Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 35 )

Teema: Letrozole

Postitas:
Kägu

Tere,
Huvi pärast uurin, kui paljudel ning kui kiiresti on rasestumine õnnestunud letrozole raviga? Lisaks määrati ka duphaston.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on PCOS ja sain 6 kuud letrozole ravi, ei jäänud rasedaks ja kuuendal kuul ehk viimasel katsel oli biokeemiline rasedus. (Mingi 4x sain ovitrelle süsti ka)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei jäänud rasedaks, letrozole ja ovitrelle süst.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Okei, ei ole väga paljulubav 🥲 välismaisest foorumist lugesin samas palju positiivseid kogemusi.. Aga eks aeg näitab, kuidas meil läheb 🙏

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainult letrosooli ja duphastoniga ei jäänud. Aga esimene ovitrelle süst tõi positiivse rasedustesti 🙂 hetkel kolmas trimester

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Letrozoli abiga 4. kuul (peetus)

Letrozol + inovo + inofolic 4. kuud peale peetumist.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind aitas esimesel katsel, oli skeem selline: alates 3 tsükli päevast kuni 7 letrosool ja 16-25 duphaston. Kahjuks oli biokeemiline rasedus ja suht kiiresti katkes. Järgmised 5 stimulatsooni ei aidanud. Tänapäevaks möödas juba umbes 1,5 aastat (seal sees operatsioon ja ravi) ja teeme jälle stimulatsiooni, hetkel käimas 3 katsetus ja jaanuaris näha, kas õnnestus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Letrozol võib kõigile mõjuda erinevalt, ei soovi enam proovida, sest lõi tsükli mitmeks kuuks sassi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainult letrosooli ja duphastoniga ei jäänud. Aga esimene ovitrelle süst tõi positiivse rasedustesti 🙂 hetkel kolmas trimester

Mitmendal katsel Teil õnnestus rasestuda?

tänan ette

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja olen. Aitäh kõigile vastuste eest!
Käisin täna taas arstil ja muutsime plaani, homme õhtul teen ovitrelle süsti ja peale seda siis duphaston🤞 letrosooliga alustan uuel tsüklil.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitmendal katsel Teil õnnestus rasestuda?

tänan ette

peale ravimite algust oli kolmas kuu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üritame rasedaks jääda 1,5 aastat.

• Ma olin kevadel 3 kuud Duphastoni peal – polnud tulemusi.
  • Septembris käisin laparoskoopiat tegemas – munajuhad läbitavad.
  • Novembrist pandi Letrozole peale + Ovitrelle süst. Esimene kuu ei toonud miskit.
  • See kuu on Letrozole + Ovitrelle + Duphaston.. ootame tulemusi (päevad peaksid 31. dets algama.. aga loodetavasti mitte 🙂 )
0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rasestusin kohe. Esimesel kuul. Kasutasin samuti duphastoni koos letrozolega. Enne Letrozole ravi olin püüdnud 4 a rasestuda 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rasestusin kohe. Esimesel kuul. Kasutasin samuti duphastoni koos letrozolega. Enne Letrozole ravi olin püüdnud 4 a rasestuda 🙂

Unustasin mainida et sain ka ovitrelle süsti 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uurin siis nendelt, kes sarnase skeemi peal (Letrozole+Ovitrelle+Duphaston) – kas teil on ka mingeid kõrvalmõjusid või “normaalseid/eeldatavaid” sümptomeid olnud?

Ma väga ei tea, mis on loomulik antud skeemile, aga mul on kerged tuikamised kõhus pärast eeldatavat ovulatsiooni ja täna (6. päev pärast Ovitrellet) selline tunne nagu algaks päevad. Alakõht tundlik ja valu sarnane päevadele või nagu oleks kõht korrast ära. Vahel aga nagu valutaks munasarjad. Selline tunne nagu käiks vetsus ka tihemini, aga nii vara rasedust ka pole, sest päevadeni veel järgmise nädala lõpuni.

Hetkel CD18, tsükkel 29 päeva tavaliselt.

