eks igal lasteaial on ka omad reeglid, kindlasti nüüd kevadel on koosolek, kus räägitakse
Meil peavad olema kõvatallaga ja nö kinnise kannaosaga sandaalid (kuna vannituba võib märg olla ).
Kindlasti kõik riided märgistatud (nimi või tähis, mida laps teab ja ära tunneb).
Mina ise eelistan, aga see tõesti iga vanema enda puhas eelistus.
Bredeni müts-salle (puuvillane, õhem meriino ja fliis) nendega on nö sügisest kevadeni kõik kaetud (soovitan pigem tumedaid toone). Lisaks siis päris õhukesed puuvillased mütsid ja nokakad nö soojaks perioodiks.
Kombed on mugavamad ja lapsel lihtsam panna. Meil kasutusel softshell, kuling Douglas vihmakombekas (minu jaoks parim asi, mida tõesti +5- -5 kanda, ehk enamus ajast) ja talve oma. Lisaks meeldivad väga didriksons corin dressid, mina praegusel ajal hea kanda.
Jalanõud, mida laps saaks ka ise panna. Pigem kõrgemad, mitte madala säärega. Reima patter, kuomad, crocsi kummikud, kerged tossud on meil tavalselt olnud. Üldiselt jalatsi puhul ongi oluline, et kerge oleks ja laps saaks ise jalga.
Kindad pigem labakud, sest lihtsam panna. (meil päris õhukesed olnud, siis ilmavoodrita ja talveks õhemad ja paksemad voodriga, lisaks on meil ka kummikindad olnud (didriksons glove kids). Üldiselt tasub pigem rohkem kindaid varuda, et kui teeb lõunal märjaks on ka õhtul kuivad olemas.
Siseriided vastaavalt soovile. pükse soovitan rohkem varuda, sest põlved kipuvad kuluma. Pigem jälgida, et laps saaks ise selga ja ära (nööbid/trukid rasked neile).
Meil läks vaja ka põlle, tassi, niiskeidlappe, oma rätik, pabertaskurätikuid.
Niisama ettevaruda ei soovita vaid pigem mõelda targalt, mida praegu kasutate, kui mugavad on ja jooksvalt siis proovida, mis teile sobivad.
Prismat soovitan ka mina, eriti ale ajal, seega tasub fb jälgida, millal neil soodused, sest reima/lassie asju võib sealt saada vahel väga soodsalt.