Mis see siis nüüd oli? Puhtakujuline homopropaganda rahvustelevisioonis! Laste asemel on peres 2 koera?! Nii see rahvus meil välja sureb, noored saavad negatiivse eeskuju. Hälvet näidatakse kui normaalsust, halvustatakse traditsioonilist perekonda.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Lesbid Ringvaates
Teema: Lesbid Ringvaates
Mina kuulsin küll, et tulevad lapsed ka ja ma usun, et need lapsed selles peres on õnnelikumad, kui paljudegi joodikute ja vaesuses virelevate perede lapsed, kus pole ei süüa, ei pesemisvõimalust, ei oma voodit. Ja ärge öelge, et need elementaarsed asjad pole tähtsad.

Mina kuulsin küll, et tulevad lapsed ka ja ma usun, et need lapsed selles peres on õnnelikumad, kui paljudegi joodikute ja vaesuses virelevate perede lapsed, kus pole ei süüa, ei pesemisvõimalust, ei oma voodit. Ja ärge öelge, et need elementaarsed asjad pole tähtsad.
Laste saamiseks peab peres olema MEES.

Haledalt provotseerid. Viimase lause oleksid võinud ära jätta, siis usuks, et keegi mõtlebki tõsimeeli sedasi.
Püüa veel.

Laste saamiseks peab peres olema MEES.
Et saamiseks peab PERES olema MEES ? Tead ma purustan su teadmised, ei pea mehega koos elama. Kas mees või MEES ? Kas see mees on parem, kes enda lapsi ei aita kasvatada, kui see mees, kelle seemnest kasvab armastatud kodus õnnelik laps?

Teemaalgatajale..rumalamat juttu annab ajada… sa vist elad endiselt Nõuka ajas, kus kõik teistsugune oli paha paha ja mõisteti hukka. Õudne, et endiselt selliseid klappidega tüüpe meie seas on.
Mina igaljuhul hääletan nii, et kõik täisealised, kui nad seda soovivad, saavad abielluda.
Armastust on erinevat ja on tore, et kaks inimest on üksteist leidnud ja on õnnelikud.

Mis see siis nüüd oli? Puhtakujuline homopropaganda rahvustelevisioonis! Laste asemel on peres 2 koera?! Nii see rahvus meil välja sureb, noored saavad negatiivse eeskuju. Hälvet näidatakse kui normaalsust, halvustatakse traditsioonilist perekonda.
Kus need traditsioonilised perekonnad on. Kõik puha kärgpered, kus kasvavad haiget saanud lapsed. Mis arvad, mida mõtleb laps, saades traditsioonilises peres haiget või kogedes lahutust? Ta mõtleb, et EI IIAL oma lastele sellist elu, et enne jäägu lapsed sündimata. Lapsed tuleb üleskasvatada. Kas tõesti leiad, et sellesse hullumeelsesse maailma on lapsi juurde vaja. Reisida võimalik enam pole, ringiliikuda ei saa, vabalt hingamise õiguse seest, pead minema arstilt tõendit võtma ,et sa ei suuda ilma hingamistakistuseta elada. Ja see läheb ainult hullemaks. Nii et kui mõni inimene leiab endas rõõmu elamiseks, on see tänuväärt, kuidas ta elab, kellega magab, mis see minu asi on.

Mõttetu vihkaja arvamus. Ei viitsi isegi argumenteerida ega vastata.

Mina kuulsin küll, et tulevad lapsed ka ja ma usun, et need lapsed selles peres on õnnelikumad, kui paljudegi joodikute ja vaesuses virelevate perede lapsed, kus pole ei süüa, ei pesemisvõimalust, ei oma voodit.
Hakkab peale … Ennast juba oksele ei aja?

