RE: liigub siin äkki inimesi, kes kunagi teinud Leo Shotteri juures silmaoperatsiooni?
[small]katliin kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Mul tekkisid need hõljumid äkki ja ongi nüüd koguaeg 🙁 Väga vastik ja häiriv on. Ja õhtuti telekat vaadates vajub ka vahepeal pilt ära, nii et ei näe enam selgelt. Kui panen silmad natukeseks kinni, siis näen pärast natuke jälle. Pimedas nägemine on ka väga kehvaks jäänud. See silm kuhu tekkisid hõljumid näeb üldse väga imelikult, kohati nagu läigib kõik vastu, vahepeal lööb udud ette. Võib-olla siis need hõljumid põhjustavadki seda? Ma ju ei tea, pole enne sellist asja olnud, et silme ees pidevalt ujub miskit.
Üks arst ütles, et oleks vaja plussprille ja teine jälle arvas, et selleks pole vajadust. Silmad ongi üks päev on paremad ja teine päev väga halvad.
Hakkasin nüüd kasutama ka kunstpisaraid.
Kas mu äkiline kauguele nägemise halvenemine võib olla viimase arsti juures käiguga, kus mul pandi silma tuimestavaid tilkasid? Hästi ei tahask uskuda, aga no kas saab olla sellinne kokkusattumus?
Olen kurb ja ei suuda kuidagi sellise nägemisega harjuda ja leppida. eriti see, et õhtuti on nägemine väga kehva.
Kas Sul on ka koguaeg hõljumid silme ees? Kas Sul pole sellist tunnet, et kohati nagu kõik läigiks vastu või siis pilt on selles silmas nagu läbi vesise silma? Ah jaa, mul see hõljumitega silm ka aeg ajalt valutab ja on sellinne ebamugav tunne nagu silm oleks hirmus paks/paistes(tegelikult peeglisse vaadates ei ole välimuselt aru saada midagi). Seda tunnet on kõigi nende aastate jooskul aegajalt ikka esinenud aga see paari päevaga kadunud ja pole eriti tihedasti olnud. Nüüd aga pea koguaeg. [/tsitaat]
Mul endal ei tekkinud hõljumid järsku, pigem nägin neid algul 1-2-3 tk korraga silme ees ujumas. Ja samal ajal muutus mu nägemine kuidagi imelikuks. Ma isegi ei oska seda seletada – justkui ei näeks tervikut pilti ja mõned “momosaiigitükid” olid/on puudu. Siis läksin ka esimest korda silmi uurima. Nüüd on neid hõljumeid väga palju, aga ma ei ütleks, et ma kuidagi läbi vee vaataks või et miskit vastu läigiks. Ma ei oska väga muretseda ka. Arstid silmaehituses midagi valet ei leia ja olen nende hõljumitega ka harjunud. Kõige rohkem on probleeme kipitustundega. Senini arvasin, et need on ehk mõnest kreemist või meigivahendist põhjustatud, aga et teised siin sellest ka kirjutavad…. Äkki on tõesti lõikusega seotud? See kipitustunne tuleb mul tavaliselt autoroolis ja olen pidanud auto peatama, et vesi silmist pühkida.
Sinu puhul ma ise ei tahaks uskuda, et nägemise halvenemine ja arsti juures käimine omavahel seotud on. A mine võta kinni.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 14.11 11:02; 15.11 15:57;