Esileht Kodunurk Looduslikud toiduvärvid

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Looduslikud toiduvärvid

Roosa ja punane-
Peet (peedimahl). Plussiks on see, et ei oma tugevat maitset.
Vaarikad ja granaatõun (mahl).
http://sustainableecho.com/homemade-natural-food-colour/

Oranz- porgandid. Plussiks see, et on naturaalselt magusa maitsega ja sobivad seetõttu ka magustoitudesse.

Kollane- safran ja kurkum. Väga intensiivse värviga, lisada toidule vähelhaaval.
http://quickeasycheaphealthy.com/2012/01/an-uno-birthday-the-cake/

Roheline- spinat (mahl või lehed).
http://www.edibleperspective.com/home/2010/5/6/cinco-de-delicious.html (allpool kirjeldus ja pildid).

Sinine ja lilla- mustikad ja mustsõstrad. Punane kapsas (hakkida ja keeta, kuni tekib kontsentreerunud keeduvedelik).

http://itsybitsyfoodies.com/natural-buttercream-frosting-dyes/

Ehk mõnele abiks!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

kuidas progandiga toimida? riivida?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sellega seoses tahtsin küsida, kas Tallinna toidupoodides kurkumi niisama ka müüakse (juurena?), mitte maitseaine purgis?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 30.05 18:19; 30.05 18:33; 30.05 21:54;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Siin on väga tore blogi naturaalsetest toiduvärvidest.
http://aniitram.blogspot.com/2010/04/monusalt-varviline-martsipan.html

Mis sellesse punasesse kapsasse ja sinisesse värvi puutub, siis minu meelest intensiivsema sinise sai, kui lihtsalt see kapsas peeneks hakkida (mina tegin saumikseriga) ja samamoodi kahe-lusika-meetodil (vt blogi) mahl välja pigistada ning sellele mahlale siis soodat lisada. Sooda ongi see, mis muudab kapsamahla siniseks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 30.05 18:19; 30.05 18:33; 30.05 21:54;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ilusa oranzi annab astelpajumoos kreemidele ja sobib magusaga paremini kui porgand. Kuivemalt saab sama tulemuse Taarapõllu astelpajujahuga. Taarapõllul need värvilised marjajahud on üldse värvimiseks head seal, kus ei saa märgasid asju kasutada. Peedi- ka spinatipulber on meil näiteks veel kasutusel.

Mustaks saab martsipani värvida näiteks purustatud söetablettidega.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 30.05 20:16; 31.05 10:32;
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Ilusa oranzi annab astelpajumoos kreemidele ja sobib magusaga paremini kui porgand. Kuivemalt saab sama tulemuse Taarapõllu astelpajujahuga. Taarapõllul need värvilised marjajahud on üldse värvimiseks head seal, kus ei saa märgasid asju kasutada. Peedi- ka spinatipulber on meil näiteks veel kasutusel.

Mustaks saab martsipani värvida näiteks purustatud söetablettidega.[/tsitaat]

Vaatasin Taarapõllu kodulehte, kuid seal ei ole edasimüüjaid kirjas. Kas oskad öelda, kust neid jahusid Tallinnas osta saaks?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 30.05 18:19; 30.05 18:33; 30.05 21:54;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sadama turul olid mu meelest kõik värvilised pulbrid olemas ja midagi on kindlasti suuremates ketipoodides + Kaubamaja, Solaris, Stockmann ka…

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 30.05 20:16; 31.05 10:32;
To report this post you need to login first.
Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )


Esileht Kodunurk Looduslikud toiduvärvid

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.