Teemaalgataja olen ja kirjutan siis enda hetke olukorra siia. Tänud kõigile, kes vastasid teemasse ka.
Läksin siis kohale hommikul, tunne oli nagu ikka sama. Küsiti veel, et kas ei tundu, et on ümber pööranud. No ei olnud tema liigutuste või kõhu järgi aru saada muutust. Kuigi paar päeva enne pöörama minemist mul oli kõhunahal nii valus ja ta oli selline aktiivsem kõhus. Ma veel naersin, et tunne nagu ta oma pisikeste sõrmekestega kisuks mu emakat seest ja näpistaks mind. Aga katsudes kõhtu ta oli ikka minu jaoks ristis ja löögid samad. Arst siis enne ultraheli ka katsus ja ütles, et tundub, et pea üleval ja. Aga oh imet, oli ennast peaseisu pööranud ise. Aga sellises imelikus asendis oli, et saadeti ikka suurde ultrahelisse ka, et hinnata siis ta suurust, lootevee hulka ja täpset asendit. Ja ta ongi mul päris üleval pepuga, jalad suht vastu mu selga, pea ei ole vaagna lähedalgi vaid kuidagi kõrgemal. Ehk ta ei taha mu rinna alt ära minna 😀 samas ei ole mul raske hingata, kõhu järgi ütleks, et ülevalt rinna alt suht tühi, aga siiski siiski on ta ennast suht kokku pressinud mu rinna alla. Nüüd loodame, et ta sulpsu ei tee ja tagasi ei keera. Lootevett õnneks vähe, selles suhtes, et tal ei ole ruumi ujuda seal sees. Oleks palju vett, siis ta ujuks ümber. Samas ei ole vett vähe, et peaks muretsema. Minul siis jäi nii hetkel, pööramis vajadust ei olnudki.
Ja loodan siiralt, et ta järgmiseks visiidiks 38 nädalal ilusti samas asendis on või juba vaagnasse ära läheks. Sest ma mitte ei karda sefa keisrit ja taastumist, eks see raske ole. Aga ma lihtsalt vaimselt ei ole valmis selleks, et ma pean plaaniliselt oma lapse ilmale tooma. Mulle meeldib sünnitada 😀 kaks eelnevat last on kohutavate valudega tulnud, aga suht kiiresti ja iga kord jääb midagi kripeldama, et mis oleks teisiti saanud teha, et oleks veel ägedam kogemus olnud. Ootan just seda sünnituse algust ja ootusärevust, et varsti kohtud temaga ja et viimastel nädalatel ei teagi ju täpselt mis päev see olema saab kui ta sünnib.
Ja viimasele, et ehk sul ka ikka pöörab ennast ringi enne lõppu.