Inimene ei ütle ju, et seksib tupeseenega, vaid seks põhjustab seent.
Seen tekib lihtsalt sellest kui tupe mikrofloora on häiritud (seda toetavadi just piimhappebakterid). Ehk liiga kuiv seks põhjustab seda, vabalt ka lihtsalt mehe sperma. Ehk seen võibki olla vabalt välja ravitud, aga lihtsalt inimene on tundlik ja mikofloora läheb kergelt paigast ja tuleb tagasi. Nö seent tekitavad bakterid jmt on meil kõigil organismis – lööb välja kui tasakaal läheb paigast.
Täpselt nii!
Teistele eeldajatele: tupeseen ei ole suguhaigus. Nagu varasemalt öeldud, siis see on mikrofloora häire ja sugulisel teel ei levi. Tupeseen vihkab testosterooni ja mehe organismis pikalt vastu ei pea. Seega kui saad pärast mehega vahekorda tupeseene, siis on pigem see seetõttu, et miski muu viis sinu mikrofloora tasakaalust välja (nt mehe (eel)sperma). Kindlasti ei ole ma vahekorras tupeseene ajal!
Olen tupeseenega maadelnud omajagu ja mööda arste käinud, kõiksugu erinevaid asju proovinud. Praegu on olukord paremaks läinud, aga tean, et minu organism on lihtsalt väga tundlik ning iga väiksemgi asi võib mikrofloora paigast viia – pean olema ettevaatlik. Küll aga tahaks seksuaalse naudingu tõstmiseks kasutada libestit (mitte sellel põhjusel, et tupeseen on ning tupp kuiv). Seetõttu uurisingi, et kas kellelgi on veel sama mure ning kuidas selle libestiteema lahendanud on?
Väike selgitus siia, aga nagu eestlastel kombeks, siis jutt on aiast, aga räägitakse lõpuks aiaaugust. 😀