Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 250 )

Teema: Lidl

Postitas:
annikaa

Olen nüüd mitmeid kordi käinud. Suured käeud mulle meeldivad, saan lapse turvahälliga sinna panna, mitmetes poodides ei mahu häll käru sisse. Samas võiks väiksed korvid ka olla, sest nägin paljusid inimesi ostmas üksikuid asju, siis need kärud võtavad nii palju ruumi ära.

Esimene nädal ja eelmine nädal olid suured järjekorrad ja peaaegu võimatu liikuda, see nädal oli juba rahvast vähem, osad kassad isegi ilma järjekorrata ja esimest korda sain kõigile riiulitele ligi.

Ühed kohukesed on Karumsi kohukesed, lihtsalt teises pakendis. Tootja sama, kohupiima sisaldus veidi väiksem.
Õunad, mis ostsin, olid head ja “krõmpsuvad”, mitte pehmed.
Pakendis kuivatatud õunakrõpsud on head.
See šokolaad, mis eelmine nädal oli 0.35€/100g ka täiesti normaalne, julgesin osta peale siinseid kommentaare.

Toorbatoonid väga head, hind oluliselt odavam kui mujal poodides sarnastel toodetel.
Värsked mustikad olid ilusad ja maitsvad.
Tortilla krõpsud on head, kuidagi paksemad ja teistmoodi kui Santa Maria omad.
Ühed kohvioad on väga head ja maheda maitsega, meie poes oli nelja sorti saada, aga ma pole veel kindlaks teinud, milline neist oli see, mida kunagi proovida sain ja väga meeldis. Kaks sorti oli 500g/2.99 või 3.99€ ja teine sort 1kg/8.99€, kolmas sort mingi öko ja hinda ei mäleta.

Piim, juust, muna, sai olid nagu ikka. Sinihallitusjuust oli vist 0.89€, proovinud veel pole.

Beebide magusad püreed 0.69€/90g, lapsele meeldisid. Mujalt nii odavalt ei saa minu meelest. Beebide niisked salhvad väga head ei ole, natuke liiga kuivad minu meelest.
100% apelsini- ja õunamahlad olid head.

5l kanistriga vesi oli tõesti odav, sai ka kriisivarudesse ostetud.

Lupilu lasteriided mulle meeldivad väga ja need on väga hea hinnaga, pika varrukaga pluus nt 2.99€. See nädal laste softshell joped tundusid ka asjalikud, olid vist 11€.

Veini ja õlut pidi ka odavalt saama, ise alkoholi ei tarbi. Lidli oma coca-cola oli küll ok, ei ole nii magus.

Kokkuvõttes päris arvestatava koguse kaupu saan sealt odavamalt, aga kuna asub päris kaugel kodust, nii et  kodupoeks ei saa, aga korra nädalas võin läbi sõita.

+13
-6
Please wait...

Postitas:
UunoR

See šokolaad, mis eelmine nädal oli 0.35€/100g ka täiesti normaalne, julgesin osta peale siinseid kommentaare.

See šokolaad on lausa 200 gr, kuigi paistab üsna pisike, aga on paksem kui tavaline 100 gr tahvel. Ma pistsin selle nahka ja siis alles vaatasin, et issand 1000 kcal ära söödud nagu naksti.

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Mortal

See šokolaad on lausa 200 gr, kuigi paistab üsna pisike, aga on paksem kui tavaline 100 gr tahvel. Ma pistsin selle nahka ja siis alles vaatasin, et issand 1000 kcal ära söödud nagu naksti.

Kui sellest 35-sendisest šokolaadist räägite, siis pähkleid oli seal küll ausalt sees. Ma juba pähklite pärast ostsin neid.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
UunoR

Kui sellest 35-sendisest šokolaadist räägite, siis pähkleid oli seal küll ausalt sees. Ma juba pähklite pärast ostsin neid.

Mulle ka väga maitses, siis alles vaatasingi, et see on 200 gr, mitte 100. Kui pähklitest rääkida, siis tudengieine oli 200 gr 1.49, muidu poodides on pähklid ja pähklisegud kallid. Rimis on tudengieine 300 gr üle 4 euro.

+7
-2
Please wait...

