Esileht Pereelu ja suhted L*ts mees?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 201 )

Teema: L*ts mees?

Postitas:
Kägu

Oleks ühel naisel lapsed kolme mehega ning järjekordne kaasa paarkümmend aastat noorem, siis konservatiivid kireks, et “l*ts naine”. Nüüd aga on vaikus või isegi kerge imetlus.

https://elu24.postimees.ee/7787347/pommuudis-abielu-lahutava-jan-uuspollu-uus-noor-kallim-me-isegi-ei-pannud-tahele-see-lihtsalt-juhtus

+27
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleks ühel naisel lapsed kolme mehega ning järjekordne kaasa paarkümmend aastat noorem, siis konservatiivid kireks, et “l*ts naine”. Nüüd aga on vaikus või isegi kerge imetlus.

https://elu24.postimees.ee/7787347/pommuudis-abielu-lahutava-jan-uuspollu-uus-noor-kallim-me-isegi-ei-pannud-tahele-see-lihtsalt-juhtus

Miks l¡ts? Tavaline tänapäeva elu ja kärgperendus.

Aga see, et armastus lõi lõkkele massaažilaual on küll pisut klišee.

+22
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka arvamus sellest mehest langes… ja milline valik, oh jah…

+36
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub, et sellel massaažilaual ei tehtud päris tavalist massaaži;) Aga eks me näe, mis edasi saab. Samas näitleja naine elab lapsega kuskil Indias ja teeb joogat-see pole ju ka mingi pereelu. Nii et mingis mõttes ma saan näitlejast isegi aru.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No minu arust ka ikka imelik lugu. Kolm nädalat tagasi said tuttavaks ja sellepärast juba lahutus. Naine mingi kunstjuuste ja kunstrindadega tibi. Täielik klišee tõesti.

+32
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

No minu arust ka ikka imelik lugu. Kolm nädalat tagasi said tuttavaks ja sellepärast juba lahutus. Naine mingi kunstjuuste ja kunstrindadega tibi. Täielik klišee tõesti.

Kus see kirjas oli, et kolm nädalat tagasi tutvuti? See on ikka küll jube lühike aeg, et mingeid põhjapanevaid otsuseid teha.

0
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlesin, et tehakse mingit seriaali.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus see kirjas oli, et kolm nädalat tagasi tutvuti? See on ikka küll jube lühike aeg, et mingeid põhjapanevaid otsuseid teha.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120196910/video-kolm-nadalat-kuuma-suhet-jan-uuspold-noorest-kallimast-tema-ongi-koige-seksikam-naine

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jan ju selles intervjuus ise ütles, et see on selline asi, et seda ei saagi ajuga analüüsida. Täitsa õige, alumine pea mõtleb ja Janil polegi siin midagi rohkem teha.

+28
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Googelda seda tibi ja siis saad aru kes on kes. Kui ka pool sellest tõsi siis mul on tõesti Janist kahju !

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks l¡ts? Tavaline tänapäeva elu ja kärgperendus.

Aga see, et armastus lõi lõkkele massaažilaual on küll pisut klišee.

Mai alguses? Sellel aastal?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Googelda seda tibi ja siis saad aru kes on kes. Kui ka pool sellest tõsi siis mul on tõesti Janist kahju !

🙉

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uskumatu, et Jan sellise otsa koperdas 😂😂 Minu kaastunne.

+16
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Jan Uuspõld on rikas? Tundub, et tibil ongi muster rikkaid 50 aastaseid õnge tõmmata, aga kuidas Uuspõld mustrisse sobitub?

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Jan Uuspõld on rikas? Tundub, et tibil ongi muster rikkaid 50 aastaseid õnge tõmmata, aga kuidas Uuspõld mustrisse sobitub?

No kohe viidi seksikate peole šampat jooma. Tuntus noh.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki on keegi Vargamäelt? Juba meie armastatud kirjanik Tammsaare kunagi nentis, et l*tsid mehed need Vargamäe omad.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain nii aru, et lahutus oleks nii ehk naa tulnud, sest naine elab juba pikemat aega Indias. Lihtsalt nüüd tuli nii suur arm peale, et oli vaja see lahutuseasi välja öelda. Ma pakun, et sügiseks on see massaažiromanss läbi

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millised rikkad 50-aastased? Koguni mitmuses? Kas saaks nimekirja nendest rikastest!

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina Jan mõistan, 10 aastaga võib suhte elada selliseks kus naine käib igal nädal ööklubis uut meest otsimas ja suhe ise on nagu korterinaabrite suhe. Ma mõistan Jan, ta sai aru, et tema praegune naine ei paku talle ammu enam midagi. Milleks siis vinduda suhtes naisega, kes mitte kui midagi enam ei paku? Naine ei mäleta isegi sünnipäevi enam jne? Kui Jan nii otsustas, siis kuulas ta oma südame häält ja mida tal kaotada on? Eelmine elukaaslane kes temast ammu enam ei hooli?

