Ja kui iga kord keegi teine viis ja parkis, kuidas need trahvid siis tema mure on, ma ei oska küll ette kujutada, et viiksin sõbranna arsti juurde, unustaks parkimise peale mõelda ja siis nõuaksin, et sõbranna trahvi kinni maksaks. Eriti uskumatu on, et tal mitte ühtegi inimest tutvusringkonnas ei leidu, kes ilma trahvita parkida suudaks ja tema on siis see, kes iga kord peab teiste parkimistrahve kinni maksma? Hmm 😀
Lisaks ma küsiks, et kas need sõbrad, vanaemad ja sõbrannad läksid temaga siis kaasa kõik arstijuurde? Kui ma viin enda tuttava arstijuurde, siis ta astub autost välja, ma sõidan ära ja nägemist. Hiljem vajadusel helistab ja lähen järgi ka. Miks ma peaksin enda auto haigla ette selleks ajaks parkima ja kuhu ma siis ise jala lähen vahepeal kuni sõbranna arstil? Kogu see jutt on nii haige lihtsalt 🤮
Lihtsalt küsimus suurele ringile.. kuidas saab olla nii, et kiiruga arstiabi saamiseks peab maksma parkimistasu (või parkimistrahvi) kas tõesti ei saa minna haiglasse kiirustades selle pärast muretsemata? See lihtsalt on juba täielik absurd. Kui ma jooksen oma palavikus lapsega ruttttu kontrolli hommikul (ainuke aeg mille saad, sest liin on alati hôivatud ja ajad kinnj), siis esimene asi millele ma mõtlen, ei ole see, et parkimine peale panna. Kas on mingi unknown parkla kuhu saavad inimesed parkida haigla ümber kus ei pea 40€ trahvi maksma kui on sos ja tervisehäda? Just asking for a friend! Kui keegi teab, öelge mulle ka.
Ja kommentaarides küsis üks tema käest, et kui raske on omale parkimiskell soetada ja TL vastab: usu.. kui sinul või su lapsel on 40 palavik ja täpne aeg analüüside andmiseks ja lapse riidesse panek votab rohkem aega kui eeldasid, siis jumal.. minu ma rõhutan MINU arvades peaks olema tervisega seotud teeninduse saamiseks võimalus tasuta parkida.. mitte, et ma jooksen haige lapsega üle ôue ja muretsen kellade pärast
Mnjah.
Kui on kiireloomuline erakorraline häda, saab ka kiirabi järgi kutsuda. Kui pole kiirabi lugu, peaks olema aega ka korrektselt parkida….
Tal polnud varem ju üldse probleemi omale koroonatestile sõidutamiseks ja milleks iganes kiirabit järele kutsuda. Tööl, lasteaias ja muid toimetusi tegemas käis edasi-tagasi kogu aeg Bolt-iga.
See lubadeta ringi sõitmine ja parkimistrahvide üle jauramine platseerub kindlasti tema top 3 absurdsuste hulka. See oleks nagu restoranist maksmata välja jalutada ja pärast viriseda, et toit ei olnud hea.
Lihtsalt küsimus suurele ringile.. kuidas saab olla nii, et kiiruga arstiabi saamiseks peab maksma parkimistasu (või parkimistrahvi) kas tõesti ei saa minna haiglasse kiirustades selle pärast muretsemata? See lihtsalt on juba täielik absurd. Kui ma jooksen oma palavikus lapsega ruttttu kontrolli hommikul (ainuke aeg mille saad, sest liin on alati hôivatud ja ajad kinnj), siis esimene asi millele ma mõtlen, ei ole see, et parkimine peale panna. Kas on mingi unknown parkla kuhu saavad inimesed parkida haigla ümber kus ei pea 40€ trahvi maksma kui on sos ja tervisehäda? Just asking for a friend! Kui keegi teab, öelge mulle ka.
Ja kommentaarides küsis üks tema käest, et kui raske on omale parkimiskell soetada ja TL vastab: usu.. kui sinul või su lapsel on 40 palavik ja täpne aeg analüüside andmiseks ja lapse riidesse panek votab rohkem aega kui eeldasid, siis jumal.. minu ma rõhutan MINU arvades peaks olema tervisega seotud teeninduse saamiseks võimalus tasuta parkida.. mitte, et ma jooksen haige lapsega üle ôue ja muretsen kellade pärast
Mnjah.
Kui on kiireloomuline erakorraline häda, saab ka kiirabi järgi kutsuda. Kui pole kiirabi lugu, peaks olema aega ka korrektselt parkida….
