Naljakas vaadata, kuidas tühjast tüli tõstetakse. Nagu lasteaed…
Imelik, et kõige suuremad sildistajad on väidetavalt oma valikutega kogu aeg nii rahul. No aga olge siis, kandke oma tampoone ja sidemeid edasi, kuid miks peab teiste inimeste valikuid maha tegema ja solvama, ma ei saa aru? Ja just tekitavad probleemi need, kellel kõik peaks just korras olema, puhtad, kuivad püksid jalas, jalgevahe pestud ja lõhnastatud.
Mina näiteks kannan nii üht kui teist, nii tampoone, sidemeid kui ka neid pükse. Aga seda, et ühte teistest paremaks või halvemaks pidada, ma ei näe mõtet. Nagu öeldakse – igaüks leiab oma ja kasutab seda. Pole teiste asi öelda, kes on oma valikutega räpane ökomutt või mida iganes. Normaalsus peaks olema see, et päevade ajal on hügieeni hoidmine suurema tähelepanu all, olgu selleks siis tampooni-, sideme või päevapükste kandja. Seisnud vere järgi võib hakata haisema iga naine, kes pole õigel ajal pessu saanud. Seda, et kõiki vere järgi haisevaid naisi ökomuttideks nimetada, peab ikka eriti piiratud mõttemaailmaga olema. Minu ainus järeldus on see, et see inimene, kes sedasi räägib, on ise seesama haisukoll, kellele ennast pesta ei meeldi aga teisi sildistama on esimene. Sest eks ikka söögist räägib see, kellel on kõige suurem nälg. Püüa nüüd üle saada oma traumast ja lase igal inimesel enda eest otsustada, mida kasutab!