Esileht Tööelu, raha ja seadused. Lapsetoetuse tõstmine

Näitan 30 postitust - vahemik 3,661 kuni 3,690 (kokku 3,763 )

Teema: Lapsetoetuse tõstmine

Postitas:
Kägu

Kui nad aga töökaaslasega ühise lapse ka teevad, no siis on ju Seeder võitnud…

Mille või keda siis Seeder võitis? Venelasi? Ekretiine?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

võitnud väikepere asemele lasterikka, mis on selle toetuse eesmärk

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

siis on küll halvasti. annaks jumal, et Seeder ikka kaotaks!

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millega nüüd väikepere vôitis, üldse ei saa aru. Pole ju midagi veel otsustatud.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seeder ei võitnud midagi. Seeder oleks võitnud siis, kui Isamaa oleks valimistel rohkm hääli. See oli ta eesmärk, mitte mingi Eesti iive.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seeder ei võitnud midagi. Seeder oleks võitnud siis, kui Isamaa oleks valimistel rohkm hääli. See oli ta eesmärk, mitte mingi Eesti iive.

Puhas poliitiline otsus, muidugi lootis Seeder ja sibul, et valimistel neid meeles peetaks, ônneks läks teisiti. Eesti iive on lihtsalt mula. Kärgperes ei saa iive kuidagi tôusta.

+8
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seeder on siiski maast madalast iibe-mees olnud, pigem paistab, et ta on valmis Isamaa põhja laskma oma idee nimel nagu Putin Venemaa. Ja ilma Pruunsilla rahata ei tee Isamaa kuigi palju ja vaevalt küll, et Pruunsilda väga huvitab poliitikute isiklik käekäek, temal on ikka visioon, et lapsi peab palju olema ja tema rahastab seda, see on see, mis loeb. Kui Seeder oleks häälte peale välja, siis ta pole seda peretoetust surunud, sest see oli algusest peale selge, et hääli ta sellega ei saa (eriti arvestades, et isegi pensionikäkiga ei saanud, kuigi seda ootas oluliselt rohkem inimesi).

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Puhas poliitiline otsus, muidugi lootis Seeder ja sibul, et valimistel neid meeles peetaks, ônneks läks teisiti. Eesti iive on lihtsalt mula. Kärgperes ei saa iive kuidagi tôusta.

Peetigi meeles. Väikeperena oli väga hästi meeles, et Seedrile ei tohi häält anda enam.

kolmandiku riigikogukohtade kaotust näitab selgelt, kui halbu otsuseid nad poliitiliselt tegid rahva arvates.

+10
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav millal see uudis siis tuleb, et palju peretoetused olema hakkavad. Kaka ju lubas juba üle nädala tagasi, et see seadus tuleb esimesel võimalusel ümber teha, et inimesed ei saaks öelda, et kogu aeg on nii olnud.

Eks siis paistab kas 1-2. laps hakkavad 150€ saama per face ja kui suur suurperetoetus olema hakkab. Ilmselt vähendatakse mille üle ma õnnelik ei ole.

+3
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav millal see uudis siis tuleb, et palju peretoetused olema hakkavad. Kaka ju lubas juba üle nädala tagasi, et see seadus tuleb esimesel võimalusel ümber teha, et inimesed ei saaks öelda, et kogu aeg on nii olnud.

Eks siis paistab kas 1-2. laps hakkavad 150€ saama per face ja kui suur suurperetoetus olema hakkab. Ilmselt vähendatakse mille üle ma õnnelik ei ole.

Lõpetage see labane “Kaka”-tamine 🤮

+19
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselgelt ei hakka 1.-2. laps 150 eurot saama, sest see oleks veel kallim kulu kui kolmelapselistele 900 eurot maksta, kuna neid on lihtsalt nii palju rohkem. Reformi ettepanek oli ühe- ja kahelapseliste toetust vähendada 100 euro pealt 80 peale, Isamaa ja Kesk nõudsid 100 eurot. Aga juba see 20 eurot lapse pealt on ülisuur kokkuhoid, sest nagu teada, kasvab ligi 80 protsenti lastest ühe- ja kahelapselistes perekondades.

