Esileht Pereelu ja suhted Liiga hea, et olla tõsi

Näitan 22 postitust - vahemik 1 kuni 22 (kokku 22 )

Teema: Liiga hea, et olla tõsi

Postitas:
Kägu

Mida arvate, kas see on alati nii, või teinekord paistab ka, et liiga hea, et olla tõsi, aga ongi tõsi?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju sa treid neid teemasid?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju sa treid neid teemasid?

Kui minul pole aega või soovi, siis ma ei loe teemasid või kerin üle või ei käi foorumites.

Vastus teemale – enamasti jah.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleneb ka hindajast. Mis ühele liiga hea, see võib teisele lihtsalt normaalsus tunduda. Ja kolmas ootab veel enamat.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida arvate, kas see on alati nii, või teinekord paistab ka, et liiga hea, et olla tõsi, aga ongi tõsi?

Leidsin peika, kes on kahtlaselt normaalne? Seni kuni sina siin juurdled, napsab mõni kiirem su peika juba ära, sest hea kaup riiulil kaua ei seisa. Mõtle vähem ja tegutse rohkem kui soovid teda endale.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Leidsin peika, kes on kahtlaselt normaalne? Seni kuni sina siin juurdled, napsab mõni kiirem su peika juba ära, sest hea kaup riiulil kaua ei seisa. Mõtle vähem ja tegutse rohkem kui soovid teda endale.

Kahtlaselt normaalse oleks ma vast juba ära napsanud. Võõras inimene vaatas niivõrd ülisõbralikult ja kenasti naeratades otsa, et tundus kuidagi liiga kahtlane teine, peletas mu eemale. Hakkasin lihtsalt mõtlema, kas ongi selline või liiga hea, et olla tõsi.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena s huvist.
Naised siis ikkagi võtavad mehi, mehed ei pea vaeva nägemagi?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja las napsab. Kui on nõudlust, on pakkumist ja ega kõik ei peagi saama, võetakse alternatiivtoode ja rakendatakse alternatiivkulu mõtet.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena s huvist.

Naised siis ikkagi võtavad mehi, mehed ei pea vaeva nägemagi?

Jah. Mehed otsivad naisi, mitte naist. Naine napsab ära. Teeb valiku. Ilmselgelt võetakse minu salajane põhja-ameerika mees ka ära. Ta on ülitark ja küll see silma jääb. Oli juba mitu a kellegagi koos.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pärast “ajaviite” sulgemist on kogu see sealne sopp siia tee leidnud…

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena sportlikust huvist, et mis siin sopast on?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahel ongi tõsi!
Mul ei ole šokolaadikook varem kunagi õnnestunud. Täna nägi ahjust võttes hea välja, lõhn oli jumalik. Ja ta ei vajunud kokku. Maitse oli jumalik!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõni inimene tundub liiga hea, et olla tõsi, kui varem oled ainult toksiliste inimestega kokku puutunud. Teiste jaoks võib ta olla tavaline, aga selle inimese jaoks “liiga hea, et olla tõsi”.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõida seenele, ausõna. Mine siit mienema ja tee midagi mehelikku vahelduseks.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõni inimene tundub liiga hea, et olla tõsi, kui varem oled ainult toksiliste inimestega kokku puutunud. Teiste jaoks võib ta olla tavaline, aga selle inimese jaoks “liiga hea, et olla tõsi”.

See on sinu probleem. Toksilistega ei pea kokku puutuma. Ja tihti ei putu enam kunagi. Mõni teematab, et nägi eksi üle pika aja ja kirjutab, et jube toksiline oli ja kõik sitt inimene.

Õukei.

Mina loen appikarjet, et tagasi ei langeks samasse lõksu, et ei taga näha- no worries, enam ei kohtu selles elus ja see oli selge juba ammu.

Lihtsasti teostatav. Mitte igaühel endise tuttavaga, aga mõnel ikka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siinon ju ikka ja jälle näha olnud, kuidas ise end ajalukku kirjutatakse või õigemini oma elu kirjutatakse jooksvalt ette peatükkidena. Et võetakse lambist inimesed, kes on toksilised, kuid kes 97%le teistele ei tundu toksilised, vaid lihtsalt ok-ta on ka inimene-persoonid. Pole kunagi elus olnud ühtki vaenlast ja nii suurt isiklikku konflikti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja küik, mis ise kirja pannakse, on magu mingi extrasenssi ettekirjutus. Mida otsid, seda saad. Tahad tanu alla, võeti ära. No problemo.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga vot tavalise inimesena, kes ei sõima põhjuseta mürgiseks, kes on lihtsalt ema ja abikaasa, sõber, vb ka armukesepidaja, aga see on nagu voodi otsiminegi tmi- yuge respekt. Yuuuuge. Alati kohtle teisi nagu ise tahad kohtlemist ja räägi seksist mitte läbi ärapanemise, vaid kas emaga räägiksid selliselt? Ei. Nii on. Ühte austab, teist ei.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõida seenele, ausõna. Mine siit mienema ja tee midagi mehelikku vahelduseks.

Head soovitused.
Ma mehena sportlikust huvist vaatasin mõnda ajviite teemat. Ma ei leidnud midagi sopast. Eriti ei otsinud ka. Aga mis sopst siis on?
Sopaseks mõtled ise?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mehena s huvist. Naised siis ikkagi võtavad mehi, mehed ei pea vaeva nägemagi?

Sa pidi olema juba tükk vana meest ja isegi naisemeest, aga uurid elu nagu mingi poisike. Kuidas täiskasavnud mees nii eluvõõraid ja rumalaid küsimusi esitab, elust läbi läinud ja midagi pole külge jäänud, no üldse. Kaua sa käid siin kiibitsemas naistejutte ja oma rumalaid märkusi vahele pildumas, tegele oma naisega, siis äkki saate oma suhtegi korda (aga ma ise nii rumalat meest ei tahaks), mitte ära jaura siin Kägudega. Või mine tee “sportlikust huvist” sporti, oma lollustega oled väga tüütu.

Paarid lähevad kokku ikka siis, kui MÕLEMAD tahavad.

Ja  ütlus “kui miski on liiga hea, et olla tõsi, siis tavaliselt ongi” 100% täpne enamajolt.

Mingite “naeratas imelikult” teemat ei vaevu kommenteerima, äkki sa jäid ta naeratusele ette lihtsalt ja nägi oma naist su selja taga tulemas…

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paarid lähevad kokku ikka siis, kui MÕLEMAD tahavad…

Seda minagi. Lihtsalt siin foorumis loen, et siinsed naised leidsid, võtsid, napsasid, otsisid, said endale mehe, mitte vastupidi.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda minagi. Lihtsalt siin foorumis loen, et siinsed naised leidsid, võtsid, napsasid, otsisid, said endale mehe, mitte vastupidi.

Mees otsib naist, aga alati mitte konkreetset naist. Naine on valija, st naine on see, kes ütleb JAH. Selles on mõte. Mees on pealelööja nagu looduseski enamasti. Mees on see, kes on harjunud korve saama. Nüüd lihtsalt rollid muutunud ja paljud tänapäeva noored mehed ei ole sellised, sest esiteks naistele väga see ei meeldi, tahavad olla iseseisvad ja teiseks ahistamisjuhtumid.

+2
0
Please wait...

Näitan 22 postitust - vahemik 1 kuni 22 (kokku 22 )

Esileht Pereelu ja suhted Liiga hea, et olla tõsi