+4
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei ole ju imelik, mees oli tundevaesuses, tutvus naisega kes äratas temas mehe ja oligi otsus tehtud. Kui naine nii teeks, kiidaksite kõik kaasa.

+3
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uskumatu, et Jan sellise otsa koperdas 😂😂 Minu kaastunne.

Milline sa siis ise oled?

+3
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida helli? Kui on tunded, siis on tunded. Mis su probleem on?

+4
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui on tunded, siis on tunded.

Tasub kott kogu aeg pakituna hoida! Ei tea millal tunded peale viskavad. Lastel ka kotid pakitud,ei tea millal ema-isa  igatsus võib peale visata.

+16
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

konservatiivid kireks, et “l*ts naine”. Nüüd aga on vaikus või isegi kerge imetlus.

Löö käega. Ei imetle. Ise ei tahaks ju sellist elu elada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõistan Jan, ta sai aru, et tema praegune naine ei paku talle ammu enam midagi.

Mõistad keda? Mis see naine pakkuma pidi, kas raha? Ma otsiksin ka sellises olukorras rumalukese, kes võla aitaks ära maksta.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suht piinlik ikka, et nii vana ja elukogenud mees ikka nii rumal on….3 nädalat! Ülipiinlik ikka. Ja et midagi pole teha, ei saa mõistusega seletada. Nii vana mees ja mõtleb ikka alumise peaga, mõistus täiesti läinud.

Ja tundub, et rohkem polegi vaja selleks, et olla kõige seksikam naine. Tuleb panna erinevaid kunstesemeid külge, riietuda tibilikult ja värvida blondiks. Ja siis mehed väidavad, et neile ei meeldi liiga tuunitud ja meigitud naised ja loomulikkus ikka parim. See on täielik bullshit! Neid loomulikke ei märka keegi. Kes aga täiesti võõbatud, süstitud ja erinevate kunstesemetega, saab koheselt meeste tähelepanu.

+31
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suht piinlik ikka, et nii vana ja elukogenud mees ikka nii rumal on….3 nädalat! Ülipiinlik ikka. Ja et midagi pole teha, ei saa mõistusega seletada. Nii vana mees ja mõtleb ikka alumise peaga, mõistus täiesti läinud. Ja tundub, et rohkem polegi vaja selleks, et olla kõige seksikam naine. Tuleb panna erinevaid kunstesemeid külge, riietuda tibilikult ja värvida blondiks. Ja siis mehed väidavad, et neile ei meeldi liiga tuunitud ja meigitud naised ja loomulikkus ikka parim. See on täielik bullshit! Neid loomulikke ei märka keegi. Kes aga täiesti võõbatud, süstitud ja erinevate kunstesemetega, saab koheselt meeste tähelepanu.

Loe siis kohtuotsuseid. Milline naine ennast süstib mürkidega mehe tähelepanu jaoks. Tulge nüüd mõistusele.

+5
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

asub kott kogu aeg pakituna hoida! Ei tea millal tunded peale viskavad. Lastel ka kotid pakitud,ei tea millal ema-isa  igatsus võib peale visata.

Ma saan aru, et üritasid nalja teha, aga nii elu käibki, lollakas 😀

0
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma saan aru, et üritasid nalja teha, aga nii elu käibki, lollakas 😀

Oh sa põmmpea ja elu näinud lollakas. Päriselust räägime, päris elust. Aga aitüma sulle, tean järgmine kord kõht kõveras elu käibki nii tegelaste üle naerda. See on kui paremat pole viitsinud tahta, siis  istudki mudakihi elus. Bravooo!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuleb panna erinevaid kunstesemeid külge, riietuda tibilikult ja värvida blondiks. Ja siis mehed väidavad, et neile ei meeldi liiga tuunitud ja meigitud naised ja loomulikkus ikka parim. See on täielik bullshit! Neid loomulikke ei märka keegi. Kes aga täiesti võõbatud, süstitud ja erinevate kunstesemetega, saab koheselt meeste tähelepanu.

Pole ju uudis. Rikkad ja kuulsad võtavad need vidinatega naised ja ülejäänud mehed siis ülistavad neid loomulikke naisi, sest nad vidinatega naisi ei saa. Ja nii kui need vaesed mehed mingil moel rikkaks või kuulsaks saavad, siis jätavad oma loomulikud naised maha ja võtavad blondid vidinatega naised asemele. Klassika!

+11
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 201 )

Esileht Pereelu ja suhted L*ts mees?