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselgelt ei hakka 1.-2. laps 150 eurot saama, sest see oleks veel kallim kulu kui kolmelapselistele 900 eurot maksta, kuna neid on lihtsalt nii palju rohkem. Reformi ettepanek oli ühe- ja kahelapseliste toetust vähendada 100 euro pealt 80 peale, Isamaa ja Kesk nõudsid 100 eurot. Aga juba see 20 eurot lapse pealt on ülisuur kokkuhoid, sest nagu teada, kasvab ligi 80 protsenti lastest ühe- ja kahelapselistes perekondades.

Mina olen see kes kirjutas selle eelmise kommentaari kellele sa vastasid.

Sellest on küll kahju kui iga laps ei saa 150€, sest mujale on küll raha loopida. Mina hetkel saan jah 910€ aga eks see on loogiline, et kui 1-2. laps hakkavad rohkem saama, siis suurperede summad vähenevad. Sest kuskilt ju peab see raha tulema ja nagu näha siis sellega on kitsas käes. Selles suhtes kurb, et mujale saab visata 400 miljonit aga oma lastele on kahju anda. Kui muudetakse toetused võrdsemaks, siis loodetavasti ka tekib vähem paksu verd ühiskonnas.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellest on küll kahju kui iga laps ei saa 150€, sest mujale on küll raha loopida. Mina hetkel saan jah 910€ aga eks see on loogiline, et kui 1-2. laps hakkavad rohkem saama, siis suurperede summad vähenevad. Sest kuskilt ju peab see raha tulema ja nagu näha siis sellega on kitsas käes. Selles suhtes kurb, et mujale saab visata 400 miljonit aga oma lastele on kahju anda. Kui muudetakse toetused võrdsemaks, siis loodetavasti ka tekib vähem paksu verd ühiskonnas.

Puhta imelik.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Puhta imelik.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka selle poolt, et need toetused võrdsemaks tehtaks, aga siiski suurperedelt seda raha ära võtta ei tohiks. Tõstku I ja II lapse toetus kõrgemaks.

Raha saaks juurde kinnisvaramaksu loomisega. Pere peamine elukoht jäägu maksuvabaks, aga ülejäänude eest peaks maksu kehtestama. Kinnisvaraärikad panustaksid sellega üsna suure summa. Kõik, kellel on üürikinnisvara panustaksid lisaks.

Paljudes riikides on automaks, teemaks, isegi telekamaks.

+9
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka selle poolt, et need toetused võrdsemaks tehtaks, aga siiski suurperedelt seda raha ära võtta ei tohiks. Tõstku I ja II lapse toetus kõrgemaks.

Raha saaks juurde kinnisvaramaksu loomisega. Pere peamine elukoht jäägu maksuvabaks, aga ülejäänude eest peaks maksu kehtestama. Kinnisvaraärikad panustaksid sellega üsna suure summa. Kõik, kellel on üürikinnisvara panustaksid lisaks.

Paljudes riikides on automaks, teemaks, isegi telekamaks.

Puhta segane. Peaasi et sina oma klotsi kätte saaksid, teised maksku. Sina pole ju kellegile kinnisvara ega autot ostnud.

+6
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kuldmunatoetus tuleks kôik kaotada. Kôik lapsed saavad vôrdse summa ja kôik. Ei mingeid kuldmune, laps on laps. Eraomand on puutumatu keegi pole kinnisvara maast leidnud. Üüriturg on tavaline maksudtatud äri. Maamaks on nii ehk naa. Mitu nahka tahad koorida oma kuldmuna eest teistelt inimestelt.

+9
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kuldmunatoetus tuleks kôik kaotada. Kôik lapsed saavad vôrdse summa ja kôik. Ei mingeid kuldmune, laps on laps. Eraomand on puutumatu keegi pole kinnisvara maast leidnud. Üüriturg on tavaline maksudtatud äri. Maamaks on nii ehk naa. Mitu nahka tahad koorida oma kuldmuna eest teistelt inimestelt.