Mina igaljuhul hääletan nii, et kõik täisealised, kui nad seda soovivad, saavad abielluda. Armastust on erinevat ja on tore, et kaks inimest on üksteist leidnud ja on õnnelikud.
Kumb siis, kas KÕIK, kes soovivad, või KAKS, kes soovivad? Mitu piirangut veel neile KÕIGILE peale paned ja miks?

Mina igaljuhul hääletan nii, et kõik täisealised, kui nad seda soovivad, saavad abielluda. Armastust on erinevat ja on tore, et kaks inimest on üksteist leidnud ja on õnnelikud.
Kumb siis, kas KÕIK, kes soovivad, või KAKS, kes soovivad? Mitu piirangut veel neile KÕIGILE peale paned ja miks?
Kui rumal peab olema inimene, kes sellest sõnumist sellise vastuse välja mõtleb?

Kui rumal peab olema inimene, kes sellest sõnumist sellise vastuse välja mõtleb?
Kõiki neid vaenajaid iseloomustab üks asi – piiritu rumalus, see vaatab vastu igast sõnast. Mina hääletan kindlasti samuti selle poolt, kui seda lollust juba tegema peab, et kõik inimesed, kes üksteist armastavad, saaksid õiguse abielluda.

Kõiki neid vaenajaid iseloomustab üks asi – piiritu rumalus, see vaatab vastu igast sõnast. Mina hääletan kindlasti samuti selle poolt, kui seda lollust juba tegema peab, et kõik inimesed, kes üksteist armastavad, saaksid õiguse abielluda.
Aga mitu siis võib? Valgustage rumalat!
Ja mis on armastus? Kas ma võin oma lapse või emaga abielluda? Abielul ei pidanud ju seksiga ka eriti midagi pistmist olema, ainult armastusega. Järelikult võivad kõik, kes kedagi armastavad, selle armastatuga abielluda. Keda armastab mitu inimest, see ka abiellub mitmega.
See on normaalne mõtlemine, kui öeldakse “kõik”. Kui armastan abielus olevat naabrimeest ja tema mind, siis võime abielluda?

Ja mis on armastus? Kas ma võin oma lapse või emaga abielluda? Abielul ei pidanud ju seksiga ka eriti midagi pistmist olema, ainult armastusega. Järelikult võivad kõik, kes kedagi armastavad, selle armastatuga abielluda. Keda armastab mitu inimest, see ka abiellub mitmega.
See on normaalne mõtlemine, kui öeldakse “kõik”. Kui armastan abielus olevat naabrimeest ja tema mind, siis võime abielluda?
Pean sulle ütlema, et sellised mõtted täiskasvanud inimese peas ei ole päris normaalsed. Loodan, et oled abi otsimas.

Pean sulle ütlema, et sellised mõtted täiskasvanud inimese peas ei ole päris normaalsed. Loodan, et oled abi otsimas.
Oot-oot-oot nüüd! Miks sa kellegi armastuse ebanormaalseks kuulutad, kes sina oled, et tuled kellegi armastust kritiseerima? Vasta.
Miks sa nii konservatiivne ja kitsarinnaline oled? Keskaja vaated oleks aeg prügikasti saata.

Ohoh.
Homode seas pole vaesust, alkoholismi jne?
Uuringud näitavad pigem seda, et need homod sagedamini igasugu vaimsete probleemidega mis põhjustavad tõsiseid hädasid.

Uuringud näitavad pigem seda, et need homod sagedamini igasugu vaimsete probleemidega mis põhjustavad tõsiseid hädasid.
Ega ei näita ikka küll. Depressiooni ehk on rohkem (just sinusuguste osside suhtumise pärast), aga et nad oma eluga halvemini hakkama saaks kui heterod, seda uuringud ei näita. Pigem on silmapaistvate inimeste seas rohkem homoseksuaale, kui nende proportsioon ühiskonnast eeldaks.

