda on ka reaaelus teemaks siiski tulnud. Tavaliselt põhjuseks lasteaiaealuste või algkoolilaste taktitu lapsesuu, mis on ema pisarateni viinud, kuna laps kurdab pahaselt, et kui teistel on ilusad noored emmed, siis miks sina nii vana ja kole oled.
Praegu lihtsalt vastasin teemaarendusele. Mul muidu täiesti kama, aga jutud sellest, et mida hiljem st mida eakamatele vanematele lapsed sünnivad, seda parem on see neile, on küll naeruväärsed. Et siis on haridus parem ehk ka ema tervis tugevam, narkootikumid on ajaloo hämarusse vajunud, surm on seadusega keelatud, linnaõhk puhtam ja sõjad on maapinnalt kadunud. Opsassaa 🙂
No ma ei tea. Siin tundub nagu 60aastase naise kius, kes tahaks ise veel premenopausis olla. See, kes siin sõna võttis eelnevalt, on majanduslikult kindlustatud ja käib reisimas. Tänapäevases maailmas, inflatsioon ja puha, on laps õnnelik, kui tema vanemad on jõukad. Pealegi võib vanemas eas väga hea välja näha, nagu Dynasty cast, kus mõned naised on 50+ ja näevad suurepärased välja. Elaine Hendrix, 40ndates Daniella Alonso ja teised. Isa vanusest pole juttugi, noored ja ilusad issid? Topeltstandard?