Tal polnud varem ju üldse probleemi omale koroonatestile sõidutamiseks ja milleks iganes kiirabit järele kutsuda. Tööl, lasteaias ja muid toimetusi tegemas käis edasi-tagasi kogu aeg Bolt-iga.
See lubadeta ringi sõitmine ja parkimistrahvide üle jauramine platseerub kindlasti tema top 3 absurdsuste hulka. See oleks nagu restoranist maksmata välja jalutada ja pärast viriseda, et toit ei olnud hea.
Vastupidi, mitte toit ei olnud hea, aga kellel siis on aega enam maksmisele mõelda kui juba kõht täis 😃 Pole aega tegeleda noh. Kiire.
+16
-1
Please wait...
Postitas:
JoshuaTree
18.05.2022 17:25
Appi! Päriselt ka ?
Tunnistab , et tal pole lube ja siis keegi siin nägi teda viimsis sõitmas. Palun sekkuge järgmine kord kui keegi näeb teda rooli taga ???
Uskumatu kas ta lapse isa ka teab, et tema last sõidutab juhtimiaõiguseta naine ?????
Kas nüüd on selgunud, on tal juhtimisõigus või mitte?
Artiklit on täiendatud tõesti. Valede ja hämamisega. Lube pole, seda tunnistab. Autokool on väidetavalt pooleli (😃). Tegelikult läks ta arstijuurde hoopis vanaema autoga. Kui küsiti, et kuidas kui lube pole, siis võttis vastuseks mõtlemisaega ja andis hiljem teada, et vanaema sõidutas. Miks siis vanaema ei tegelenud parkimisega? Ka ei jõudnud. Kuidas lood eelnevate trahvidega, mida ta ka väidetavalt saanud on? Ta pole kunagi ise autoga sõitnud, alati viis arstile sõber, sõbranna, Justin. Miks nemad siis parkimisega ei tegelenud? Vaikus. Kuidas kurat saab üks noor naine ainult valetada ja hämada kõiges, mida ta teeb või räägib 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Piinlik lihtsalt. Ausaltöeldes mul oleks häbi korteristki väljas käia kui ma ennast nii täis oleksin teinud ja seda üha uuesti ja uuesti ja uuesti.
Iga kord kui ma mõtlen, et ma enam vähem sellest inimesest arvata ei saa, siis…
Ja siis ta imestab, et tal pole mitte aisatki sõbrannat, perekonda, tööd või üldse mingit elu.
+27
-1
Please wait...
Postitas:
jurakas
18.05.2022 19:59
Täis- ja osasihitis
Nn õpetajal soovitaks õppida. See ei ole raske.
+9
0
Please wait...
Postitas:
billa
18.05.2022 20:08
Need load on tal sama palju olemas kui kassid omal ajal “elus ja turvalisuses” olid.
Mnjah.
Ma ei leia siit veritseva tupe kohta miskit? Kust see jutt tuli?
0
0
Please wait...
Postitas:
Kagggu
18.05.2022 20:52
Nojah, kui ta ikka 100% süüst puhas oleks siis me näeks juba instas storysi ka, aga ei kipu ta end õigustama.. kurb kui süüdimatu
Mnjah.
Ma ei leia siit veritseva tupe kohta miskit? Kust see jutt tuli?
Varasem ÕL pealkiri oli, et TL “ainus eesmärk on, et ta tupp ei veritseks 50 miljonit korda päevas”. Tsitaat oli võetud FB viimsilaste grupist, kus ta õigustas, miks ta kunagi parkimise eest maksta ei saa.
Tal ju puuduvad juhiload.. Jussi vana auto on ka 24.1 ümberkirjutatud kellelegi ja 25.1 alates kindlustuski peale pandud. sellele.
Ma kahtlen, et sa ta isikukoodi tead päringu tegemiseks. Siin ainult ees- ja perekonnanimest ei piisa ju otsinguks. 😀
Isikukood täitsa avalikult e-krediidiinfos olemas
Ei ole üldse vaja otsidagi. Neiu harrastab haiglast pilte IGsse postitada. Haigla käepaeltelt on ilusasti ta isikukood nähtaval olnud, nii et presenteerib täitsa ise seda.
