Nad hammustavad seda kätt mis neid toidab. Mina neid ammu enam ei jälgi ja siit ka üleskutse teistele: pange UNFOLLOW.
Uskuge mind te ei kaota enda elust mitte kui midagi. Ainuke asi, millest ma loll aru taas ei saa on see, et miks Jane topib oma nina sinna kuhu pole vaja? Ma enne TL esimest draamat ei teadnud kes ta ongi. See juba kolmas kord, kus ta teiste inimeste draamade pealt endale tähelepanu tahab võtta. (1. TL draama, kui ta Õhtu saates käis 2. Agne Vaheri teema 3. Praegune)
Ma siiralt loodan, et suunamudijad, keda ma igapäevaselt jälgin selle petitsiooni lollusega kaasa ei lähe.
Eestis on mitmeid toredaid inimesi, kelle tegevusi saab ilma draamata jälgida ja kes pigem mõjuvad motiveerivalt. Nad näevad enda sisu tootmisel vaeva ja nende Instagrami feed ei ole teleturg. (Karin Larven, Liisa Pärnpuu, Liisa-Maria Connor, Isabellagh, Kaisa Roon, Kaisa Einasto, Alleebra, Agne Vaher jne). Mallukas jätnud viimasel väga hea mulje ja positiivselt üllatanud.
Kindlasti on neid inimesi veel ja veel kes väga sümpaatsed ja kes vääriksid palju rohkem positiivset tähelepanu, kui nad siiani saanud. Lisaks on neid inimesi ka silmale kena vaadata. 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 20.07 18:11; 20.07 18:40;