Olen nüüd mitmeid kordi käinud. Suured käeud mulle meeldivad, saan lapse turvahälliga sinna panna, mitmetes poodides ei mahu häll käru sisse. Samas võiks väiksed korvid ka olla, sest nägin paljusid inimesi ostmas üksikuid asju, siis need kärud võtavad nii palju ruumi ära.
Esimene nädal ja eelmine nädal olid suured järjekorrad ja peaaegu võimatu liikuda, see nädal oli juba rahvast vähem, osad kassad isegi ilma järjekorrata ja esimest korda sain kõigile riiulitele ligi.
Ühed kohukesed on Karumsi kohukesed, lihtsalt teises pakendis. Tootja sama, kohupiima sisaldus veidi väiksem.
Õunad, mis ostsin, olid head ja “krõmpsuvad”, mitte pehmed.
Pakendis kuivatatud õunakrõpsud on head.
See šokolaad, mis eelmine nädal oli 0.35€/100g ka täiesti normaalne, julgesin osta peale siinseid kommentaare.
Toorbatoonid väga head, hind oluliselt odavam kui mujal poodides sarnastel toodetel.
Värsked mustikad olid ilusad ja maitsvad.
Tortilla krõpsud on head, kuidagi paksemad ja teistmoodi kui Santa Maria omad.
Ühed kohvioad on väga head ja maheda maitsega, meie poes oli nelja sorti saada, aga ma pole veel kindlaks teinud, milline neist oli see, mida kunagi proovida sain ja väga meeldis. Kaks sorti oli 500g/2.99 või 3.99€ ja teine sort 1kg/8.99€, kolmas sort mingi öko ja hinda ei mäleta.
Piim, juust, muna, sai olid nagu ikka. Sinihallitusjuust oli vist 0.89€, proovinud veel pole.
Beebide magusad püreed 0.69€/90g, lapsele meeldisid. Mujalt nii odavalt ei saa minu meelest. Beebide niisked salhvad väga head ei ole, natuke liiga kuivad minu meelest.
100% apelsini- ja õunamahlad olid head.
5l kanistriga vesi oli tõesti odav, sai ka kriisivarudesse ostetud.
Lupilu lasteriided mulle meeldivad väga ja need on väga hea hinnaga, pika varrukaga pluus nt 2.99€. See nädal laste softshell joped tundusid ka asjalikud, olid vist 11€.
Veini ja õlut pidi ka odavalt saama, ise alkoholi ei tarbi. Lidli oma coca-cola oli küll ok, ei ole nii magus.
Kokkuvõttes päris arvestatava koguse kaupu saan sealt odavamalt, aga kuna asub päris kaugel kodust, nii et kodupoeks ei saa, aga korra nädalas võin läbi sõita.