Kuule, võta palun oma rahustid sisse😃😃 See pole neutraalne, kui see on konkreetse inimese pihta, keda sa vabatahtlikult vahtimas käid ja seejärel kuskil foorumis maha tegemas..
[/quote]
Ma pole küll kunagi TL kommenteerinud, aga mis hea pärast ta üldse endast postitab videosid, tiktoke jne., kui neid vaadata ei tohi ega kommenteerida? Nende eesmärk on ikka tähelepanu saamine, ei? Ja kui see tähelepanu pole sobivas võtmes, siis tema enam ei mängi? Väga ebaküps käitumine. Muidu sotsiaalmeedias on vanusepiirangud, millest alates ei ole soovitatav kontot omada. Üks põhjus ongi see, et alla 13 aastane ei ole piisavalt küps ja ei tule selle kõigega toime, mis seal toimub. Vat sellistele, kes kriitikat ei talu, oleks ka neid piiranguid vaja.
Ma ei poolda kuskilt otsast isiklike solvanguid ja möönan, et kohati minnakse liiale, kuid väga palju on ka kommentaare, kus avaldatakse imestust, hämmingut, antakse isegi soovitusi jne. Kui mul on loetav/paljude poolt jälgitav konto, siis ma ikka mõtleks väga, mida ja kuidas kirjutada, mis pilte endast üles riputada jne. Kui inimesed ütlevad et oi, veits kole lugu, kui küünelakk on pidevalt maha koorunud või oi, miks TL teeb lahtiste juustega süüa, siis võiks ju mõelda, et ups, äkki tõesti ja järgmine kord enam nii ei teeks. Kui sul ongi tõesti pohlad teiste arvamusest ja sa ei lase ennast mõjutada sellest, siis see on ka väga tervitatav. Aga sealtpoolt ju solvutakse ja öeldakse, et perekool kiusab ja siis kolistatakse samu ämbreid edasi. Väga lapsik käitumine. Teine 0 kriitikataluvusega on PP. Kõik peavad olema tema isehakanud teooriatega ja maailmavaatega ühel lainel. Mingit argumenteerimist või teaduslike faktidega juttu ei ole, teisitimõtlejad saavad kohe bloki. No kas see on siis ok? Suunamudijad? Noorte eeskujud? Käituvad, nagu oleks alles väljakujunemisfaasis, ise juba ammu täiskasvanud naised.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt 26.07 12:08; 26.07 17:04; 26.07 18:48; 27.07 08:43; 29.07 09:02; 08.08 21:46; 09.08 21:20; 09.08 21:33; 10.08 08:33; 10.08 11:55; 10.08 13:27; 10.08 23:48; 11.08 17:31;