Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lõputöö küsitlus – palun Sinu abi!

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Lõputöö küsitlus – palun Sinu abi!

Postitas:
natalik

Tere!

Olen Tallinna Tehnikaülikooli 3. kursuse tudeng ja sel kevadel kirjutan ma oma bakalaureusetööd jätkusuutlikust toitumisest.

Praeguseks on mul peaaegu kogu vajalik vastuste hulk koos, kuid vajaksin veel väga alg- ja põhiharidusega vastajate ning vegetaarlaste abi valimi esinduslikkuse saavutamisel. Kui Sind iseloomustab kasvõi üks neist tunnustest, palun sul vastata küsimustikule: https://forms.gle/BQqBk5JFZaPG6ttT8.

Uuringus kasutatud väited pärinevad Mäkiniemi & Vainio (2014), Paul et al. (2016), Sheoran & Kumar (2022), Ede et al. (2011) ja Liu et al. (2020) uuringutest.

Aitäh, et leiad aega minu aitamiseks!

+2
-3
Please wait...

Postitas:
matas

Kuule, perekoolikal on ikka 7 kõrgharidust ja teeb parasjagu kõrgepalgalise töö, nelja lapse ja kolme tõukoera kõrvalt vähemalt kahte doktorikraadi.

+16
-4
Please wait...

Postitas:
lotta1

Oot… algharidusega vastajaid ehk siis 3.klassi lõpetanud või mitu klassi peab kooliharidust olema?

Haridusministeeriumi lehel on kirjas, et ÜLDHARIDUS JAGUNEB OMAKORDA ALUS-, PÕHI– JA ÜLDKESKHARIDUSEKS.

Õppivate laste abi soovid küsimustikule vastamisel? Ma ei usu, et meil tänapäeval ongi enam väga palju täiskasvanuid, kellel on ainult algharidus ja kui ka on, siis ma väga ei usu, et nad siin perekooli foorumis käivad. Kui aga soovid haridust omandavate laste arvamust, siis võta ühendust koolidega ja palu seal oma küsimustikku jagada. Mõni õpilane võibolla viitsib ka täita.

+6
-9
Please wait...

Postitas:
Hansmann

Ma tean isiklikult vähemalt kolme kunagist koolivenda, kelle lõplikuks hariduseks jäigi algharidus- langesid/visati koolist välja neljandas või viiendas klassis ning mujale õppima ei läinud.

0
-3
Please wait...

Postitas:
elenna

Oot… algharidusega vastajaid ehk siis 3.klassi lõpetanud või mitu klassi peab kooliharidust olema?

Algharidus on inimesel, kellel on põhikool lõpetamata jäänud.

+7
0
Please wait...

Postitas:
LiinaN

Täitsin ära aga pean tunnistama et pole aimugi misasi on jätkusuutlik toit.  Vb enese teadmata siiski tarbin seda.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Alfa

Mis mõttes on vaja mingi bakatöö tegemiseks algharidusega inimeste kohorti? Need on ju lapsed? Kuidas nad saavad vastata, kas vanema eestkostel või iseseisvalt (?)  ja mis vanusest alates? Neid täiskasvanuid, kellel on Eesti Vabariigis algharidus, on protsentuaalselt nii vähe, et neist ei saa kohorti.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kati

Mis mõttes on vaja mingi bakatöö tegemiseks algharidusega inimeste kohorti? Need on ju lapsed? Kuidas nad saavad vastata, kas vanema eestkostel või iseseisvalt (?) ja mis vanusest alates? Neid täiskasvanuid, kellel on Eesti Vabariigis algharidus, on protsentuaalselt nii vähe, et neist ei saa kohorti.

Allikas: Statistikaamet

20-29
30-49      50-64                    65+
Haridustase
Alghariduseta 407 948 398 1699
Algharidus 3058 3134 2450 27436
Põhihariduseta kutseharidus 78 162 339 2290

Iseasi, kuidas neid 3500 inimest vastama saada.

+1
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lõputöö küsitlus – palun Sinu abi!