Või sa arvad, et need 80-aastased
Tead, 80-aastane tihtilugu ei käi üldse kuskil eriti ja kui tal ei ole mingeid aktiivseid sugulasi, siis tema ootab seda, et perearst talle helistaks. Või siis mõtleb, et ah, ma kohvikus ja restoranis ei käi, elan siin üksi, pole ka enam vahet kas elan või suren, mis siin ikka vaktsineerida. Venelased Ida-Virumaal ehk tõesti vaatavad vene meediat ja siis sealtkaudu ootavad hoopis Sputnikut. Aga et nende kodudes keegi neid veenmas käiks, et ärge vaktsineerige, seda ma ei usu.
Ma oma emale pidin ütlema, et mine nüüd vaktsineeri end ära, tema vastu, et ah ei ole minu kord, keegi pole helistanud! Panin siis talle ise selle aja kinni ja siis läks. Kui ta perearsti kõnet ootama oleks jäänud, siis ootaks siiamaani.
Sa ära küta end üles selle vaktsineerimata inimeste kujutamisega mingite hirmsate propagandistidena, kes käivad ja keelitavad inimesi end mitte vaktsineerima. Näiteks mina olen vaktsineerimata. Mul ei ole tervislik seisund võimaldanud end vaktsineerida aga kui aus olla, siis ega ka väga ei igatse. Mitte keegi ei ole mind agiteerimas käinud, et ma ei vaktsineeriks. Samuti ei käi ma ise kuskil kedagi kummaski suunas agiteerimas. No emale ütlesin, et mine, sest tema on selline mutt, et kodus üldse ei istu, ise varsti 80 täis, surfab nutitlefonis ja kohvitab sõbrannadega.