Üldse jabur, et laste eest midagi makstakse. See on igaühe oma eralõbu lapsi teha, sama hästi võiks ka kõiki ülejäänud hobisi kinni maksta.

+3
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et kahelapseline maksku oma maakoha eest lisaks maamaksule mingit “jõukurimaksu”, et aga kolmelapselised oma luksustoetust saaks? Ei aitäh, selleks pole vaja riigil uut maksu leiutada, et saadav raha toetustena laiali jagada.

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on igaühe oma eralõbu lapsi teha, sama hästi võiks ka kõiki ülejäänud hobisi kinni maksta.

Selliste “tarkustega” hiilgavadki sageli inimesed, kes kirjutavad “hobisi”…

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et kahelapseline maksku oma maakoha eest lisaks maamaksule mingit “jõukurimaksu”, et aga kolmelapselised oma luksustoetust saaks? Ei aitäh, selleks pole vaja riigil uut maksu leiutada, et saadav raha toetustena laiali jagada.

kuidas see kahelapseline selliseks miljonäriks sai, et omale maakoht osta? tal pole ju rikkaks tegevat luksustoetust, vargil käisid või?

+3
-8
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kahelapselised kuulutas ju riik jõukaks, selle pärast meil on.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

kuidas see kahelapseline selliseks miljonäriks sai, et omale maakoht osta? tal pole ju rikkaks tegevat luksustoetust, vargil käisid või?

Muidugi käivad nad vargil, neil on ju näpud põhjas, riigi toetus on nii väike, üldse ei ela ära.

+2
-5
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Huvitav mitu lehekülge annab veel ühest teemast leierdada. Ilmselgelt kumbki pool jääb oma arvamuse juurde.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi käivad nad vargil, neil on ju näpud põhjas, riigi toetus on nii väike, üldse ei ela ära.

Räägi ikka oma kuritegudest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav mitu lehekülge annab veel ühest teemast leierdada. Ilmselgelt kumbki pool jääb oma arvamuse juurde.

Mõtlesin just sama. Järgmine nädal saavad neljandat kuud juba suurpered seda raha, kaua te jaksate jaurata?

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oli ju juba väiksem, teema vajus, aga kuldmuna mammadele ei anna ju rahu, ikka vaja teistelt inimestelt kôik ära vötta, 1-2 lapselisi varasteks sôimata jne. Peaasi et ise saaks luksustoetust. Mille eest, see on veel teadmata. Kuskil juba kerjadid riideabi. Jätke järele.

+4
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen samuti nõus, et me keegi oma arvamust ei muuda, kahju lihtsalt, et riigi eelarvest 1.5 miljardit € puudu ning alustatakse igasugu maksude tõstmisega. Jõuame uuesti punktini, et suurpered ei pea suurenenud toetuse tõttu nende maksude pärast väga muretsema, sest nemad on tõepoolest kaitstud.

+8
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõtlesin just sama. Järgmine nädal saavad neljandat kuud juba suurpered seda raha, kaua te jaksate jaurata?

Järgmine nädal siiski tuleb kolmas kord. Kui üldse tuleb! Pole midagi kindlat. Jaanuari eest pole veel saanud tasaarveldust! Seega ei maksa liialdada. Ja eks ainult päevade küsimus kui KaKa uue plaaniga lagedale tuleb.

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järgmine nädal siiski tuleb kolmas kord. Kui üldse tuleb! Pole midagi kindlat. Jaanuari eest pole veel saanud tasaarveldust! Seega ei maksa liialdada. Ja eks ainult päevade küsimus kui KaKa uue plaaniga lagedale tuleb.

See kaka oled sa küll ise oma kuldmunaga.

+7
-5
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 3,661 kuni 3,690 (kokku 3,763 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Lapsetoetuse tõstmine