Paistab, et see kassiteema ja need inimesed on nüüd minu jaoks ennast ammendanud. Kasside endistel omanikel tegelikult pole mingit infot kasside saatuse kohta, ainult hämavad. Kassid on suure tõenäosusega varjupaigas hukatud. Pesaleidja andis alla. Seega aitab küll, minu poolt unfollow TL, J, MTL. So done!
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Lõvide perekonna uus teema
Teema: Lõvide perekonna uus teema

Selline asutus, kus antakse selge signaal, et nende loomade kaitseks mõeldud lepingud on p***e pühkimiseks, ei peakski sellisel alal tegutsema. Varjupaikades peaks tegutsema inimesed, kellel ei ole loomade saatusest ükskõik.

Jubedad inimesed ikka ja kõige selle peale postitada poolpaljaid aelemisvideosid…vastik. nii rott ikka ei saa ju olla,et enda oma jama kinni ei maksa.

Ja osad mudijad on seda teemat oma nime ja näoga palju krõbedamalt kommenteerinud kui õnnetud köokesed. Ei saa oma mainet parandada mingeid keskkond lukku keerates. Ja ei saa üks anonüümne keskkond inimese mainet põrmustada, kui ta ise on aus ja hea. Siis leiduks ju ka päris toetajaid ja teistes keskkondades oleks ainult hea ja toetav jutt. Ja nagu vanarahvas ütles: “õige hõlma ei karga keegi”.
Lisaks veel: “ uhkus ajab upakile, kangus käima käpakile !”
Suun or leiter

Ja kui arvad, et TL ja J on kõige madalamale langenud, siis tuleb uus uudis. PL loobub trahvist, sest staarpaar esitas nende vastu nõude (nad tõestasid, et neil on leping olemas). Ilmselt nad enam lihtsalt ei suuda sellele teemale aega ja raha kulutada.
Miks… Miks pesaleidja loobub? See on ju allaandmine. Mis sõnumi see välja saadab? Kui neil on leping olemas, siis on ju neil õigus.
väljapressimiseks ei olnud alust, lepi sellega
selge ju et ainult heiterid ja rivaalitsevad mtüd seda jama vedasid, loomad on teise järgulised nagu ikka. sina lihtsalt oled loll keda manipuleeritakse või siis pk töötaja
Ja kui arvad, et TL ja J on kõige madalamale langenud, siis tuleb uus uudis. PL loobub trahvist, kuigi nad tõestasid, et neil on leping olemas. Ilmselt nad enam lihtsalt ei suuda sellele teemale aega ja raha kulutada.
Jobudel lihtsalt veab😡😡😡

Selline asutus, kus antakse selge signaal, et nende loomade kaitseks mõeldud lepingud on p***e pühkimiseks, ei peakski sellisel alal tegutsema. Varjupaikades peaks tegutsema inimesed, kellel ei ole loomade saatusest ükskõik.
selliseid lepinguid ei saa sõlmida, sa ei tunne üldse seaduseid?????

Jubedad inimesed ikka ja kõige selle peale postitada poolpaljaid aelemisvideosid…vastik. nii rott ikka ei saa ju olla,et enda oma jama kinni ei maksa.
nimed jooksevad välja kes seda heitimist veavad
Jälgijate arv korralikult kahanenud neil. TL enne oli 29,9k, nüüd 29.2K.
J-l 48,7 nüüd 48.4
Nende ühist kontot ma ei jälginud followerside poolest, aga võtsin ise selle täna maha, seega miinus üks.
TikTokis muidugi on J-l see kassiteema kommentaarides olemas inglise keeles 🙂 et näevad ka õnneks ülejäänud mitte teemaga kursis olevad inimesed.
See maine jääbki neid saatma paraku..

Seda heitimist veavad TL ja J ise. Proua aeleb poolpaljalt kuskil Tallinna garaazide vahel maas, koos tehakse irvitav video kui kohalik kogukond otsib kadunud last kes leitakse uppununa, J mõnitab TL last oma blowjobi lollakate naljadega mida TL heaks kiidab, lausvaledega vürtsitatud kasside lugu on vaid “kirss tordil”.
Kuidagi palju on neid ämbreid milles see paarike kolistab.
Kas nüüd on natuke piinlik ka, et nii kirjutasid?
TL võiks veidi uurida, kellega Pesaleidja omanike näol tegu on. Nad ei ole mingid pehmod kassitädid, vaid rikkuritest vanemate lastest äriinimesed, kel endal ärimaastikul pahandusi olnud ja advokaatidega kokkupuuted suured. Nende tutvused ja advokaadid söövad Robert Sarve suguseid hommikusöögiks. Sarv ei julgeks ilmselt nende vastu minnagi, isegi tema oma suure egoga saaks aru, et Pesaleidja omanike vastu pole tal võimalusi. Tema leivanumbriks on ju tühised nõudekirjad ja hirmutamistaktika. Lõvid on valinud väga vale MTÜ, kellega sõda alustada ja kõige lihtsam on neil lihtsalt trahv ära maksta.
Miks? Ma ei kirjutanud midagi valesti. Igaüks leiab selle info kui nende nimed Google otsingumootorisse sisse paneb.
Kirjutasid ikka midagi valesti- selle, et tegemist pole pehmodega. Eriti loll on Pesaleidja poolt aga oma loobumise järgi lisada ähvardus, et rohkem nad nii ei tee- kingitus tehti just neile, kes nendega kõige nahaalsemalt ja valelikumalt käitusid, aga kui inimene on natuke vähem halb, siis lubab Pesaleidja kõva ja paindumatu olla. Suht nõme ausalt öelda ja kui varem olin selle loo ja siin foorumis tehtud üleskutse peale neile toetust tegemas, siis selle seiga tõttu mõtlesin ümber.