Lähisugulaste abielud – vanemad ja lapsed, õed-vennad – jätab liiga suure võimaluse manipuleerimiseks ja sundimiseks. Pealegi, kui lapsi siiski soovitakse, jagatakse liiga sarnaseid geene.
Aga kui sa arvad, et selline õigus peaks olema, siis ma usun, et keegi ei keela sul oma veendumuste eest seista ja võidelda.
Oma abielus naabrimehega võid muidugi abielluda, kui ta oma abielu on lahutanud. Aga võid ka temaga siis koos elama hakata, kui ta on veel abielus.

Pigem on silmapaistvate inimeste seas rohkem homoseksuaale, kui nende proportsioon ühiskonnast eeldaks.
Tõepoolest. Ja sellel on ka põhjus.
Pestud ajudega seda muidugi välja ei mõtle.

Et saamiseks peab PERES olema MEES ? Tead ma purustan su teadmised, ei pea mehega koos elama. Kas mees või MEES ? Kas see mees on parem, kes enda lapsi ei aita kasvatada, kui see mees, kelle seemnest kasvab armastatud kodus õnnelik laps?
Kui sa tahad oma ideoloogia eest tõsimeeli seista, siis lõpeta meeste mustamine. Viimasel ajal tehakse siis valgest heteromehest mingi ülemaailmne rahvavaenlane ja koletis. Ma tean väga hästi, et halbu inimesi võib leida igast ühiskonna grupist, nii et tõmba pidurit oma üldistamisega meeste kohta.

Nii esiteks. See, et on olemas lesbid ja geid on normaalne nähtus. Propageerimist paraadiga ei poolda.
Kuid mind häirib see pidev vastandamine, et parem gei/lesbi vanem, kui joodikust vägivaldne vanem. See jätab sellise ebanormaalse mulje, et ongi nagu kaks varianti. Hea gei/lesbi, paha hetero vanem. Uskuge mind, nii geide/lesbide seas on joodikud, narkomaane, kui ka vägivaldseid inimesi. Tegelikkuses on see protsent ilmselt võrdne, kui võtta võrdluseks võrdne arv geid/lesbid ning heterod ja vaadata, millised nad on. Aga siin käib pidev must ja valge vastandamine.
NB! Keskkond avaldab väga mõju inimese käitumisele. Siit võite omad järeldused teha kõige kohta. Ja see pole minu fakt, vaid selle on selgeks teinud minust targemad teadlased.
P.S Olen EKRE toetaja. Pidasin seda vajalikuks lisada, et inimesed saaksid aru, et massimeedia ei ole olnud aus, kui kirjeldab EKRE meelsust vähemuste suhtes.

Tegelikult olid väga sümpaatsed lesbid. Paistis, et tõesti on nende vahel armastus. Ja olgugi, et ma ise ei suuda ette kujutada armastust, eriti veel füüsilist armastust, naise vastu, siis neid oli tore vaadata.

Tegelikult olid väga sümpaatsed lesbid. Paistis, et tõesti on nende vahel armastus. Ja olgugi, et ma ise ei suuda ette kujutada armastust, eriti veel füüsilist armastust, naise vastu, siis neid oli tore vaadata.
Õige armastus saab olla ainult MEHE ja NAISE vahel. Loomulikult leidub isendeid, kes nö armastavad samast soost iskut, oma koera või haisvaid sokke, kuid selline armastus on HÄLVE. Mõistad? ARMASTUS pole kiindumus, armastus pole seksuaalne kihu. Armastus on sügav tunne, mida homodele pole antud.

Õige armastus saab olla ainult MEHE ja NAISE vahel. Loomulikult leidub isendeid, kes nö armastavad samast soost iskut, oma koera või haisvaid sokke, kuid selline armastus on HÄLVE. Mõistad? ARMASTUS pole kiindumus, armastus pole seksuaalne kihu. Armastus on sügav tunne, mida homodele pole antud.
Õnneks on tegemist ainult sinu arvamusega ja päris eluga pole sel midagi pistmist.

oi, tule oma tikutopsist välja, teretulemast pärisellu

issand, milline rumal ja täiesti lambist võetud näide või ma isegi ei tea, mis see on.
Nagu heterod ei või oma ema või õega abielluda, ei või ka geid. Ilmselge ju. Ja sellised puupead tahavad otsustada teiste inimeste elude üle. Võim lollide käes on kõige hullem, mis võib ühe riigiga juhtuda.

