Esileht Kodunurk lehttaignast küpsetised vajuvad lössi

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: lehttaignast küpsetised vajuvad lössi

Postitas:

Mida ma teen valesti, et kõik minu lehttaignast ja pärmi-lehttaignast küpsetised vajuvad lössi? Ahjus on kenad, kerkivad suureks. Võtan ahjust välja, vajuvad kokku. Kasutanud olen nii lehttainast kui ka pärmi-lehttainast (poest, sügavkülmast). Tulemus ikka sama.
Mis on teie nipid, et need küpsetised jääksid ilusad ja kohevad? Kas peab neid millegagi pealt määrima, kindla aja ahjus hoidma? Mis see nipp on?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.

võibolla sa võtad liiga vara ahjust välja – pealt küll kena kuldne, aga seest veel toores. Hoia nõks kauem. Ja lase aeglaselt jahtuda.
Määrin munaga pigem ilu ja läike pärast.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

ma arvan ka, et liiga vara võtad välja. lehttaigen on ju nii kõva taigen, et seda on üpris keeruline lössi lasta.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ahi peab olema üpris kuum ja küpsetamise ajal pole soovitav ahjuust lahti teha.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Lehttaigen tahab ca 220-230kraadist kuumust ja küpseta veidi kauem aega.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk lehttaignast küpsetised vajuvad lössi

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.