Mis see tutvuskonna statistika siia puutub? Eestlane ei käi arstilgi, et mingit korraliku statistikat üldse teha saakski. Tema kohe teab, et tema ei ole! aga mis tegelikult on, seda ta ei tea. Vähemalt on 16 inimestest lasknud ennast oktoobris hiv-testida ja saavad nüüd vajalikku ravi. Ja väida, et enamasti ei ole kehv enesetunne mitte depressioon vaid justnimelt hiv.
Kui tihti sa oma vaimset häiret kontrollid? Sa pole seda teinudki ning väidad, et oled normaalne. Tegelikult vajaksid ravi.
Parem suguhaige kui vaimuhaige. Suguhaigust saab vähemalt ravida, sinul lootust pole.
Keegi ei keela, valikute küsimus. Kui on kange tahtmine ise haige olla, mis siis ikka teha. Enamus suguhaigusi ei ole ravitavad, teiseks suguhaigus raseduse aeg, loodet kahjustavad. Näen, et sinu jaoks on teema tohutu kasvamise koht ja selleks on põhjus, kas oled müünud või müüd oma keha või sul on suguhaigus, mida oled kohustatud sekspartnerile rääkima, kuid sa ei tee seda. Mina seda ei tea, sinu vastutada on sinu teod. Minu vaimuhaigeks sõimamise taga on tegelikult sinu hirmud, tunned süümekaid ja paanikat enda elatud elu pärast.
Keegi ei keela, valikute küsimus. Kui on kange tahtmine ise haige olla, mis siis ikka teha. Enamus suguhaigusi ei ole ravitavad, teiseks suguhaigus raseduse aeg, loodet kahjustavad. Näen, et sinu jaoks on teema tohutu kasvamise koht ja selleks on põhjus, kas oled müünud või müüd oma keha või sul on suguhaigus, mida oled kohustatud sekspartnerile rääkima, kuid sa ei tee seda. Mina seda ei tea, sinu vastutada on sinu teod. Minu vaimuhaigeks sõimamise taga on tegelikult sinu hirmud, tunned süümekaid ja paanikat enda elatud elu pärast.
Issand, kui rumal inimene. Mine kaaguta oma olematu mehe kallal. Või mängi peegliga pedagoogi. Su pläma ei huvita mitte kedagi. Lõpeta see foorumi risustamine ometi!
Läheksin heameelega Anu saatesse rääkima ka sellest, kuidas edukate vanemate lapsed narkootilisaineid pruugivad (raha peab olema, et seda teha) ja kuidas juristi haridusega issi hiljem seaduspunktidega meditsiini ähvardab, sest asutus on ju süüdi sellest, et lapsukesele uusi organeid ei muretse. Et perekoolikad, teadmiseks, ei kasvata mitteüks lapsevanem ei narkomane ega ka elatisvõlglasi!
Perekoolis on kõik suured investorid ja passiivtulust elavad miljonärid. Küsimus on seetõttu asjakohatu.
Tõsi. Loomulikult on ka mu laps tubli, edukas ning väga heal järjel. Mingit fondi ei kogu. Enda jaoks on alari olnud 100 000 varuks, juhuks kui mõni tervisega seotud kiire suurem väljaminek.
Ainult? See ei kata ju suurt midagi. Ja pead ennast ise jõukaks?