Kas sul oli seda vaja öelda? Päev on nüüd kordaläinud?
Päev läks samamoodi edasi nagu iga teine. Aga tõesti aru ei saa, mis valu on teil oma lapsi nii piirata? Jälgida absoluutselt iga kohta, kus nad käivad. Tahaksite, et keegi teile seda teeb?
Ja sellega ma ka ei nõustu, et kellaga positsioneerimine aitaks siis ohuolukorras, näiteks kui keegi last röövima hakkaks vms. Sest tänapäeval ka röövlid teavad sellistest asjadest nagu nutikellad ja see on esimene asi, mis teie lapse käe pealt läheb.
Miks sind huvitab, kuidas keegi oma last kasvatab, kas keegi küsis seda sinu käest? Siin TA küsis nutikella kohta. Sina kasvata või ära kasvata oma last täpselt nii kuidas soovid ainult vaata et ta ei oleks ohuks teistele, siis on kõik ok.
Miks mind ei peaks huvitama, see on meie ühiskond. Kas sa oled siis sellise suhtumisega, et naaber peksab oma last ja sa vaatad kõrvale? Pole ju sinu laps..
Samamoodi, kust läheb see piir, et okei lepime kokku lapse peksmine on halb, sellele ei vaata viltu ja sekkume, aga lapse 24/7 jälgimine (tean selliseid emasid) peaks olema okei? Mina ei taha, et teised iga mu käiku teavad, miks ei või kooliskäival lapsel samasugune vabadus olla?
Ja juba mõnda aega on ebanormaalne olla suhtumisega “minu elu, teen mis tahan/ minu laps, teen mis tahan”. See ei ole päris nii, et üks inimene tahab ja sööb end ja oma pere rämpstoiduga paksuks ja küll siis riik maksab ravikulud. Kes tegelikult seda maksab? Meie, kes me siis suudame tööl käia ja tervislikumalt elada.
Seega kui jääbki püsima selline suhtumine “minu laps, teen mis tahan” ei parane iial ühiskond.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 04.01 19:23; 05.01 09:04; 05.01 10:31;