Esileht Tasuta teated Lõputöö abi – alkohol, suhtega rahulolu ja üksildus

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Lõputöö abi – alkohol, suhtega rahulolu ja üksildus

Postitas:
Kägu

Lugupeetud perekooli külastajad!

Olen kirjutamas lõputööd teemal “Alkoholi tarvitamise seosed suhtega rahulolu ja üksildusega”.
Oleksin väga tänulik, kui leiate oma ajast 10 minutit (maksimaalselt), et täita ära allolev küsimustik. Palun täita antud küsimustik, kui küsimustiku täitmise hetkeks olete vähemalt 18 aastat vana ja suhtes olnud vähemalt 6 kuud.
Küsitluse leiate järgnevalt lingilt: http://www.connect.ee/uuring/406142403/

Tänan!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

olge lahke, täidetud

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastaks hea meelega lõpu- ja uurimistööde küsimustikele, kui neid osataks koostada. Juba sissejuhatuses peaks välja tulema, millist kasu minule peaks sellele küsimustikule vastamine ja oma aja kulutamine andma. Kui sinna on märgitud mingi “minu lõputöö jaoks on vaja”, siis inimesi ei huvita, mida sul vaja on. Selleks tuleb teada nippe, kuidas teisi vastama meelitada ja kes neid pole kasutanud, ei ole järelikult viitsinud oma tööga vaeva näha. Ja sellistele ma jätangi vastamata.

Tee küsitlus lahti ja seal ongi esilehel kohe kirjas, mis kasu sellest maailm saab. See kas zulle seda kasu tuleb otsusta siiz ise juba.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleksin tahtnud esimeses osas vastusevarianti “sageli” – mõne küsimuse puhul “aeg-ajalt” või “alati” ei olnud minu jaoks kumbki päris õige variant.
Teises osas küsimuse 32 variantides jällegi mahub variantide “mitte kunagi” ja “kord kuus” vahele väga palju, nt “kord aastas”, “paar korda elus”.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleksin tahtnud esimeses osas vastusevarianti “sageli” – mõne küsimuse puhul “aeg-ajalt” või “alati” ei olnud minu jaoks kumbki päris õige variant.

Teises osas küsimuse 32 variantides jällegi mahub variantide “mitte kunagi” ja “kord kuus” vahele väga palju, nt “kord aastas”, “paar korda elus”.

Samad sõnad, sagelist tundsin ikka väga palju puudust

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viisakas oleks ikkagi uuringu läbiviijana end tutvustada, st tuua välja oma nimi, kool, eriala. “Olen kirjutamas lõputööd” ei ole just väga informatiivne. Juhendaja oleks võinud sellele tutvustuse osale tähelepanu pöörata, kui tudeng ise ei märka.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugupeetud perekooli külastajad!

Olen kirjutamas lõputööd teemal “Alkoholi tarvitamise seosed suhtega rahulolu ja üksildusega”.
Oleksin väga tänulik, kui leiate oma ajast 10 minutit (maksimaalselt), et täita ära allolev küsimustik. Palun täita antud küsimustik, kui küsimustiku täitmise hetkeks olete vähemalt 18 aastat vana ja suhtes olnud vähemalt 6 kuud.
Küsitluse leiate järgnevalt lingilt: http://www.connect.ee/uuring/406142403/

Tänan!

Tere!

Kiirkoolitajast StatistikaKägu ootab aktiivset osavõttu. 😀

Keegi ei taha sulle siin “ära panna”, vaid soovitaks sul iseennast taolisse olukorda asetada, kus sul on kõiki neid asju esinenud

Kuidas sulle endale meeldiks vastata taolisele üsnagi delikaatsele õngitsemisele?

Kas sul on ükskõik, kuhu ja kellele su õnnetust ja hala vaja läheb?

taolised soovitused on sulle soodsad su kõikvõimalike tulevaste uuringute korraldamiseks.

Kui sina kasutad mind statistikaks, siis mul on õigus teada, kellele on vaja teada mu suundumisi, psüühilist seisukorda ja mu suhtumist alkoholisse.

minu õigus ja soov teada saada vastava aja möödudes statisika tulemusi – nii saan ju teada, kas liigitun normikohaselt või pöörduma kiirkorras seewaldi valvearstile 10-15 tööpäeviti.

Selleks soovin teada enne küsimustiku täitmist sinu täisnime, su haridusasutuse nime koos sulle sobiva suhtluskanali aadressiga/telefoniga/meiliga.

Ma ei soovi seega midagi, mida peaksid varjama.

Ja et statistika autor niikuinii on oma nimega vastutaja, siis sama kehtib ka ASUTUSE nime ja kontaktandmete kohta.

su isiklik elukoht ja moblanumber ei huvita siin kedagi.

avalda meile see info ja saad siit kindlasti rohkem vastajaid.

Vastu saad sa minu andmed, kuna ma ei pöördu viisaka inimesena kunagi kellegi poole umbmääraselt ja alustan personaalset suhtlemist ikka alati oma täisnime ja asukoha viitega. 🙂

tänan tähelepanu eest.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina ei tahagi vastata. ei mingit tutvustust, mitte midagi.
kui ise koolis käisin, oli see osa suhteliselt oluline. mis kool, mis eriala. ei soovigi ju kodu aadressi. vaatasin korra üle, vastusevarjane võiks rohkem olla.
pärast tahaks ju tulemusi ka. ka sellest võiks juttu olla.
aga jõudu!

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Tasuta teated Lõputöö abi – alkohol, suhtega rahulolu ja üksildus

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.