Roosa ja punane-
Peet (peedimahl). Plussiks on see, et ei oma tugevat maitset.
Vaarikad ja granaatõun (mahl).
http://sustainableecho.com/homemade-natural-food-colour/
Oranz- porgandid. Plussiks see, et on naturaalselt magusa maitsega ja sobivad seetõttu ka magustoitudesse.
Kollane- safran ja kurkum. Väga intensiivse värviga, lisada toidule vähelhaaval.
http://quickeasycheaphealthy.com/2012/01/an-uno-birthday-the-cake/
Roheline- spinat (mahl või lehed).
http://www.edibleperspective.com/home/2010/5/6/cinco-de-delicious.html (allpool kirjeldus ja pildid).
Sinine ja lilla- mustikad ja mustsõstrad. Punane kapsas (hakkida ja keeta, kuni tekib kontsentreerunud keeduvedelik).
http://itsybitsyfoodies.com/natural-buttercream-frosting-dyes/
Ehk mõnele abiks!