Aeglaselt sõitjad, kas te ei arva, et olete egoistid? Teised tahavad piirkiirusega sõita, teie takistate? Miks?
Takistate ka kullereid, kaubaautosid,teisi, kel ajaliselt graafik paika pandud? Miks?
Miks te ei julge sõita piirkiirusega? Miks te ühistransporti ei kasuta, kui autosõit nii raske on?
Aga miks te tormate, miks?
Miks te ei võta aega, et normaalselt, ilma närvitsemata kohale jõida, miks?
Miks te arvate, et just teie sõidustiil ja -kiirus just see ainuõige on, miks? Ütelge, miks?
Miks te ei arva, et igaühel, nii kullerteenusel, traktoril, vanemal aeglasama reaktsiooniga juhil ja niisama kulgejal reeglite piiris pole õigust sõita nii, nagu talle sobib, vaid peab arvestama piirkiiruse ja rohkemagi harrastajatega, miks?
ütelge, miks teie õigus on õigem kui teiste, miks?
Piirkiirusega sõitmine on tormamine? Kui maanteel on 90 ala, siis kui mina sõidangi 90ga, siis ma torman? Piirkiirusega sõitmine on närvitsemine? Kui mul tõesti ei ole aega ega tahtmist maanteel mingi vanamuti järgi 90 alas 70ga muneda, siis ma olen närvihaige?
Piirkiirused on järgmiseks ja liikluse normaalseks ja sujuvaks kulgemiseks, mitte lõbuks välja mõeldud. Kui tahad teisi takistada, ma ei tea noh, väga ülbe ja ennast täis suhtumine. Või no sõida sina kuidas soovid, aga ära takista teisi, vaid kui näed, et su taga on kolonn, ole inimene ja tõmba kasvõi bussitaskusse ja lase mööda.
Need isehakanud liikluskorraldajad on need kõige hullemad üldse!
ei ole isehakanud liikluskorraldajad vaid seadusekuulekad juhid.
näib, et peab veel ja veel üle kordama.
kehtivad liiklusreeglid sätestavad maksimaalsed lubatud kiirused, kuid sõidukiirus tuleb valida alati lähtuvalt konkreetsest olukorrast. juht peab kiirust valides võtma arvesse oma sõiduoskusi, tee- ja ilmastikuolusid, sõiduki tehnilist seisukorda jne.
ehk, et puust ja punaseks. lubatud piirkiirus EI OLE KOHUSTUSLIK kiirus.
piirkiiruse ületamine ON KEELATUD.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt 03.01 23:46; 04.01 00:01; 04.01 00:18; 04.01 09:38; 04.01 11:43; 04.01 12:51; 04.01 18:36; 05.01 12:44; 05.01 13:45; 07.01 11:40;