Tänan ette teie kogemuste eest,
K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uurin siis nendelt, kes sarnase skeemi peal (Letrozole+Ovitrelle+Duphaston) – kas teil on ka mingeid kõrvalmõjusid või “normaalseid/eeldatavaid” sümptomeid olnud?

Ma väga ei tea, mis on loomulik antud skeemile, aga mul on kerged tuikamised kõhus pärast eeldatavat ovulatsiooni ja täna (6. päev pärast Ovitrellet) selline tunne nagu algaks päevad. Alakõht tundlik ja valu sarnane päevadele või nagu oleks kõht korrast ära. Vahel aga nagu valutaks munasarjad. Selline tunne nagu käiks vetsus ka tihemini, aga nii vara rasedust ka pole, sest päevadeni veel järgmise nädala lõpuni.

K.

Päevadelaadne valu tekkis küll millalgi, aga kahjuks ajaliselt enam ei mäleta, millal täpselt. 10. päeval igatahes tegin testi ja oli väga konkreetselt kahe triibuga. Kui algselt mõtlesin, et ehk pole ravimid veel kehast kadunud, siis veretest hajutas kõik kahtlused.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

K.

Me täpselt samal maal, mul lihtsalt cd24 täna. Mul kõht veidi punnis, töö püksid on jalas väga ebamugavad. Lisaks on väsimus kuidagi suurem ja täna tunnen, et süda läigib.. Ootan põnevusega rasedusteste, et ovitrellet välja testida 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul veel 5 päeva, et jõuda sinuga samale tasemele, et oleks ka CD24. Viimased päevad korralik puhitus ja gaasid olnud ning täna kõht tundlik selline tunne nagu oleks kõht korrast ära.

Ma ei imestaks, kui see oleks kõikidest nendest ravimitest, sest eks seal kirjas ka, et kõrvaltoimete all on just sarnased sümptomid. Kuid hinges tahaks ikka loota, et see ikka positiivne tulemus vaikselt küpsemas 🙂

Testida ilmselgelt ka ei julge – ei taha Ovitrellest valepositiivset saada ja siis lootma hakata 🙂

K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Min sain 5x ovitrellet ja sellega kaasnevad kõik raseduse sümptomid, rasedaks jäin alles sellel kuul kui ovitrellet ei kasutanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No selge, siis liiga vara ei hakka veel lootma 🙂 Aitäh sulle ja palju õnne raseduse puhul! 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain täna rasedustestid kätte ja ilmselgelt ei jõudnud hommikuni oodata 😀 7 päeva ovitrelle süstist/5-6dpo ja imeõrn triip on rasedustestil. Eile tegin huvi pärast ovulatsioonitesti, see oli eile väga positiivne, täna enam nii tume polnud. Seega tundub, et ovitrelle hakkab kehast välja minema 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain täna rasedustestid kätte ja ilmselgelt ei jõudnud hommikuni oodata 😀 7 päeva ovitrelle süstist/5-6dpo ja imeõrn triip on rasedustestil. Eile tegin huvi pärast ovulatsioonitesti, see oli eile väga positiivne, täna enam nii tume polnud. Seega tundub, et ovitrelle hakkab kehast välja minema 🙂

Hei 🙂 Minu ovulatsioonitest näitas negatiivset vist algusest peale, seega ei teagi, kuivõrd seda usaldada saab. Sain enda rasedustestid ka kätte, aga ei tea, kas julgen homme hommikul proovida. Ei taha pettuda üldse 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt oma sõltuvuse pärast proovisin ja ma pole kunagi ribatestile nii tumedat teist triipu saanud 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt oma sõltuvuse pärast proovisin ja ma pole kunagi ribatestile nii tumedat teist triipu saanud 😀

Ma siin mõtlen, et kas tasub homme ka testida või see on testi raiskamine 😀 Saan aru, et tegelikult on süstist homme alles 8 päeva möödas.. Eh.. kõik need kõhu tuikamised ei aita kainele mõistusele kaasa.

