Esileht Rasestumine ja lapse ootamine “Lavahirm”

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: “Lavahirm”

Postitas:
Kägu

Oleme elukaaslasega mõelnud teise lapse peale. Jälgin äppis tsüklit ja proovin, et ohtlikel päevadel ikka kindlasti asjataksime. Nüüd siis niimoodi teadlikult neljas kuu.

Sellest on aga mehel tekkinud mured. Muul ajal igati hakkaja 30ndates mees, aga kui teab, nüüd on see aeg kuus, siis  keha ei tee koostööd. Ütleb, et kipub sellest mõtlema kui tööst, millel on ainult üks eesmärk ja ei suuda hetke nautida. Selline vaimne blokk mis väljendub füüsiliselt.

Oleme proovinud erinevaid lähenemisi ja teha kõike mänguliselt, aga ikka. Mõlemad oleme õnnetud. Kas peaks mõneks ajaks pausi tegema ja nii poole aasta pärast uuesti proovima? Ei taha ju oodata ka, tahaks kohe.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täiesti arusaadav. Meie proovisime pool aastat, samamoodi oli see nagu töö ära tegemine 😀 Mina nt isegi lõpetasin ov testide tegemise, sest see ajas mind liialt stressi. Ehk aitaks tõesti aja maha võtmine ja paar kuud rahulikult võtta.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ära ütle talle, et nüüd on see aeg käes, lihtsalt seksige.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil oli sama. Siiski õnnestus 3x lausa rasestuda 😀 viimane siis jäi pidama ja hetkel 23 nädal käimas. Meil oli veel see, et mees juba piisavalt vana ka ja paljud nn vanusega kaasnevad “probleemid” olid. Pluss minu töö oli pikkade vahetustega ja öösel. Kõik see kombo viis välja selleni, et me seksisimegi kord kuus ja ajastada oligi vaja iga kuu sellele õigele päevale. Alguses ma stressasin ja natuke sisimas süüdistasin meest, et ta sellel õigel päeval ei suuda siis lihtsalt ennast kokku võtta. Ma tegin ov teste ka ja ta ise alati hakkas enne küsima, et kuna see õige päev on. Oli nagu alati valmis, aga kui asjaks läks, siis see suur töö ära tegemise hoiak tappis kõik ära. Ja siis mis ma tegin, valetasin 😀 nagu eespool keegi soovitas, ära ütle, et on õige aeg. Mul mees veel ise oli nii täpne ja teadlik mu tsükklist, et veits keeruline oli vassida. Aga ma ütlesin, et eelmiste päevade algus jäi kuidagi hilja peale, et ov vist lükkub edasi, et ma ei ole veel testile triipu saanud, aga me võime nii igaks juhuks proovida täna või homme 😀 Ja ise võtsin selle hoiaku, et ei stressa ja kui see kuu ei õnnestu, õnnestub järgmine kuu.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuttav asi! Me ka ajastasime seksi, et last saada, aga see tegi seksi kuidagi hingetuks kohustuseks. Mu meelest lausa sedavõrd, et polegi päriselt taastunud see kunagine spontaansus.

Nii et unustage mõneks ajaks see ajastamine. kui tahad ja sind ei häiri, siis ise jälgi ovulatsiooni, aga nagu eespool öeldud, ära mehele ütle.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsi tuleb teha mõnuga, mitte kellaajaliselt. Esimese lapsega tegin selle vea ja andis pikalt teha, teisega võtsin vabalt ja kaks kuud hiljem olid triibud

0
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine “Lavahirm”