Lõhnataju on peale haigust väärastunud. Tunnen valesid lõhnu, või ei tunne lõhnu nii nagu varem. Haige olles ei tundnud üldse lõhnu. Kui kaua see teie kogemusest on kestnud?
Esileht › Koroonaviirus COVID-19 › Lõhnataju
Teema: Lõhnataju
Maitsetajuga on kõik ok?
Selle asja nimi on anosmia.
Minu tütrel kestis see kuskil pool aastat. Ise saab nii palju teha, et nuusutad erinevaid tsitruseid ja meenutad ,kuidas see asi tegelikult lõhnas. Kui otsid , siisleiad inglise keelset materjali, et millist teraapiat veel teha.

Mina põdesin möödunud aasta novembris koroonat, siiamaani on pekkis kõik lõhna ja maitsega. Vahepeal tundub, et juba parem, siis avastan, et ikka vale maitse ja lõhnaga on tuttavad asjad. Eriti enam ei looda, et need taastuvad mul.

Mul oli 3 kuud.

Mul pea aasta juba lõhmad ja maitsed paigast ära.

Kallike sinu lõhnataju kadumine on nii väike asi kui vähegi olla saab. Minul tekkis südame kahjustus(kodade virvendus) koroona vaktsiinist. Paljud minu lähedased on üldse surnud koroona tüsistusse. Nii et ole õnnelik oma probleemiga teistel on seis kordades hullem

Kallike sinu lõhnataju kadumine on nii väike asi kui vähegi olla saab. Minul tekkis südame kahjustus(kodade virvendus) koroona vaktsiinist. Paljud minu lähedased on üldse surnud koroona tüsistusse. Nii et ole õnnelik oma probleemiga teistel on seis kordades hullem
Ja jah, luuleta rohkem. Minul pole mitte ükski tuttav ära surnud. Ja neist päris paljud on juba ka neljanda doosi saanud või mitu korda koroonat põdenud

tõsi, koroona on tapnud liiga paljusid. minu kaastunne?
samas jääb arusaamatu, kas sulle oleks paremini sobinud, kui ka need, kel koroonast kestvad järelmõjud, aga siiski elus, oleks pigem surnud?

Esileht › Koroonaviirus COVID-19 › Lõhnataju