Ja kui iga kord keegi teine viis ja parkis, kuidas need trahvid siis tema mure on, ma ei oska küll ette kujutada, et viiksin sõbranna arsti juurde, unustaks parkimise peale mõelda ja siis nõuaksin, et sõbranna trahvi kinni maksaks. Eriti uskumatu on, et tal mitte ühtegi inimest tutvusringkonnas ei leidu, kes ilma trahvita parkida suudaks ja tema on siis see, kes iga kord peab teiste parkimistrahve kinni maksma? Hmm 😀
Lisaks ma küsiks, et kas need sõbrad, vanaemad ja sõbrannad läksid temaga siis kaasa kõik arstijuurde? Kui ma viin enda tuttava arstijuurde, siis ta astub autost välja, ma sõidan ära ja nägemist. Hiljem vajadusel helistab ja lähen järgi ka. Miks ma peaksin enda auto haigla ette selleks ajaks parkima ja kuhu ma siis ise jala lähen vahepeal kuni sõbranna arstil? Kogu see jutt on nii haige lihtsalt 🤮
Ja kui keegi autos istub, ei pea parkimist panema.
+16
-1
Please wait...
Postitas:
paadund perekoolik
19.05.2022 08:25
See inimene on patoloogiline valetaja. Järjest ebameeldivamaks muutub.
+23
0
Please wait...
Postitas:
Krydener
19.05.2022 08:29
Täitsa uskumatu. Kui ei oleks pealtnägijaid, oleks raske uskudagi, et inimesel ei ole juhiluba, aga võtab parkimise teemal sõna ja mõtleb ainult iseenda heaolule, vilistab kõikidele seadustele ja riskib nii enda lapse, aga ka teiste eludega. Vastik lihtsalt, häbi!
Ta pole kunagi ise autoga sõitnud, alati viis arstile sõber, sõbranna, Justin. Miks nemad siis parkimisega ei tegelenud? Vaikus.
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis lärmas Justin ka korra Eesti parkimissüsteemi ebaõigluse üle.
+12
0
Please wait...
Postitas:
Igateine
19.05.2022 09:43
Ma ka mõtlen, et kui taibu peab ikka olema, et sõidad teadlikult juhiloata ringi (ja mitte lihtsalt juhiloata, vaid neid pole kunagi tehtudki, LE teadmata jne) ja siis lähed veel sotsmeediasse kella lööma 🙄
Kas tõesti peaks talle lihtsalt kaasa tundma, kuna tegu ongi 100% rumala inimesega (no mis teha, kõigile pole tõesti võrdselt antud) või tegu on hoopis mingi isiksushäirega ja inimene vilistabki seadusele, reeglitele, moraalsusele, humaansusele, eetikale jne
Ta ei ole kunagi rooli istunud, ta ei saaks isegi oma paistes pahkluuga gaasi vajutada 😆😆
Noorel naisterahval on nii palju hädasid koguaeg kaelas, kahju kohe!
Huvitav kas see inimene kunagi nö. alla ka annab ja lõpetab selle valetamise, hämamise, kaastunde kerjamise jne? Tunnistab, et ta vajab psühholoogilist abi? Otsib ja leiab abi ja päriselt kasutab seda? Hakkab elama normaalse inimese elu, kelle tegemisi ei ole piinlik ja valus vaadata?
Ta ei ole kunagi rooli istunud, ta ei saaks isegi oma paistes pahkluuga gaasi vajutada 😆😆
Noorel naisterahval on nii palju hädasid koguaeg kaelas, kahju kohe!
Ilmselt ta ei tea, et vasaku jalaga ei vajutata gaasi…
+20
0
Please wait...
Postitas:
Nustik
19.05.2022 11:19
Nagu venemaa, kellel on täitsa oma tõde. See pole probleem, et kogu ülejäänud maailm asjadest teistmoodi aru saab.
+25
0
Please wait...
Postitas:
K4gu
19.05.2022 11:26
Sellisel juhul tekib ikkagi küsimus, miks see inimene, kes tegelikult roolis oli, ei parkinud? Tol viimasel korral, kui TL läks arstile mitte iseenda vaid lapsega, polnud tal ju endal sellist tervisehäda, mis oleks tingimata nõudnud kellegi kolmanda juuresviibimist? Oo, ja üks küsimus veel, kelle autoga seal siis ikkagi sõideti? Trahvid laekuvad ju auto omanikule, mitte kaasareisijale. Oot, aa, okei, trahvi sai TL vanaema, sest TL oli haige ja tal oli paha olla? Aga kuhu see lugu jäi, et arstisabi vajas hoopis kõrge palavikuga väikelaps?
Appi, ma ei saa aru! Mitte midagi ei saa aru!