Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lotovõidu vormistamise aeg kohapeal

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Lotovõidu vormistamise aeg kohapeal

Postitas:
Kägu

Kes on käinud – kui kaua see protseduur kohapeal kontoris aega võtab? Võidu väljamaksmise aja kohta juba lugesin, aga sooviks teada, kaua vormistamine aega võtab (tulen teisest linnast ja sõltun ühistranspordist).

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

helista, küsi, et oled teisest linnast. Palju seal ikka neid võidu vormistajaid on, et peaks üüratu aeg minema. Palju õnne!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tulles sõltud ühistranspordist, tagasi saad ju juba taksoga minna 🙂 Palju Õnne!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tulles sõltud ühistranspordist, tagasi saad ju juba taksoga minna 🙂 Palju Õnne!

Tänan! Aga esiteks ei maksta raha kohe arvele ja teiseks pole ma selline inimene, kes ootamatult saadud raha kulutama tormaks. Jah, bussijaama vist lähen siiski taksoga, sest ma ei tunne väga palju Tallinnat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jummel jeerum ma pole 20a. perekoolist lugenud et keegi suurema summa võitis. Kui suure summa võitsid nullides?
Nii kadetaks teeb kohe, aga siiski hea meel et reaalselt ka keegi võitis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas digitaalselt, internetis ei saa võitu vormistada? Minu arust peaks saama. Vaja on ID kaarti või mobiil ID

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas digitaalselt, internetis ei saa võitu vormistada? Minu arust peaks saama. Vaja on ID kaarti või mobiil ID

Ju võitis üle 2000 euro.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen käinud. Koha peal võttis aega vormistamine nii 15 minutit. Raha sain umbes kolme nädala pärast.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti Loto maja asub bussijaamast või Balti Jaamast tulles väga heas kohas, saad ilusti ühistranpsordiga kohale.
Bussijaamast tramm nr 4 ja Kalevi peatus, enne seda on küll Tondi peatus, mis on lõpppeatus ja tramm seisab seal mingi aja, sealt saab ka jala Eesti Loto juurde, kui tahta. Samast Kalevi peatusest saab kohe ka tramm nr 4 tagasi bussijaama.

Balti jaamast saab rongiga- 2 peatust ainult.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, saab ka digi allkirjaga vormistades võidu kätte. Ma alles tegin. Kuigi mul auto olemas ja poleks probleemi sõuta, on mul beebi, kes räögib terve auto sõidu… helistasin eesti lotosse ja ütlesid, et saab ju digi allkirjaga ka otse ära. Tegingi, võit tuli mingi 15 tööpäeva jooksul 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meilile tulnud teade oli vastandlik EL kodulehel olevaga: ühes väideti, et saab kõike neti teel ajada, teises, et pool blanketist täidab vastuvõtja. Nii oligi – tema täitis, selgitas maksmisaja ja -korra kohta, andis lepingukoopia, minu poolt oli ID kaart ja kontonumber (kuigi see olevat neil “süsteemis sees”, sest olen ennegi netipileteid ostnud).
Igatahes käisin kohalpeal, kokku läks ehk kümmekond minutit 🙂

Summa polnud väga suur, sest seekordne Bingo loto täismäng läks 4-jagamiseks. Siiski pisut üle 4000€ 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lotovõidu vormistamise aeg kohapeal

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.