Postitas:
donna-anna

Tõepoolest, enamus sellest šokolaadist ongi pähklid. Väga mõnus maiuspala oli.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Alfa

Kui sellest 35-sendisest šokolaadist räägite, siis pähkleid oli seal küll ausalt sees. Ma juba pähklite pärast ostsin neid. Mulle ka väga maitses, siis alles vaatasingi, et see on 200 gr, mitte 100.

Et misasja, te nagu söötegi neid šokolaade lihtsalt tahvlite kaupa nagu v? Et 200g või 100g, enne nagu  ei märkagi, kui otsas? Kuidas on võimalik mitte teada, kas see on 100g või 200g  šokolaad?  Ma vabandust tõesti ei suuda seda mõista. Ja siis on siin need loendamatud paksuteemad…

+8
-53
Please wait...

Postitas:
UunoR

Et misasja, te nagu söötegi neid šokolaade lihtsalt tahvlite kaupa nagu v? Et 200g või 100g, enne nagu ei märkagi, kui otsas? Kuidas on võimalik mitte teada, kas see on 100g või 200g šokolaad? Ma vabandust tõesti ei suuda seda mõista. Ja siis on siin need loendamatud paksuteemad…

Mina isiklikult ei ole paks ja šokolaadi söön väga harva. Aga võin jah terve tahvli ära süüa, minesta nüüd. Kui kaaluprobleemi pole, siis võib seda vahel endale lubada küll.

+27
-4
Please wait...

Postitas:
Alfa

Mina isiklikult ei ole paks ja šokolaadi söön väga harva. Aga võin jah terve tahvli ära süüa, minesta nüüd. Kui kaaluprobleemi pole, siis võib seda vahel endale lubada küll.

Vabandust? Millest me räägime praegu? Ärge õgige neid Lidli odavaid šokolaade, kui te ei oska vaadata nende kaalu! Issand, issand!!!

+4
-44
Please wait...

Postitas:
UunoR

Vabandust? Millest me räägime praegu?

Ütlesin, et seda on jube palju jah, samas sellest ei lähe inimene ometi paksuks, kui ta seda vahel harva teeb. Imelik, et mingi võõras inimene nii hirmsasti muretseb, mida teised söövad.

Mis mõttes ei oska vaadata, mina parandasin ühte teist inimest, kes ütles, et see on 100 gr šokolaad, tegelikult on 200. Kas sulle pole kunagi öeldud, et ära paku nõu ja ära tänita, kui seda pole palutud?

+25
-4
Please wait...

Postitas:
Alfa

Ma pistsin selle nahka ja siis alles vaatasin, et issand 1000 kcal ära söödud nagu naksti.

Noo vot, ma ei tänita, aga see on ju sinu enda tekst? Jube lugu, eksju. Mina miskipärast teen alati vahet (juba ostes) , et kas toode on 100 v 200 g, sina miskipärast seda vahet ei tee ja millestki sellisest aru ei saa? Sina ‘siis alles vaatasid´, kui olid selle asja eelnevalt nahka pistnud?

+2
-44
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
UunoR

Noo vot, ma ei tänita, aga see on ju sinu enda tekst? Jube lugu, eksju.

See on ju pool naljaga öeldud. Minu arust tänitad küll. Ma saan aru, et oled paks, siis peab ikka rohkem jälgima, mida sööd.

+15
-3
Please wait...

Postitas:
Alfa

Noo vot, ma ei tänita, aga see on ju sinu enda tekst? Jube lugu, eksju.

See on ju pool naljaga öeldud. Minu arust tänitad küll. Ma saan aru, et oled paks, siis peab ikka rohkem jälgima, mida sööd.

Ära ole demagoogiline. Sul pole aimugi, kas ma olen paks v  mitte.

+1
-27
Please wait...

Postitas:
UunoR

Ära ole demagoogiline. Sul pole aimugi, kas ma olen paks v mitte.

Ju siis oled, kui kellegi teise poolt söödud šokolaadist nii endast välja lähed. Mina võin vahel süüa rohkem, vahel vähem, ei pea sellepärast peast segi minema, ei pea iga kalorit nii kullipilgul jälgima. Saan aru, et sinu puhul ei tuleks selline asi kõne allagi, mis ajab vihaseks.

