Avaldasite Perekooli foorumis 7. juunil 2021. a kell 23:36 teema „Suunamudijad“ (kättesaadav
lingilt: https://foorum.perekool.ee/teema/suunamudijad/page/57/) juurde alljärgneva
kommentaari (ebakohane väärtushinnang kaldkirjas) (lisa 1):
Kahju tõesti, kui vanemad ei märka ja peavad seda normaalseks. Pärast ärge tulge nutma, et
keegi ei teadnud ega näinud, et last mõnitatakse ja käitutakse niivõrd ebasobivalt, et lapsel on hiljem väga
valusad mälestused. Tahaks näha neid emasi omasilmaga, kes arvab tõsimeeli, et selline käitumine
on tore ja naljakas, kui kasuisa küsib, et kas soovid suhu võtta ja ulatab mehe suguelundi kujulise
pulgakommi.
Pedofiilja algabki algul pisikestest asjadest ja järjest enam süveneb. Lihtsalt kurb kui ei märgata. Ma varemgi
pannud tähele kuidas J käitub mu meelest poisiga ebasobivalt. Aga olgu eks ma eemaldan selle kommentaari
ja hoiame eestlaslikult silmaklappe peas ning hiljem otsime, et kuidas keegi ei teadnud ega näinud. Kannatajaks
jääb lihtsalt laps.
Sellele osale esitati nõue. Kas see on J-i nii solvav, et peaks kohtusse pöörduma. Ütlen varasemad kommentaarid minu poolt olid pigem neid kaitsvad.
Siin ei ole ju kirjas, et oled ise pedofiilia ohver olnud?
ja see kommentaar minu hinnagul ei vääri rahalist nõuet. Tasub kindlasti enda eest seista. Ja kui neid nõudeid rohem laiali saadetakse, siis ühendada nõude saajatel jõud omavahel.