Teie olete võib-olla teistsugused kui mina, aga mina ei viitsiks kaks nädalat ühes kohas passida. Lloret de Mar on tore koht olla 3-4 päeva. Seal on veepark ka, lastega olemise pluss. Aga siis sõidaks sealt kuhugi edasi. Barcelona, seal on Tibitabo lõbustuspark. Aga jah, saan aru , sa reisid vist väikeste lastega? Ausalt öeldes mina ei viitsi lastega reisida, seetõttu pole ka kogemusi, mida jagada. Maksimaalselt käime lastega suve jooksul Palangas või Jurmalas ja sellest on neile küll. Barcelonas ma läheks lastega lihtsalt hulluks vist. Seal on nii palju huvitavat, mida tahaks ise rahus vaadata, aga tittede vingumise saatel ju ei saa. Seepärast jätaks nad parem koju. Aga ilmselt sul plaanis nad kaasa võtta. Siis võib-olla tõesti istudki seal Lloretis, käid paar korda veepargis ja loed basseini ääres juturaamatut?
Ja päriselt ka viitsisid terve pika jutu MITTEMILLESTKI kirjutada? Päris koomiline tegelikult:D:D:D
Teemaalgatajale: sõltub sellest, mis on see suhe rannapuhkuse ja ringisõitmise vahel. Kui suurem rõhk on esimesel poolel, on sellest kandist küll ja küll. Kui tahaks võimalikult palju näha, liiguksin lõunasse.