Puhkusele sõites on ju väga okei veidi lõdvaks lasta. Nii mõnigi teine influkas muust ei räägi kui veinzist ja mullist jne.
ma ei ole öelnudki, et pole okei, jõin ise niisamuti lennujaamas kui ka lennukis mulli :)))
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Lõvide perekonna uus teema
Puhkusele sõites on ju väga okei veidi lõdvaks lasta. Nii mõnigi teine influkas muust ei räägi kui veinzist ja mullist jne.
ma ei ole öelnudki, et pole okei, jõin ise niisamuti lennujaamas kui ka lennukis mulli :)))
Miks see noor daam endiselt abielu -ja kihlasõrmust kannab?
Miks see noor daam endiselt abielu -ja kihlasõrmust kannab?
Sest ta on senimaani abielus?
https://mallukas.com/2022/08/04/ma-olen-vist-saikar-tahtsin-netikommentaatorile-helistada/
No tõesti 🙈🤣
https://mallukas.com/2022/08/04/ma-olen-vist-saikar-tahtsin-netikommentaatorile-helistada/
No tõesti 🙈🤣
Mis põhjusel tahtis helistada? (Ei ole tellija🤷♀️)
No tõesti 🙈🤣
Nagu juba mitmendat päeva kurdetakse, ei saa isegi tellijad lugeda, viskab valge lehe ette.
No tõesti 🙈🤣
Nagu juba mitmendat päeva kurdetakse, ei saa isegi tellijad lugeda, viskab valge lehe ette.
7 uudiste lehel on 2 lapse ema kommentaari pannud Malluka kohta. Lastel oleks ehk stabiilsem elu isa juures
No tõesti 🙈🤣
7 uudiste lehel on 2 lapse ema kommentaari pannud Malluka kohta. Lastel oleks ehk stabiilsem elu isa juures
See on laim siis või? Kes nende laste esimesed eluaastast peamiselt pühendas end lastele…Perekodu artiklis ka ise ütles ju midagi selle kohta.
Kuigi ma ei saa aru, miks see M teema lõvide teema all on.
Ise laotab kõik detailid netti ja ootab ainult planktonite kiitust “Aww sa oled nii imeline ema ja naine”.
Abikaasad ei follow enam mõnda aega ka üksteist instagramis. Piinlik, et märkasin sellist asja, aga elan edasi.
Abikaasad ei follow enam mõnda aega ka üksteist instagramis. Piinlik, et märkasin sellist asja, aga elan edasi.
Ilmselt sai tal ka siiber sellest, et M jälle selle kehkenpüksist maakleriga koos on. Palju annab sellesse ämbrisse astuda? Ootan uut halapostitust
Kas K on ka silmarõõm tekkinud? Ise ei jälgi teda aga kuskilt teemast käis läbi. Arvan, et M ei mahuks see hinge ja seetõttu ei jälgi.
Ilmselt sai tal ka siiber sellest, et M jälle selle kehkenpüksist maakleriga koos on. Palju annab sellesse ämbrisse astuda? Ootan uut halapostitust
Mul mehe/isana oleks ka väga piinlik, kui mu tütred peaksid sellist suhefiaskot kõrvalt vaatama ( KUI nad tõesti on koos aga ma arvan, et on). Nii numps lugeda, et näe me kasuisa kabistas peol naisi ja sebis empsi sõbrannat…
Ma arvan, et see kommentaar käis teemakangelaste kohta- mitte M kohta.
Kehtib mõlema kohta, pole vahet. 🙈
Kas mitte veel mitte eriti ammu oli artikkel, kus strippar rääkis, et saadab Tle lilli jms.
Kas mitte veel mitte eriti ammu oli artikkel, kus strippar rääkis, et saadab Tle lilli jms.
M ja K on lahutatud. Seega ei kehti.
M ja K on lahutatud. Seega ei kehti.
Ja nad jälgivad teineteise kontosid ka 🤷♀️ Pole vaja igast draamasid võõraste inimeste kohta välja mõelda 😉
Nende kohtuistungist võiks ka realiti teha nagu Deppi puhul.
Nende kohtuistungist võiks ka realiti teha nagu Deppi puhul.
