RE: liigub siin äkki inimesi, kes kunagi teinud Leo Shotteri juures silmaoperatsiooni?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Ma pole mingi arst aga sinu sümptomid ei tundu üldse silmadega seotud olevat. Kas perearst on muidu hoolas? Kas sul ei ole mingit psühhiaatrilist probleemi, hüpohondriat või ärevushäireid? Kui midagi sellist ei ole ja perearst keeldub uuringutest, siis tuleks vahetada perearsti ja uurida ikkagi, mis viga on. Kas silmarõhku on mõõdetud? Mis uuringuid silmadele üldse tehtud? Silmarõhust võivad tulla suured probleemid.
Kahetsema peab kunagist silmaoppi küll, mina küll kahetsen. Nägemine halveneb, armid mängivad, silmad on kuivad ja siis armid mängivad veel enam. Kuid selliseid sümptome mul küll ei ole. Kindlasti peab opereeritud silmadel kasutama niisutavaid tilku, head on Ribolisin tilgad, B-vitamiiniga, neid aga igas apteegis ei ole. Kindlasti tuleb mõõta silmarõhku ja sarvkesta paksust, mis annab siis kokku tegeliku silmarõhu (mida õhem sarvkest, seda hullem on kõrge rõhk). [/tsitaat]
Silmarõhku on mõõdetud (ühes silmas oli 14 ja teises 18-öeldi, et on korras), sarvkesta on uuritud vigastuste suhtes(no et kas terve on), silmapõhja on uuritud pupilli laiendava tilgaga.
niisutavaid tilkasid ma paraku praktiliselt kasutanud polegi. Kas tohin küsida palun, millised Sinu sümptomid on ja kuidas nad süvenevad?
Oh…oleks seda kõike ometi 18 aastat tagasi teadnud…..et sellised probleemid võivad tekkida. Mul vanust 40 ja tahaks ju ehk samapalju veel elada ja ikka nii, et nägemine säiliks.
Perearst…..noh……..ta ütleb mu peavalu kaebuste kohta, et kui ühed ja teised valuvaigistid ei aita, siis võta mõlemaid korraga. 🙁 Paraku nii ütleski.