Esileht Beebi ja mitmikud Lupilu mähkmed

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Lupilu mähkmed

Postitas:
Kägu

Kas keegi on proovinud Lidlis müüdavaid Lupilu mähkmeid, eriti huvitab vastsündinu suurus. Kuidas rahul olete? Hind on küll soodsam kui teistel brändidelt, aga läbi kinnise paki ei oska neist midagi arvata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldiselt täiesti ok mähkmed. Ei leki, ei lõhna kuidagi ebameeldivalt ega midagi sellist. Meie põnnile siiski midagi nende juures ei sobinud, sest peps läks punaseks. Aga kuna kallid ei ole, siis soovitan lihtsalt proovida, äkki teile sobivad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole midagi halba öelda, ei lõhna, mugav kasutada jne. Ainuke miinus, et mulle meeldis niiskusindikaator, mida neil pole (minu teada ka vastsündinu omadel pole). Osade proovitutega on minu arust ka imavus väiksem – st autosõidul nt poodides käies 3h ei taha kasutada, aga samas toas kui iga 2-3h vahetada on OK.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu pojal on nad küll kauamängivad. Saab kenasti terve öö hakkama. Kasutab nr 4 püksmähkmeid. Ta on muidu üsna tundlik, Pampers näiteks ei sobinud üldse ta nahaga.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu lastele on sobinud alati kõik mähkmed. Pigem ei sobi mulle. Lupilud olid täitsa ok, aga kui laps oli väiksem ja pissis öösel rohkem, siis ööseks läks ikkagi pampers.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meile olid täiesti okei, ka öösel.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ostnud lapsele alates nr 3 suurusest, hetkel nr 6. Väga head on, super alternatiiv huggiese püksmähkmetele.

Ma alati suurema suuruse võtnud lapsele, minu meelest vöökoht kitsam. Nüüd vist pean jälle Huggieseid ostma, kui laps kasvab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me kasutame suurust 4 ja 5 (vanemal lapsel). Üldiselt kõigega rahul peale imavuse. Nooremat on vaja vahetada phmt 3h tagant, vanem saab ka terve öö hakkama, sest käib korralikult potil enne magama minekut ja hommikul.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul nr kahed kasutusel hetkel. Suuruse kohalt on meil just lapsel vastupidi, kui Huggies on nr 3, siis Lidli omad nr 2.

Märgis peal, et näitab kuna pissi tuleb. Nr 1 tõesti enam ei mäleta, aga 2l on kindlasti olemas ja sealt edasi ka vast.

Minu arvamus Pampersist on parem, Huggiesest minu meelest kehvem, aga võib olla ka puhtalt psühholoogiline, sest ju odav.

Igatahes igapäevaselt kasutan neid odavaid tglt. Aga kingiks olen siin muid ka saanud.

Ja suuruse kohalt, et mõista mul laps hetkel 4 kuune ja ikka nr 2 kasutan!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul laps 2-aastane ja kasutab nr.4 mähkmeid. Ikka..nr 5 on talle nii suur.

Lidli mähkmed on täiesti head. Ööseks panen Naty püksmähkmed.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ostsime samuti prooviks ja kohe laskis läbi. Kvaliteet tundub suht madal, mähe väga õhuke.

Samas kui läbi ei lase ja löövet ei tekita, siis vast pole hullu kasutada.

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Beebi ja mitmikud Lupilu mähkmed