Nagu heterod ei või oma ema või õega abielluda, ei või ka geid. Ilmselge ju. Ja sellised puupead tahavad otsustada teiste inimeste elude üle
Ahah. Selle järgi pole ju homodel midagi vigiseda. Nad saavad ju praegu ka abielluda.
Kui nõutakse aga mingi ebanormaalse suhte nimetamist abieluks, siis miks on kahe samasoolise abielu tähtsam/parem/õigem mõne muu vähemuse omast?
Ei ole nagu väga salliv või mis?

Nagu heterod ei või oma ema või õega abielluda, ei või ka geid. Ilmselge ju. Ja sellised puupead tahavad otsustada teiste inimeste elude üle
Ahah. Selle järgi pole ju homodel midagi vigiseda. Nad saavad ju praegu ka abielluda.
Kui nõutakse aga mingi ebanormaalse suhte nimetamist abieluks, siis miks on kahe samasoolise abielu tähtsam/parem/õigem mõne muu vähemuse omast?
No aga sa võid ju hakata võitlema, palun väga. Mitte keegi ei keela sul seda teha. Sulle tundub see teema tähtis olevat ja sina siis teegi seda, ega teised ei pea sinu võitlust võitlema.

Mul on väga raske leppida teadmisega, et on inimesi, kes on nii… julmad ja ükskõiksed – ei, pigem nii enesekesksed -, et nad mõtlevad ainult enda heaolule. Isegi mitte enda heaolule, vaid oma ebamugavustundele. Et vältida ebamugavustunnet, mida tekitab neis geidele mõtlemine ja väga harva, võib-olla, tänaval mõne gei-suudluse nägemine, on nad nõus keelama teatud valitud – niikuinii tohutus vähemuses – inimeste õigust täisväärtuslikule elule. See õigus on olemas igal inimesel! Kuidas me saame selle suhtes oma demokraatlikus, progressiivses 21. sajandi ühiskonnas nii selektiivsed olla?
Meie hulgas on nii palju inimesi, kes ei suuda iseenda sisse vaadata – sest kui nad suudaksid, siis nad saaksid aru, et asi on nende hirmus, mitte teiste eluvalikutes. Aga mida nad kardavad? Nad kardavad, et geide elu normaliseerimisega muutuvad kuidagi vähemväärtuslikuks nende enda eluväärtused. Nad kardavad, et see toob kaasa mingi üldise moraali languse (kuigi geide ABIELU peaks justkui seda hirmu vaigistama?); aga järelikult pole nad ise oma valikutes kuigi veendunud. Neil on vaja, et terve ühiskond 100-protsendiliselt toetaks nende valikuid, nende heteroseksuaalset traditsioonilisi pere ja võib-olla ka üldisemalt igati korralikku kodanlikku elunägemust – sest vastasel juhul nad löövad kahtlema. Nad pole kindlad. Nad kardavad ise enda väärtuste eest seista.
Mina nimetan seda argpüksluseks.

No aga sa võid ju hakata võitlema, palun väga. Mitte keegi ei keela sul seda teha. Sulle tundub see teema tähtis olevat ja sina siis teegi seda, ega teised ei pea sinu võitlust võitlema.
Vot see on egoism. Mina võitlen ainult kahe inimese abieluõiguse eest. Kes tahab kolme eest võidelda, võidelgu eraldi. Väga kitsarinnaline. Ega ma ei olegi kitsarinnalisemaid inimesi kohanud kui geiaktivistid.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Lesbid Ringvaates