J-l 48,7 nüüd 48.4
Nende ühist kontot ma ei jälginud followerside poolest, aga võtsin ise selle täna maha, seega miinus üks.
TikTokis muidugi on J-l see kassiteema kommentaarides olemas inglise keeles 🙂 et näevad ka õnneks ülejäänud mitte teemaga kursis olevad inimesed.
Päris tabavaid meeme juba ringleb 🙂

Maailm on igatepidi rikkis kahjuks 😫

Kas nüüd on natuke piinlik ka, et nii kirjutasid?
TL võiks veidi uurida, kellega Pesaleidja omanike näol tegu on. Nad ei ole mingid pehmod kassitädid, vaid rikkuritest vanemate lastest äriinimesed, kel endal ärimaastikul pahandusi olnud ja advokaatidega kokkupuuted suured. Nende tutvused ja advokaadid söövad Robert Sarve suguseid hommikusöögiks. Sarv ei julgeks ilmselt nende vastu minnagi, isegi tema oma suure egoga saaks aru, et Pesaleidja omanike vastu pole tal võimalusi. Tema leivanumbriks on ju tühised nõudekirjad ja hirmutamistaktika. Lõvid on valinud väga vale MTÜ, kellega sõda alustada ja kõige lihtsam on neil lihtsalt trahv ära maksta.
Miks? Ma ei kirjutanud midagi valesti. Igaüks leiab selle info kui nende nimed Google otsingumootorisse sisse paneb.
Kirjutasid ikka midagi valesti- selle, et tegemist pole pehmodega. Eriti loll on Pesaleidja poolt aga oma loobumise järgi lisada ähvardus, et rohkem nad nii ei tee- kingitus tehti just neile, kes nendega kõige nahaalsemalt ja valelikumalt käitusid, aga kui inimene on natuke vähem halb, siis lubab Pesaleidja kõva ja paindumatu olla. Suht nõme ausalt öelda ja kui varem olin selle loo ja siin foorumis tehtud üleskutse peale neile toetust tegemas, siis selle seiga tõttu mõtlesin ümber.
Pidasin silmas seda, et kui MeetTheRats nende vastu mingisuguse nõude peaks esitama, siis nad on väga valed inimesed, kelle vastu kohtusse minna. See, et nad otsustasid oma aega säästa ja trahvi korstnasse kirjutada, mitte nende jobudega enam mässata, oli teadlik valik, et mitte kõigi töötajate aega raisata. Näha ju on, et mingit raha nende poolt ei tule.

Minu jaoks on praegu kõige arusaamatum PL taandumine. Nad teevad ülidetailsed lepingud mis praeguste sündmuste valguses on rikkumiseks. Paar päeva tagasi oli nende insta kontol info, et TL tasumata trahv läheb inkassosse, tänane info et sigadus antakse andeks.
Oma praegu käitumisega annavad nad tugeva signaali, et kes kõvemini karjub see saab õiguse ja võib oma loomadega teha just täpselt seda mida ise tahab. Hoida ja armastada või saata Sinirebasesse surema.
See on piinlik tõesti. Kuna Pesaleidja ühiskondliku rolli üks suur ja oluline osa on teadlikkuse tõstmine, siis nad praeguse sammuga ju töötavad vastu omaenda eesmärkidele.

Ma isegi ei mäletanud, et Raudmägi oli TL perekonnanimi. PL digiallkirja vaatasin algselt, et mis asja kes see veel on

J-l 48,7 nüüd 48.4
Ma kuskil kirjutasin ka, et need follojad jäävad ka siis kui nad on inimese blokkinud. 😄
ma kunagi olen suhelnud inimesega kelle ta blokkinud ja ise nägin, et see blokitud inimene follob teda veel