K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma siin mõtlen, et kas tasub homme ka testida või see on testi raiskamine 😀 Saan aru, et tegelikult on süstist homme alles 8 päeva möödas.. Eh.. kõik need kõhu tuikamised ei aita kainele mõistusele kaasa.

K.

See praegu testimine on pigem selle jaoks, et näha kas ovitrelle kehast välja läinud. Kui alles mõne päeva pärast alustada, siis võib õrna triipu nähes juba lootus tekkida, aga samas alles ovitrelle kehas 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

K.

See praegu testimine on pigem selle jaoks, et näha kas ovitrelle kehast välja läinud. Kui alles mõne päeva pärast alustada, siis võib õrna triipu nähes juba lootus tekkida, aga samas alles ovitrelle kehas 🙂

Eks ta ole jah selline küsimärgiga värk. Ega ei teagi, lõpuni välja, kas tegu Ovitrellega või mitte. Ma tunnen, et olen täna kuidagi eriti emotsionaalne ka. Asi võib olla kõikides hormoonides, millele keha reageerib kuidagi eriti ägedalt see kuu. Tean väga hästi, et kõigil see teekond nii erinev, kuid see on nii totter, et kui oled pikalt üritanud ja pidevalt pettud, siis ei taha enam loota. Aga samas, et jätkuks jõudu edasi liikumiseks on vaja lootust ja optimismi ning positiivset suhtumist. Ja kui algavad päevad, siis on see pettumine taas eriti suur, kui oled taas lootma hakanud. Vabandan, pidin selle välja laskma. Abikaasa on küll toeks, aga ei mõista seda sama hästi nagu teie siin. Tervitades, K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ovitrellest on möödas 8 päeva ja mul on selline tunne, et mul on ainult pidevad kõhuvalud ja gaasid. Hetkel selline tunne nagu munasarjad valutaks. Ei ole päris selline, et võtaks kohe valuvaigistit, aga kaugel pole. Ja pidev tuikamine ikka.. mida on tunda ka tihti liikudes.
Kas kellelgi veel pärast Ovitrellet nii palju ebamugavaid sümptomeid?

K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli see kuu vaid ovitrelle ja 2p hiljem duphaston lisaks ning ootasin kuidagi rohkem “sümptomeid” 😀 Paar päeva oli süda kahtlaselt paha ja suurem väsimus on peal, aga muus osas suht tavapärane. Torked peale ov-d on igakuised ja nendele erilist tähelepanu ei pööra.

Täna siis 9 päeva ovitrellest ja hommikune rasedustest veel kummitustriibuga, 7-8dpo.

C.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli see kuu vaid ovitrelle ja 2p hiljem duphaston lisaks ning ootasin kuidagi rohkem “sümptomeid” 😀 Paar päeva oli süda kahtlaselt paha ja suurem väsimus on peal, aga muus osas suht tavapärane. Torked peale ov-d on igakuised ja nendele erilist tähelepanu ei pööra.

Täna siis 9 päeva ovitrellest ja hommikune rasedustest veel kummitustriibuga, 7-8dpo.

C.

Hommik! Mul samuti 9 päeva Ovitrellest ja 7-8 DPO. Hommikune rasedustest (Viola supervarajane) ei näidanud midagi. Kõht endiselt valutab munasarjade kandis ja vahel rohkem keskelt. Tahaks loota, et äkki testisin liiga vara või vale testiga lihtsalt..

K.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

C.

Hommik! Mul samuti 9 päeva Ovitrellest ja 7-8 DPO. Hommikune rasedustest (Viola supervarajane) ei näidanud midagi. Kõht endiselt valutab munasarjade kandis ja vahel rohkem keskelt. Tahaks loota, et äkki testisin liiga vara või vale testiga lihtsalt..

K.

Tavalise tsükli puhul 7-8dpo oleks nagunii vara testida, seega rasedust ilmselt veel ei näitakski. See vaid hea, et ovitrelle juba kehast väljas 🙂 Minu kummitustriip on selline, et pildile see ei jää. Ehk homme täitsa negatiivne ja siis jääb üle vaid õigeid triipe oodata 🙂

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 35 )