Kus sa siin mõnitusi näed, Vahalill? Mul on õigus oma arvamusele. Ei, ma ei ürita sellega kedagi aidata, ma lihtsalt nimetan asju nende õigete nimedega. Oma eraelu müüki paiskamine on tegevus, millega kaasnevaid riske peab teadvustama; teiseks on ilma sisuta “sisuloome” jabur kultuuriline nähtus, mida ma ikka imeks panen. Ja ma kordan, see käiib kõikide kohta.
Kus on minu sõnades mõnitus? Tõesta ära või su enda jutt on laim.
Ja ära ise ole nii kettas. Kui see on sinu meelest ühiskonna arengu loomulik faas, siis ei maksaks erutuda ka selle peale, kui keegi sellesse kriitiliselt suhtub, sest siis on ka kriitika asja loomulik osa.
Kuidas sa üldse elada suudad kogu selle sopa keskel mis meie ümber toimub?
Miks sa võtad kaks inimest ette ja hakid muudkui?
Vedas ja ei saanud kahjunõuet? Selle pika kommentaari peale võiksid saada küll. Ehk veel tuleb, ära kaota lootust! Teised siin nii vaikseks jäänud…
Kes sind vaesekest küll sinna lehele veab vigu otsima?
Kus ma olen neid inimesi hakkinud? Näita ära need kohad. Või su enda jutt on laim.
Kuidas ma olen nad ette võtnud? Kordan, ma isegi ei jälgi neid, loen ainult seda teemat ja imestan. Muuseas imestan ka selle üle, kuidas nii igava “sisu” tootjatel üldse jälgijaid on – inimkond on ikka veider.
Miks sa nii vihane oled kõigi peale, kes servapidigi julgevad suunamudijate veidrat fenomeni kritiseerida? Mis su vigastus on?
Ja mis puutub kahjunõudesse, siis näita palun ära, mis mu pikas kommentaaris üldse on nii halba, et selle eest peaks midagi nõudma? Selle pikkus? Tõsiasi, et päevakangelaste toodetav materjal on minu jaoks igav? Või see, et kogu suunamudimise fenomen üldse on minu meelest absurdne?
Kas sinu silmis väärivad õigust oma arvamust avaldada ainult need, kes sellele kõigele kaasa kiidavad ja aplodeerivad?
PS: argumente paluks, mitte lahmimist. Ühtlasi paluks inimesel, kes selle kommentaari ebasobivaks märkis, täpselt ära näidata, milline osa sellest kommentaarist on “isiklik solvang”.