Esileht Ilu Lühemaid teksasid tahaks

Näitan 14 postitust - vahemik 1 kuni 14 (kokku 14 )

Teema: Lühemaid teksasid tahaks

Postitas:
brill

Minu kogemuse järgi on netist tellitud L numbri teksad alati hiigelpikad, mina aga lüheldaste jalgadega. Kas on mingit Sidonase-laadset odavama otsa netipoodi, kus numbrid oleksid minusuguse jaoks realistlikumad? (Sidonase teksalõiked ei sobi, tahaks laienevaid.)

+1
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
grüüne

Kui pükste sääred on liiga pikad, siis neid saab ju lühemaks teha. Kui ise õmmelda ei oska, siis kaubanduskeskustes tavaliselt on ka mingid väiksed õmblustöökojad, mis riideid parajaks teevad.

Kui netist tellid ja oled lühikeste jalgadega, siis pead valima Petite-mudeli, siis saad sellise pikkusega püksid, mida ei pea lühendama. Kui ostad tavalise pikkuse cropped-versiooni siis need jäävad sulle ka ikkagi kukekaks.

No näiteks Nextist saab osta petite mõõdus pükse. Allahindluse seast võid neid leida ka 4€ eest, kui seal sinu mõõt alles juhtub olema, muidu 30-50€ eest saad tavahinnaga. Kallimad on seal umbes 200€, eks sa võta siis madalam hind ette. Ostes jälgi, et Fit märkeks oleks Petite, sest automaatselt viskab ta sul mudelile klikkides ette regular/tall variandi.

No ja siis näiteks Zalandos saad ka valida lühikese pikkuse mudeli, see on valikutes “erisuurused” rippmenüü all.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Loki

Vaata petite mudeleid või pükse, mil saad säärepikkust valida, nt 26 või 28″ säär.
Denim dream pakkus vanasti tasuta lühemaks tegemist kui õiges pikkuses pükse olnud – ei teagi, kas endiselt pakuvad?

0
0
Please wait...

Postitas:
Krisbiin

Teksade eest kaks sotti? Olen üsna jõukas, aga käsi ei tõuse küll sellist raha välja käima.

Mul ka lühikesed jalad ja kõik teksad ostan Humanast ühe või kahe euriku eest.

+9
-10
Please wait...

Postitas:
grüüne

Teksade eest kaks sotti? Olen üsna jõukas, aga käsi ei tõuse küll sellist raha välja käima.

No disaineriteksad maksavad ka 2500€, 200 on ikka päris odavama otsa teksad veel. 😀

Aga rahune, keegi pole soovitanud osta mingeid 200-euroseid teksaseid ega ka mitte kallimaid, linkisingi odavpoode, sest teemaalgataja küsis odavaid kohti.

Sina osta oma eurikute eest kantud teksaseid rahulikult edasi, ei pea sellest kogu ilmale kuulutama.

+13
-11
Please wait...

Postitas:
Äikesetüdruk

No disaineriteksad maksavad ka 2500€, 200 on ikka päris odavama otsa teksad veel. 😀

Aga rahune, keegi pole soovitanud osta mingeid 200-euroseid teksaseid ega ka mitte kallimaid, linkisingi odavpoode, sest teemaalgataja küsis odavaid kohti.

Sina osta oma eurikute eest kantud teksaseid rahulikult edasi, ei pea sellest kogu ilmale kuulutama.

DD on olemas ju ka outlet poed. Üks on Magistrali keskuses. Mu abikaasa sai just sealt just 50€ eest.

Reserved teeb üsna lühikese säärega teksakseid. Olen ise 162 pikk ja mulle nad enamasti sobivad.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Krisbiin

Lollidelt tulebki raha ära võtta.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
kata85

Minusugune lühijalgne ostis viimased teksad Zarast. Meeldib, et suur mudelite valik ning iga mudel lahti seletatud.

Kas ainult mulle tunduvad need lingitud teksad kohutavad?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ju sa pole ikka jõukas, kui sinu jaoks 200 eurot mingi eriline raha on.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu viimased teksad on Pull & Bear.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ju sa pole ikka jõukas, kui sinu jaoks 200 eurot mingi eriline raha on.

See ongi üks põhjus kuidas jõukaks saadakse – vältida ebamõistlikke kulutusi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka lühikesed jalad ja kõik teksad ostan Humanast ühe või kahe euriku eest.

Humanas ei suuda isegi poes sees olla. Keemiahais on üle mõistuse. Ja teiste vanu riideid ka ei taha, tahan uusi. Ei usu nende juttu kes väidavad, et muudkui ostavad Humanast paari euroga Chaneli kostüümi millel hinnasildid küljes 🙂 pigem ikka 20 aastat tagasi moest läinud vanad nartsud on seal.

200 ei pea just teksade eest välja käima (aga võib) – 150 saab väga ok firma ja kvaliteedi.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ostan Hugo Bossi, hästi istuvad teksad ja peavad kaua vastu. Soodustusega saab alates 70 eurost. On selliseid lühemaid lõikeid ka, ka saab enamasti valida pikkust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata teksaseid, millel on erinevad pikkused. Paljudel firmadel on pikkus määratletud, nt 28, 30, 32 ( firmadest näiteks Only, Levis, River Island, Calvin Klein jne.  Sinule sobivad siis ilmselt 28 pikkusega teksad.

0
0
Please wait...

Näitan 14 postitust - vahemik 1 kuni 14 (kokku 14 )

Esileht Ilu Lühemaid teksasid tahaks