Kust see info insuldi saanud vanaisast ja tupeverejooksust pärineb? Lugesin FaceBookis teema läbi, aga seal küll midagi taolist ei olnud ja Postimeest ka selle pärast tellima ei hakka. Kustutas kommentaari ära? Praegu vaatan, et kui ma paar tundi tagasi teemat lugesin, oli seal ~140 kommentaari, nüüd on ainult 33. Ma olen tegelikult FaceBooki koha pealt võhik, täitsa tõenäoline, et panen ise pange.
Nagu ma aru saan, siis TL on tige, et riigiasutuse parkla on tasuline ja miks üldse haiglal ei ole oma “lapsi/vanureid kiiresti transportivat parklat”, mida iganes see ka tähendab. Kuna temal ei tulnud “jälle” meelde, et parkimine on tasuline, sai järjekordselt 40€ trahvi. Kui inimesed ütlesid, et Fertilitas ei ole riigiasutus, vastas TL, et “never pole seda väitnud”. Tõele au andes- kui ma transpordiks oma just insuldi saanud vanaisa, 40-kraadise palavikuga väikelast ja minu tupp veritseks 50 miljonit korda päevas, siis ma ka vist ei prioritiseeriks parkimisega jändamist. Samas, nii kohutavas olukorras ei oleks ka see 40€ nii hull katastroof, et selle üle avalikult ahastada.
Kui tuli välja, et TL-il lube ei ole, muutus ka jutt- mitte tema ei saanud trahvi, sõbrad ja vanaema said. Ei olnud tal ka ühtegi neist eelnevatest probleemidest, lihtsalt tõi näiteid. Tegelikult oli kole köha hoopis ja vanaema oli roolis. Haigla parklasse jõudes oli vanaema sellest tapjaköhast nii ärev, et ka tal läks täitsa meelest, et parkimine maksab.
Oma Instagrami story-des jagab TL kirja, kus keegi mainib, et vanaema ise kommenteeris FaceBookis ja teab täpselt kus ja kuidas parkida, mille peale TL vastab: “Tegemist on näitega jumal hoitku”.
Niisiis, ei TL ega ta vanaema pole trahvi saanud, need kõik on lihtsalt näited. Samuti ei veritse ta tupp, aga kõik muud jubedused, mis temaga juhtunud on, on sulatõsi ja väga õudne. Kuni selle hetkeni, kus ta ütleb, et tema pole midagi sellist väitnud ja jätku meedia ta rahule. Alustades tema kohutavast skuutriõnnetusest ja lõpetades poole pea juuste ilusa sirge joonena väljakukkumisega.
Täiesti tüüpiline õilishing TL muretseb lihtsalt omakasupüüdmatult teiste heaolu pärast ja tõstatab tähtsa teema: “Kuidas aidata teisi mäluprobleemide ja Munchauseni sündroomiga hüpohondrikuid tasulises parklas”.
Loo ilmestamiseks saatis TL toimetusele pildi oma paistes pahkluust ja kipsis sõrmest, millest ta siiamaani vapralt taastub. Samal ajal ei ole tema meediaga üldse suhelnud, kõik on tema üllast üleskutsest arutelule kontekstist välja kisutud ja artikliks vorbitud. Kõik, mis temast räägitakse, on puha vale ja ülim tõde on see, mis ta ütleb, me oleme lihtsalt lollid, et aru ei saa.
Kas teil ka TL Instagrami tutvustuses see meettheleos link ei tööta? Ja mis J konto nimi oli? Pole juba tükk aega teda näinud ja ma ei suuda meelde tuletada, kas lõpetasin ise jälgimise ära, et mitte iga päev öökida ta “tantsu” peale või ütlesin kogemata välja, mis ma ta aelemisest arvan ja sain bloki.
Jumal hoidku, et TL mu Instagrami kontot selle jutu peale kuskilt välja ei kaeva ja mulle blokki ei pane. Tunnistan ausalt, et ma olen ise nii rumal ja mõttetu inimene, et absoluutselt kõik, mis ta teeb või ütleb paneb mind ennast paremini tundma. “Olen loll küll, aga vähemalt mitte nii loll” tunne. Teate küll.