+24
-4
Please wait...

Postitas:
Alfa

Ära ole demagoogiline. Sul pole aimugi, kas ma olen paks v mitte.

Ju siis oled, kui kellegi teise poolt söödud šokolaadist nii endast välja lähed. Mina võin vahel süüa rohkem, vahel vähem, ei pea sellepärast peast segi minema, ei pea iga kalorit nii kullipilgul jälgima. Saan aru, et sinu puhul ei tuleks selline asi kõne allagi, mis ajab vihaseks.

Targem annab järele.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Et misasja, te nagu söötegi neid šokolaade lihtsalt tahvlite kaupa nagu v? Et 200g või 100g, enne nagu  ei märkagi, kui otsas? Kuidas on võimalik mitte teada, kas see on 100g või 200g  šokolaad?  Ma vabandust tõesti ei suuda seda mõista. Ja siis on siin need loendamatud paksuteemad…

Rõõmusta! Seda ilusam sina ju paistad kui teised paksud. Raske siis taibata?

+18
-6
Please wait...

Postitas:
Katza

Miks see oluline on, kas see on 100g või 200g?

Ma söön ka loomulikult tahvli korraga, vahet pole, kas see on 100g, 200g või 300g. Jäätist samamoodi-vahet pole, kas 500g või liiter. Söön magusat korra-paar kuus.

Miks see sind ärritab?

+24
-7
Please wait...

Postitas:
maarjaline

Kui sellest 35-sendisest šokolaadist räägite, siis pähkleid oli seal küll ausalt sees. Ma juba pähklite pärast ostsin neid. Mulle ka väga maitses, siis alles vaatasingi, et see on 200 gr, mitte 100.

Et misasja, te nagu söötegi neid šokolaade lihtsalt tahvlite kaupa nagu v? Et 200g või 100g, enne nagu ei märkagi, kui otsas? Kuidas on võimalik mitte teada, kas see on 100g või 200g šokolaad? Ma vabandust tõesti ei suuda seda mõista. Ja siis on siin need loendamatud paksuteemad…

et nagu mida….ma ei vaata kunagi tahvli kaalu, kui tahan söön, kui ei taha, siis ei ostagi, ei teadnudki, et mõne teise elu muutub sellest mõistetamatumaks, paksuteemadest ei tea ka midagi

+17
-4
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Las see šokolaad nüüd olla 🙂

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kati

Ka lõhna- ja maitseianed olid looduslikud, peedimahl nt.

Kumb see peedimahl on siis, lõhna-, või maitseaine? Oled kindel, et midagi segi ei aja?

+2
-11
Please wait...

Postitas:
kolmega

Kumb see peedimahl on siis, lõhna-, või maitseaine? Oled kindel, et midagi segi ei aja?

Ära näri tähti (või muidu ma hakkan sinu komade kallal närima). Lõhna/maitse/värvained on enamasti ühes potis koos. Oli ebaõnnestunud lause, aga mõte oleks pidanud selge olema sellest hoolimata.

Kas on tõesti vaja, et ma kirjutan kogu koostise siia?

+14
-3
Please wait...

Postitas:
saskia2

Käisin kah paar päeva tagasi Mustamäe Lidl’is. Ostud ja hinnangud –

viinamarjad – ilusad ja suured, maitse nii ja naa

piimasai – sai nagu sai ikka

viilutatud salaami – hea

viilutatud juust – hea

vahukoor – hea

kilepiim – hea

Argus õlu – mehe hinnangul “sola”

mingi punane Tempranillo vein – minu hinnangul “sola”

4-kihilne WC-paber – hea

1L õunamahl tetrapakis – hea

maisipulgad – hea

1L maasikamaitseline kreeka jogurt – hea

kanakintsuliha – ok. meenutab Rannamõisa kanakintse, sellised lõhnatud, Talleggi kanakintsudel on ikka liha lõhn küljes. toit tuli kokkuvõttes hea välja

kanasink – hea

soolatud lõhefilee – hea

Ausalt öeldes ma seda poodi maha ei kanna, aga kuna suht kaugel, siis iga nädal sinna ka ei plaani minna. Hinnatase teiste poodidega võrreldes ikkagi märgatavalt soodsam.

