Ma siiski tahaks kuulda, kas on veel mingeid variante, mis see olla võiks. Nagu ei lähe see loogika hästi, et ma nüüd töid tehes õla deltalihaseid, säärelihaseid või reie eesmist lihast rohkem kasutasin kui trennis seda teinud olen. Ja pöidlalihastega ei suuda ka ühtegi tööd seostada. Harja või reha hoidmine ehk, aga seda olen väga vähe teinud ja
Sooleparasiidid rändasid kevade tulles lihastesse ja teevad nüüd sulle valu.
Äkki sellist teooriat usud rohkem…
Asi ei ole ju üldse lihaste rohkem kasutamises vaid teistsugustes liigutustes. Ütleme, et trennis teed kükke. See on üks asend. Kas teed kogu aeg täpselt samasugust kükki töid tehes? Ei tee ju, kallutad end ehk natuke siia-sinna, kummardad rohkem ettepoole, küljele ja selles piirkonnas aktiveeruvad suurte lihaste kõrval ka väiksemad, mida trennikükiga ei pruugi tabada. Nendest tulevadki valuimpulsid.
Just harja või reha hoidmine pöialdele mõjubki. Talv otsa keerutasid pöidlaid niisama, nüüd teed võib-olla mitu päeva järjest tööd, kus sõrmede tööd kontrollivad lihased on teistmoodi pinge all kui hantlite hoidmine või klaviatuuri klõbistamine. Mis siis, et ehk ainult 10 minutit korraga.