Pilt seejuures on eriti koomiline, ajakirjanikust sõbrants kindlasti üksi klõpsutas ja juhendas, et ”tule trepist, vaata sinnapoole”. Ja siis tehakse nägu, et tegu on tohutu kuulsusega ja ajakirjanikud ja fotograafid varitsevad kohtumajas. Oleks võinud ennast vähemalt korra elus normaalselt riidesse panna, kohtusse minnakse ka pitskorseti ja lühikeste pükste väel.
Selliste riietega läheb kohtusse? 14-aastased kannavad tavaliselt sellist odavat rinnahoidjatoppi 🤦♀️🤦♀️ Stiilne ja mõtlik 😂
No aga kui sul ei ole teistsuguseid riideid ja raha ka pole, et osta.
Minu jaoks on veider see, miks jätta endale nõmedalt kõlav võõramaine perekonnanimi, kui endal on kena emakeelne neiupõlvenimi olemas. Liiati kui inimene oli nii kohutavalt vägivaldne su vastu ja üldse see oli üks su elu suurimaid-lollimaid tegusid, mida tahaks unustada. Okei lollust juhtub, aga tahta edaspidigi olla seostatav selle kõigega. Veider, väga veider. Samas ka rinnahoidja väel kohtus olla on veider, seega ilmselt ma lihtsalt ei taba biiti…
Rinnahoidjate väel, lühikeste teksade ja tossudega kohtusse?
ja siis selline inimene on täiskohaga õpetaja ning eeskuju väikestele lastele?!
“Ärge toppige oma nina minu isiklikku ellu” – läheb ja klopsib sõbrannast ajakirjanikuga ühe loo enda eraelust sopalehte.
“Mida on teil kõigil kogu aeg minu eraelu arutada” – jagab oma sotsiaalmeedia kontodel seda superartiklit, juhul kui kellelgi muidu see kahesilma vahele jääks.
“Ma ei taha, et midagi enam seob mind eksmehega” – jätan peale mõnekuust abielu alles mehe perekonnanime, et kõik mind saaks selle järgi elu lõpuni eksmehega siduda, selmet, et võtta tagasi pojaga ühine perekonnanimi.
Jätkuvalt olen ma arvamusel, et kui veerandit ka seda lugu usud, saad poolega ikka petta.
Ma üldse ei saa aru mida nad kohtus protsessivad? Ühist vara polnud, lapsi polnud? Kas sellisel juhul ju aitab paberite allkirjastamine? Või on see nüüd muutunud? Mees viis ju oma ainukese vara mikrouuni ka ära?
Nii võõra näoga neil piltidel…
Katoliiklasest J 😂😂
Huumor.
Oi kui hea meel, et see fiasko läbi saab. Ma juba mõtlesin, et äkki tal pole piisavalt oidu see õudne strippar maha jätta vaid anub tagasi.
Arusaadav, et K ei taha, et tema nime kannab aga T oli enne abielu ju ka kena perekonnanimi.
Arvan, et kohtus lahutati, kuna teine osapool asub kaugel.
Ma üldse ei saa aru mida nad kohtus protsessivad? Ühist vara polnud, lapsi polnud? Kas sellisel juhul ju aitab paberite allkirjastamine? Või on see nüüd muutunud? Mees viis ju oma ainukese vara mikrouuni ka ära?
Eestis on lihtsalt protseduur selline, et mõlemad peavad füüsiliselt perbüroosse või notarisse minema, et lahutuse avaldust allkirjastada ja kuu hiljem uuesti, et lahutus ametlikuks teha. Kui kohal viibida ei saa, saab lahutada kohtu kaudu.
Mul oleks nii häbi kogu selle asja pärast, võimalikult vaikselt lahutaks ära ja püüaks oma piinlikud teod unustada.Tema aga kutsub ajakirjaniku kohale ja poseerib põsed punnis ja rinnahoidja väel kohtu uksetaga sopalehele. Hale vaadata. Ja seejuures on ta “enda paranemisprotsessiga finišisse jõudmas”. Finišit pole isegi kaugelt näha olgem ausad.
Nagu ikka, õudne lugeda siinset kakkumiat. Inimene räägib ausalt, kuidas tal on väga pikk ja nii füüsiliselt kui vaimselt kurnav ning valus periood selja taga, aga siinsed käod leiavad ikka, et tuleb tema välimuse kallal võtta. Masendav empaatiatus.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Lõvide perekonna uus teema