Mis see “sola”on? Oma arust nagu valdan viit võõrkeelt ja kolm teismelist last on ka – seega võiks keelemaailmaga kursis olla, aga näe, “sola” ei ytle kyll midagi

Saaks tõlget inimkeelde?

+29
0
Please wait...

Postitas:
Varviline

Ära näri tähti (või muidu ma hakkan sinu komade kallal närima). Lõhna/maitse/värvained on enamasti ühes potis koos. Oli ebaõnnestunud lause, aga mõte oleks pidanud selge olema sellest hoolimata.

Kas on tõesti vaja, et ma kirjutan kogu koostise siia?

Täitsa õige küsimuse küsis ju. Peedimahl polegi kumbagi, värvaine betaiin hoopis.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Touk

Argus õlu – mehe hinnangul “sola”

mingi punane Tempranillo vein – minu hinnangul “sola”

Mis see “sola”on? Oma arust nagu valdan viit võõrkeelt ja kolm teismelist last on ka – seega võiks keelemaailmaga kursis olla, aga näe, “sola” ei ytle kyll midagi

Saaks tõlget inimkeelde?

Mulle tundub, et “sola” võib tähendada midagi, mis on maitsetu, lahja, iseloomutu. Kui veinilt võiks oodata rohkeid maitsenüansse, siis kõnealune vein seda ei pakkunud, vaid oli lihtsalt üks punane veinisarnane jook.

Tõenäoliselt on “sola” perekeskne või piirkondlik murdesõna. Mina kasutan sõna “sula”, kus L-täht on hääldamisel palataliseeritud. “Sulad” on olnud kõik maitsetud, lahjad, iseloomutud, ootuspärasele maitsele mittevastavad tooted. Kuidas see sõna sõnavarra jõudis, ei oska öelda, juba varasest lapsepõlvest saati seda kasutatud ja inimesed ümberringi näivad ka mõistvat, millega tegu, kui seda sõna iseloomustuseks kasutada.

+3
-16
Please wait...

Postitas:
freyafefa

Saaks tõlget inimkeelde?

Ossimaailma släng mingi. Ma ei kujuta ette, et lähen võtan Lidlist “mingi Tempranillo” ja loodan, et sain hea veini 😀

+9
-4
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Peedimahlapulbriga värvitakse paljusid maiustusi jms, tarkurid.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Alfa

Mulle tundub, et “sola” võib tähendada midagi, mis on maitsetu, lahja, iseloomutu. Kui veinilt võiks oodata rohkeid maitsenüansse, siis kõnealune vein seda ei pakkunud, vaid oli lihtsalt üks punane veinisarnane jook. Tõenäoliselt on “sola” perekeskne või piirkondlik murdesõna. Mina kasutan sõna “sula”, kus L-täht on hääldamisel palataliseeritud. “Sulad” on olnud kõik maitsetud, lahjad, iseloomutud, ootuspärasele maitsele mittevastavad tooted. Kuidas see sõna sõnavarra jõudis, ei oska öelda, juba varasest lapsepõlvest saati seda kasutatud ja inimesed ümberringi näivad ka mõistvat, millega tegu, kui seda sõna iseloomustuseks kasutada.

Perekeskne või piirkondlik sõna? Miks seda siis siin internetiavarustes kasutatakse? Pealegi, sola ja sula on täiesti erinevad sõnad ju. Häälduvad, kõlavad erinevalt ja kirjutatakse erinevalt. Mina ka tahaksin teada, mida ‘sola’ tähendab ja mitte et mida ta ‘tõenäoliselt’ kellegi muu käo arvates tähendab, vaid et mida see sõna selle sõna kirjutaja teadmise kohaselt tähendab.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Amelie

https://www.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=sola

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Tahesara

ehk see

Sola

0
-5
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Või see

Karjatas SOLA, sest vajas seda kontrollimiseks palju ümbermõõt suurenes

Sola

+3
-4
Please wait...

Postitas:
asjad

See 35sendine on siiski 100gr, mingid muud olid 200gr, ka vàga head.

+2
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 250 )