Seda heitimist veavad TL ja J ise. Proua aeleb poolpaljalt kuskil Tallinna garaazide vahel maas, koos tehakse irvitav video kui kohalik kogukond otsib kadunud last kes leitakse uppununa, J mõnitab TL last oma blowjobi lollakate naljadega mida TL heaks kiidab, lausvaledega vürtsitatud kasside lugu on vaid “kirss tordil”.
Ära unusta pisikest mõnitamist veel kus lapse alukad hasti natuke paistsid. HAHAAA NII NALJAKAS 😒😡 endal jussil pole enamus ajast midagi seljas. Krdi jobu ausalt ja uhkusega ütlen oma kasutaja nime alt. Pole mul midagi varjata.
Ma soovin, et karma saaks nad kätte ja usun, et saabki. Keegi ütles hasti, enne oli armas pereinimene, aga nüüd mingi strippari pärast kogu oma maine alla lasta vetsupotist… kas see on väärt seda? Minge ausalt aussi koos, laps saab issiga ja ta toetajaskonnaga väga ilusti hakkama. Nagunii oma lapsest ei hooli sa, T. Muidu poleks lasknud teha idiootseid nalju. Mis saab siis kui kaamera kinni??
Ära unusta pisikest mõnitamist veel kus lapse alukad hasti natuke paistsid. HAHAAA NII NALJAKAS 😒😡 endal jussil pole enamus ajast midagi seljas. Krdi jobu ausalt ja uhkusega ütlen oma kasutaja nime alt. Pole mul midagi varjata.
Ma soovin, et karma saaks nad kätte ja usun, et saabki. Keegi ütles hasti, enne oli armas pereinimene, aga nüüd mingi strippari pärast kogu oma maine alla lasta vetsupotist… kas see on väärt seda? Minge ausalt aussi koos, laps saab issiga ja ta toetajaskonnaga väga ilusti hakkama. Nagunii oma lapsest ei hooli sa, T. Muidu poleks lasknud teha idiootseid nalju. Mis saab siis kui kaamera kinni??
Ah mis sa nüüd see on content. Nende followerid love it ja saavad nii palju supporti, et what iz thiz world even 🤣

Kas TL ise aru ei saa, mis tema elus toimub praegu? Öelda , et vältida rohkemat kiusamist, küsige küsimusi otse nö. Mis kiusamist, TL???!!! Tõesti kõik kiusavad lampi v??!!Ärka üles palun!! Sa tõesti tunned, et Sa pole seda ära teeninud ja on ülekohus Sinu suhtes?? Tõesti tunned nii??!!

Kas TL ise aru ei saa, mis tema elus toimub praegu? Öelda , et vältida rohkemat kiusamist, küsige küsimusi otse nö. Mis kiusamist, TL???!!! Tõesti kõik kiusavad lampi v??!!Ärka üles palun!! Sa tõesti tunned, et Sa pole seda ära teeninud ja on ülekohus Sinu suhtes?? Tõesti tunned nii??!!
Ja veel ultimaatumeid esitama 👌

Mind küll ei huvita mis neil sellel teemal öelda on (viitan J story’s olevale küsimusele). Niikui need 2 oma suu lahti teevad, siis tuleb sealt ainult saasta. Konkreetselt mitte ühtegi sõna ei usu mis nendel üle huulte tuleb 🤷♀️
A mis ultimaatumeid? Ikka sellest advokaadist jahuvad?

Mind küll ei huvita mis neil sellel teemal öelda on (viitan J story’s olevale küsimusele). Niikui need 2 oma suu lahti teevad, siis tuleb sealt ainult saasta. Konkreetselt mitte ühtegi sõna ei usu mis nendel üle huulte tuleb 🤷♀️
Aga samas on huvitav, mis järjekordne vale sealt tuleb

kui te nii edasi lasete, pannakse perekool üldse kinni. kui teile need isikud ei meeldi, siis ärge vaadake neid, aga tagaselja sedasi mõnitada ju ka ilus ei ole? talibanist olete või olete ikka haritud naised?

Nad tahavad väita, et ainult nende ütlused on faktid? Kõigi teiste osapoolte kommentaarid on faktideta, tõestatamatu jutt?
Tuletaevasappi!

Aga samas on huvitav, mis järjekordne vale sealt tuleb
Ükskõik mis sealt tuleb, meedia pasundab sellest ja jäävad oma valedega jällegi vahele. See puhas tähelepanu otsimine

kui te nii edasi lasete, pannakse perekool üldse kinni. kui teile need isikud ei meeldi, siis ärge vaadake neid, aga tagaselja sedasi mõnitada ju ka ilus ei ole? talibanist olete või olete ikka haritud naised?
Mis see Taliban asjasse puutub? Uudistest lugesid, et selline asi on ja nüüd igal pool kasutad, äkki jätab targa mulje? See jätab umbes sama targa mulje nagu su jutt kassidest ja nende elust ühe teise teema all.

Nad tahavad väita, et ainult nende ütlused on faktid? Kõigi teiste osapoolte kommentaarid on faktideta, tõestatamatu jutt?
Tuletaevasappi!
Siis on neil omapärane tõlgendus sõnale “fakt”. Ma isiklikult pole täheldanud, et faktid iga paari päeva tagant muutuks.
Huvitav on veel see, et nad on ju need teiste “faktideta arvamused” vahel omaks võtnud, a siis jälle maha salanud. No võta siis kinni…

Mis see Taliban asjasse puutub? Uudistest lugesid, et selline asi on ja nüüd igal pool kasutad, äkki jätab targa mulje? See jätab umbes sama targa mulje nagu su jutt kassidest ja nende elust ühe teise teema all.
See olgupeale ajab nimme mingit jama iga teema all. Tahab endale anon foorumi “nuhtluse” kuulsust vist.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Lõvide perekonna uus teema