Ausalt öeldes – minul näiteks ei ole elus olnud ühtegi suleboad ega tikk-kontsaga kingapaari. Seega ma ei ole naine. Ning minu abikaasale kuuluva arvuti veebibrauserist ei leia ühtegi otsingut tankidele, ninakarvatrimmeritele ega peenisepikendustele. Järelikult on tema naine. Seega – mina, rindadega tüüp, olen tegelikult mees, kes on abielus ligi kahemeetrise paksu musta habemega naisterahvaga. Hakkangi aru saama, mis eriline teema nende ankeedi suure hulga sugupoolelahtritega on. Annan alla, sinu võit! 😀
Jah, õigesti teed. Kuigi üldistusvõime pole su parimate omaduste seas, muidu sa ei oleks suutnud kirja panna, et kui suleboad pole, pole naine. Muidu saaksid vast aru, kuidas turundus toimib.
PS igal drag-Chantellil, kes on E-R mees nimega Peeter on tikk-kontsad ja tõenäoliselt ka suleboa. See, et sul neid pole, tähendab pigem seda, et sa pole drag, ei tööta kabarees, ei tööta varietees ega tegele burleskiga.
Nüüd väntasid üle võlli jälle. Kust võtad, et kõik, kes panevad “muu”, on just drag-queenid? Seda olukorras, kus sugusid peaks olema 78 ringis.
Turundus toimib siiski konkreetsete huvide küsimisel, pelgalt teadmisega, et kellegi anonüümse vastaja sugu on kas M, N või libisev, ei saa otsustada, et vot sellele peab järelikult peenisepikendajate reklaami saatma. Sulle teadmiseks – naisel, kes peab ennast meheks, polegi peenist. Ja sugugi mitte iga meeski nimetatud vidinat ei tarvita, saavad ilma hakkama.